Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Desktop Mini Air Cooler Kaasaskantav Vana Aja Jää Jahutusventilaator Väike Desktop Kliimaseade Fänn Vaata suuremalt

Desktop Mini Air Cooler Kaasaskantav Vana Aja Jää Jahutusventilaator Väike Desktop Kliimaseade Fänn

€18.81

-37 %

€29.86

Uus toode

Päritolu CN(Päritolu)
Brändi Nimi VGEBY

Feature: 1. Teeb naha niiske ja jahe kogu öö, nautida külma tuule ja ventilaator puhub ühele inimesele, mis vähendab oluliselt elektri kasutamise.

2. Kolme-kihi-jahutus, kiiresti sisestage jahutus tunne, ventilaator / niisutatud pad niiske õhk, vaikselt nautida pehme tuul.

3. Niisutatud pad ja ice box saab kasutada koos külmutada, ja jahe tuul mõju on kiirem ja rohkem otse.Kõrge temperatuur õhk läbib saavutada tugev jahutav mõju.

4. Lisada ice box, kiire jahutamine, madalam temperatuur lühikese aja jooksul, ja lahe tunne kogu pika päeva (2tk jää karbid, ja jää võib asendada omakorda).

5. Paksenenud niisutatud pad, keskkonnakaitse, ilma lõhna, pikem kasutusiga, jahutav mõju on veelgi ilmsem, et kogemusi parim jahutav mõju, on soovitatav asendada see 4-6 kuud.

Kirjeldus: Seisukord: 100% Uhiuue

Kirje Tüüp: Jahutus Ventilaator

Materjal: ABS

Veepaagi maht: 200ml

Käik Lüliti: Astmevaba Kiiruse Määrus

Tööpinge: 5V 1A

Maksimaalne Võimsus: 4.5 W

LED Valgus: Sinine

Suurus: Nagu Pildil Näidatud

Kaal: Umbes. 958g / 33.8 oz

Kuidas Kasutada:

Seal on ice box fänn.Täida ice box veega, pannakse külmik külmutada arvesse jää, ja siis välja võtta külmkapist ja installida sisse fänn.Tuule puhutud läbi on väga lahe.Samuti saab valada vett otse, kuid jahutav efekt ei ole nii ilmne.

Pakett Loetelu: 1 x Ventilaator (Sisaldab niisutatud pad ja ice box) 1 x DC Pea Toite Kaabel 1 x Kasutusjuhend 1 x Ice Box

Märksõnad: fänn rgb, külmik ventilaator lapsed, coolform mini air cooler, mini jää cooler box, 100w heatsink, konditsioneer väljas, 120mm jahuti, viimane mini air cooler, 120mm ventilaator, konditsioneer buss.

Kirjutage oma ülevaade

Desktop Mini Air Cooler Kaasaskantav Vana Aja Jää Jahutusventilaator Väike Desktop Kliimaseade Fänn

Desktop Mini Air Cooler Kaasaskantav Vana Aja Jää Jahutusventilaator Väike Desktop Kliimaseade Fänn

Seotud tooted