Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Tasuta Kohale.I7975 Vaata suuremalt

Tasuta Kohale.I7975

€4.20

Uus toode

Kaitsta Funktsioon 0
Toite Allikas AC
Mudeli Number 0
Pinge 0
Kasutamine Üldine Eesmärk
Teooria 0

Umbes shipping:

Tavatingimustes pärastlõunal 16:30 enne tulistama kaupade me kohe korraldada väljastamise päeva puhul välja müüdud või muude eriliste asjaolude tõttu, võtame teiega ühendust esimesel. 16:30 pärast, et olenevalt päevast võib asja.

Kuller kättesaamise aeg on tavaliselt umbes 6 PM ,(kõik Väljendada ainult üks klass, kulleriga kätte,väike koht, kuidagi.) Eest SF eriti kiireloomuline asi, mida me saame ainult 6 punkti umbes teema ,nagu ei, palun leia teise taseme kodu, me ei võta kiiresti!!!

Märkus: Kõik Express üldiselt on skaneerimise sisestuse viivitus nähtus ja kuna ala on kaugel ,Üldine Päeval 5-6 punktides), näidatakse punktides 9-10,palun ärge saage minust valesti aru, on 9-10 punkte, et saada liige.

◆ Elektroonilised komponendid müügijärgne teenindus:meie pood on müügiks mõned elektroonilised komponendid ei ole ostjaid hooldus-või silumine tulemuste eest. Ostjad ei seadmed, kas fikseeritud või oma DIY edu kvaliteedi standard,et palun kõik ostjad pöörama tähelepanu sellele,kasumit toota, mida ostja kannab kõik shipping edasi-tagasi. (Tagasi laevandus ei ole nõus ostjate sõber võib leida teine tase koju osta,meil on ka väga abitu tilk......)

◆Express Shipping uksest ukseni pärast,siis palun lahtipakkimist kontrolli uuesti kirjutama. Kuna mõned piirkondlikud Kuller ei märk, ei lahtipakkimine,kuid ka esimene märk,kuid kui Kuller pind märk pärast lahtipakkimist,kui leitud puudu on vigastatud,palun kohe tagasi ja las kuller juures allkirja kirjeldus,kohe järgima Kuller shipping pool on telefon kontaktide omanik,et poepidaja töötlemine,kui märk,kui esemed kadudeta puudu,tagantjärele vastutus on ka ostjaid karu(juhul, sõbrad märk,saab tellida sõbrad).

Anna oma online shopping osta kindlustuse, palun osta 0. 5 jüaani veosekindlustus! Osta kaupu ajal. Palun osta tagasi laevandus, kindlustus.

Kuna tulu on tekkinud transpordikulud. Kõik kindlustusseltsid karu!

See tagasi laevandus kindlustus on vaid 0.5 jüaani-0.8 jüaani ! Nii et palun ostja sõpradega aktiivselt osta!

Märksõnad: i7 lga, xeon, 1366 protsessor, 1366 i7, 8 core protsessor, core i7, lga1366, intel core i7, intel i7, 1366 cpu.

Kirjutage oma ülevaade

Tasuta Kohale.I7975

Tasuta Kohale.I7975

Seotud tooted