Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Mobray 15ml Polü Küünte Geeli Komplekt koos UV Led Lamp Builder Gel Polish Küünte Pikendamine Tõsta Lahendus Küüned Kunsti Maniküüri Komplekt Vaata suuremalt

Mobray 15ml Polü Küünte Geeli Komplekt koos UV Led Lamp Builder Gel Polish Küünte Pikendamine Tõsta Lahendus Küüned Kunsti Maniküüri Komplekt

€4.43

-38 %

€7.15

Uus toode

Näpunäiteid Küüned Küüned vahend tarvikud
Brändi Nimi Mobray
Maniküüri komplekt Semi Lõplik Lakk Komplekt
Toote Tüüp Seadistada & Komplekt
Nail Kit Polü Küünte Geeli Komplekt
tool UV-lamp, led lamp
Geel pikendamine Maniküür
Päritolu CN(Päritolu)
Kogus 1 komplekt
Mudeli Number Polü Küünte Geel
küüned Komplektid Küüned
suurus Poly UV Gel Set
Küünte Geel Polü Küünte Pikendamine Geel
Määrata Hoone Akrüül-Builder Gel

Mobray Polü UV Geeli Komplekt 6W Küünte Kuivati Akrüül Ehitaja Küünte Geel Kit Jelly Kamuflaaž Sõrme Laiendamine 15ml Leotada Maha UV LED Küünte Geel Krunt aluskiht Top Coat Funktsioon:

100% uued jae-ja kõrge kvaliteediga

Sobiv kohaldada UV geel küüned, akrüül küüned ja looduslikud küüned jne.

Aitab tugevdada teie küüned on vastupidav, läikiv karv

Ideaalne nii professionaalne kasutamine ja isiklikuks kasutamiseks

Kuidas kasutada: 1)

1. Faili küünte pind kergelt

2.Kohaldatakse väga õhuke kiht on aluslakk, ja ravida vastavalt UV/LED lamp.

3. Valige sobiv kuju ja suurus false nail tip.

4. Kehtivad Polü pikendamine geel

küünte hallituse, kasutada nail art pen Tõsta Lahendus teha geel sile.

5. Kinni see teie tõeline küünte ja veenduge, et see täielikult liiklevatele-up, ja ravida vastavalt UV/LED lamp.

6. Eemaldage false nail tip, sisekujundus kuju ja poola-teie küüned.

7. Kehtivad top coat ja ravida vastavalt UV/LED lamp.

8. Disaini oma küünte oma veendunud, mustrid.

Kuidas vältida küünte pikendamine allakukkumist: 1. Pärast kohaldata kiiresti hoone geel false nail tip, kasutage harja, et korja veidi Vedel Tõsta Lahendus, seejärel harja hoone geel ühtlaselt false nail tip.

2. Kui kinni false nail tip oma tõelist küüned, siis parem veenduge, false nail tip võib olla täiesti lisada oma küüned nii, et küünte pikendamine ei lange maha küüne serva.

11PCS Polü Küünte Geel Seatud Kõik 6W UV/Led Lamp:1 TK 15ml Polü Nail Gel: 1 TK 30ml Tõsta lahendus: 1 TK 8ml aluskiht: 1 TK 8ml Top Coat: 1 TK Roostevabast Terasest Küünenaha Nupp:1 TK Küünte Harja: 1 tk 20pcs/pakett Küünte Näpunäiteid:1 TK Küünte Näpunäiteid, Klamber:1 TK küüneviil:1 TK Sõrmede Eraldusmärke:1 TK

Me võtame krediitkaardi WebMoney WM TT Western Union Qiwi rahakott, ja nii edasi.Ostja peab vastutav mis tahes maksu või makse, mille laadida oma kohaliku omavalitsuse, kui seal on mingeid tasusid.Teie Rahulolu on meie peamine eesmärk ja teie tagasiside on meile väga oluline.Me tahame, et meie kliendid oleks 100% rahul oma järjekord.Kui teile saadeti objekt ja rahul tootega, siis palun võtke hetk, et jäta meile positiivset tagasisidet ja 5 tähte.Me ei jäta 5 Hinded DSR tagasiside teie jaoks.Kui mingil põhjusel te ei ole oma ostuga rahul, palun võtke meiega ühendust e-posti või kirja ning me teeme oma parima, et lahendada see.Ärge jätke neutraalne või negatiivne tagasiside ilma teatise koos meiega.

1)Kui olete rahul meie toodete ja teenuste, palun andke meile positiivset tagasisidet, kus 5 tärni läbi, mis on meie jaoks väga oluline.Meil on väga tänulik, kui saate jätta oma tõeline tunne siin.

2)Kui sa ei ole rahul teemad või meie teenuste, võtke meiega palun ühendust enne lahkumist igasugune tagasiside , me probleemi lahendada kohe, aitäh!

1), Kui teie toode ei tundu kvaliteedi probleem , pls pildistada meile, et vaadata, pärast kontrollimist, me saata sinu maatüki või täies ulatuses tagasi .

2)Kui teie saadetis on kadunud või ei saanud 60 tööpäeva jooksul, me saata sinu maatüki või täies ulatuses tagasi .

Hulgi-ja tilk laevandus on nii teretulnud .

1)hulgimüügi, siis pakume dicount kui teil meiega ühendust võtta, enne kui tasumine

2)dropp shipping, me võiks saata kaup oma klientidele otse ja ei jäta mingit infot meile, kui teile ei meeldi see.

Kui sulle meeldivad meie tooted, siis võib lisada mu poodi oma "Minu Lemmikute" list.

Kui teil on mõni probleem, jätke sõnum meile ,me vastame teie e-posti 24 tunni jooksul ja teeme oma parima, et lahendada teie probleemi.

Märksõnad: polygel nippi nail kit, õhu küünte kuivatid, gellack, küünte komplekt, nail kit, küünte polygel, dakimakura nagatoro, palju meik, mobray polygel, moldes maniküür.

Kirjutage oma ülevaade

Mobray 15ml Polü Küünte Geeli Komplekt koos UV Led Lamp Builder Gel Polish Küünte Pikendamine Tõsta Lahendus Küüned Kunsti Maniküüri Komplekt

Mobray 15ml Polü Küünte Geeli Komplekt koos UV Led Lamp Builder Gel Polish Küünte Pikendamine Tõsta Lahendus Küüned Kunsti Maniküüri Komplekt

Seotud tooted