Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Reguleeritav Pool Kinnitusvahendite Fikseeritud Nurga Hoon Juhend Kinnitusseadmete Täpsusega Käsitsi Lihvimine Peitlid Raud Höövel Tera Teritaja Tööriist Vaata suuremalt

Reguleeritav Pool Kinnitusvahendite Fikseeritud Nurga Hoon Juhend Kinnitusseadmete Täpsusega Käsitsi Lihvimine Peitlid Raud Höövel Tera Teritaja Tööriist

€7.04

-49 %

€14.07

Uus toode

Sertifitseerimine Puudub
Mudeli Number Fikseeritud Nurga All, Ajastiga Tööriist
Tüüp pink höövel
Brändi Nimi isfriday
Päritolu CN(Päritolu)
Tingimus Uus

★ See on mõeldud eelkõige puidutöötlemise noad, puidutöötlemine meislid, peitlid ja muud laia teraga.Süsinik terasest rihmaratas disain koos sisseehitatud laager saab kasutada peitlid, korter labidas, höövel nikerdamiseks nuga, ja muud vahendid, kiire lihvimine nurga seadmine

Reguleerige lihvimine nurk, kohandades pikkus kaasahaarav objekt

Tugev Ja Vastupidav Ehitus

Untilng Peitlid teritaja on valmistatud vastupidavast alumiiniumist.Täiesti kaetud anti-rooste värvi, ei ole lihtne rooste, kauakestev ja vastupidav .

Peamised Omadused

✦ Süsinik Terasest Kinnitus Plokk

Süsinik terasest kinnitus block stabiilne kinnitus

✦ Tõuke Ratta Disain

Paindlik pöörde, kulumiskindel ja ei ole lihtne kahju, säästa aega ja vaeva

✦ Paksem Kruvi

Paksem süsinikterasest peamine kruvi, sügavam lõng, rohkem tahke, ja mitte libisemine

✦ Laialdane Kohaldamine

Saab kasutada teritamiseks, nikerdamiseks nuga, höövel noad, peitlid, noad, hobi noad, spaatel noad, lõikamise noad jne.Rohkem kasutab ootavad teid leida .....

Konkreetne Kirjeldus

Tugev Ja Vastupidav Ehitus

See on valmistatud kõrge kvaliteediga süsinikusisaldusega teras.Täiesti kaetud anti-rooste värvi, ei ole lihtne rooste, kauakestev ja vastupidav.

Suurepärane Ühilduvus

Saate reguleerida kinnitusvahendite laius keerates Kruvi Kork.Nende teritamiseks juhend sobib peitlid alates 1/8", et 1-7/8" laiust, ja lennuk triikrauad alates 1-3/8", et 3-1/8" laiust.Sisaldab korter lõuad kinnitusvahendite tappima meislid, peitlid ja rihveldatud lõuad kinnitusvahendite koorimine peitlid ja höövel labad.

Uudne Disain

Disain, asendades tavalised terasest ratas ratta laager, kasutades sujuvamalt.Selle hoon juhendis täpselt teritama serva oma tööriistad tõttu töötavad nägu oli hoolikalt töödeldud.

Täpselt Millega Nurk

Teritus nurk võib olla täpsusega määrata, kasutades teritamine kinnitusseadmete, kohandades vahend projektsioon.Kui peitlid projektsioon 30mm 30° ja 40 mm 25° nurga all, lennuk raud projektsioon 38mm 30° ja 50mm 25° nurga all.

Juhised

① Keerake Kruvi-cap -, klamber-oma peitli või muud nuga tööriistad, liikuda üles ja alla, et kohandada nurk.Ja ka teate, mõõtmine.

② Seejärel pinguta kruvi kork, tera serv on sujuvalt paigaldatud whetstone või teritus kivide, lükake nuga edasi-tagasi, et tuua oma vahendid tagasi habemenuga, sharping.

Kirjeldused

Materjal: süsinikusisaldusega teras

Toote kaal: 196g

Pakendi sisu: Fikseeritud Nurga all, Ajastiga Vahend×1

Märkus

Tänu manual mõõtmise, palun võimaldavad kerget mõõtmine kõrvalekaldeid.

Kliendi Ülevaated

See oli täiuslik saabumisel!Pärast reorganiseerimist, seal on piisavalt ruumi, peitlid ja hööveldamine raud.Tõeliselt hea toode, ei ole puuduste kõiki sarnaseid tooteid.

- Diane Greenwell

Ma kasutasin selle toote teritama minu puidu peitlid ja höövel labad.See töötab suurepäraselt minu jaoks.Kui peitlid tuleb rivistatud ideaalselt enne pingutades kruvi.Kui sa seda teha, sa ei tohiks olla probleem.Mitte kõik peitlid vaste grove tööriist, kuid see ei lockdown neid, kui te võtate oma aega hoida neid otse.

- Stuart Wilson

Märksõnad: ripats lennuk, käsisae, planetaarium, höövel puidust, teraga höövel, käsi höövel, balsa komplekt, vöö veski, veski puit, rc lennukeid.

Kirjutage oma ülevaade

Reguleeritav Pool Kinnitusvahendite Fikseeritud Nurga Hoon Juhend Kinnitusseadmete Täpsusega Käsitsi Lihvimine Peitlid Raud Höövel Tera Teritaja Tööriist

Reguleeritav Pool Kinnitusvahendite Fikseeritud Nurga Hoon Juhend Kinnitusseadmete Täpsusega Käsitsi Lihvimine Peitlid Raud Höövel Tera Teritaja Tööriist

Seotud tooted