Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Bakeey Magnet-USB-C Adapter 20Pins Type C Pesa USB-PD 100W Kiire Laadimine 10Gbp/s Data Converter Vaata suuremalt

Bakeey Magnet-USB-C Adapter 20Pins Type C Pesa USB-PD 100W Kiire Laadimine 10Gbp/s Data Converter

€15.60

-32 %

€23.28

Uus toode

Sertifitseerimine Puudub
Brändi Nimi Bakeey
Päritolu CN(Päritolu)

20 Sõrmed Magnet-USB-C PD Adapteriga:

See USB-C Converter on projekteeritud, et saada tagasi tunnuseks on uus MacBook (Pro) koos USB-C sadamate ja muude USB-C seadmed.See muudab kaabli ühendamine nii lihtne, nagu snap, väldib kriimustada pinda oma seadmed.Siin CHILISON magnet-USB-C adapter on projekteeritud vastama kasutajaid, kes kasutavad uue Ma-ipa - pro ja rohkem C-Tüüpi Sülearvutid ning Telefonid.Magnet-adapterid pole midagi uut, kuid see on ka nii palju rohkem.

Toote Kirjeldus:

1.Tipptasemel Magnet: Magnetvälja vaheline ühendus tüüp-C-mees ja type-C-naine on väga tugev, tagades täpsed vastavusse viimine, toote ja stabiilsuse võimu ja andmete edastamise kasutamise ajal.

2.20 kullatud Nõelad: Erakordne korrosiooni kaitse; Suurem elektrijuhtivus; Suurendatud vastupidavus.

3.Alumiiniumsulamist Kest: Alumiinium sulamist materjali mitte ainult metalliläige sobib suurepäraselt koos Apple ' i esteetika, featuring, vaid ka Antioksüdante ja vältides roostetamine funktsioon.

4.L-Kujuline Pistik: L pool kasutajaliidese disain, et vältida peegeldushäirete paigutus ja likvideerimine, hoida puhas desktop, see on mugav kasutada.

5.Tolmukindel: saate hoida seda liidest teie laadimine sadamas pikka aega, mis võib takistada tolmu alla, et laadimine sadamas.

6.LED-indikaator: Kui adapter ühendab power LED on sisse lülitatud.

7.Pöörduv Plug Disain

Stiilne, minimalistlik välimus ja kompaktne disain muudab see adapter kaasaskantav aksessuaar tahad alati ümber kõik oma USB-C seadmed.

Ühilduvus

-Apple: -Ma-raamat Pro 2015 /2016 / 2017/ 2018 Ma-Book Pro – kõik tüübid ,Ma-raamat Õhu 2018, -2019 iPa - Pro

-USB Type C Sülearvutid & Tabletid, sealhulgas: Sams - Galaxy Raamat, De - XPS, Microsof-Pinna-Raamat, Lenovo jaoks, ThinkPad, Chromebookand teisi mudeleid.

-USB-C Nutitelefonid: Galaxy S8/S8 Pluss, Huawei P9/P10, MOTO Z, LG G5, Nexus 5X/6P jne

-Muud USB-C Seadmed: Ninten-Lüliti, USB-C Adapter.

Pange Tähele: Ärge kasutage ThunderBolt-3 kaabel, et laadida oma seadmed läbi selle adapter, põhjustada TB3 on 24pins ja see adapter on ainult 20pins.

Märksõnad: dell kõrvaklappide, dac usb, usb type c hdmi magnet adapter, usb-c 100w magnet, bakeey vaadata, usb dongles c, bakeey laadija, tüüp c microusb magnet adapter, bakeey smart vaadata, 4k 60hz usb-c magnet.

Kirjutage oma ülevaade

Bakeey Magnet-USB-C Adapter 20Pins Type C Pesa USB-PD 100W Kiire Laadimine 10Gbp/s Data Converter

Bakeey Magnet-USB-C Adapter 20Pins Type C Pesa USB-PD 100W Kiire Laadimine 10Gbp/s Data Converter