Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 1 Usb-Klaviatuuri Puhastaja Arvuti Sülearvuti Puhastaja Arvuti tolmuimejaga Kit Vahend Eemaldada Tolmu Harja Home Office Desk Vaata suuremalt

1 Usb-Klaviatuuri Puhastaja Arvuti Sülearvuti Puhastaja Arvuti tolmuimejaga Kit Vahend Eemaldada Tolmu Harja Home Office Desk

€0.48

-37 %

€0.77

Uus toode

Päritolu CN(Päritolu)
Materjali Tüüp ABS + elektroonilised komponendid

Omadused:

(1)Eemaldatava tolmu cup, paberijäägid, tolmu ja väikeste osakeste saab puhastada igal ajal, lihtne ja mugav.

(2)See on jaotatud viieks osaks: korter harja pea, pikk korter imiotsaku, tolmu cup, tolmuimeja ja toitejuhe.

(3)Kahte tüüpi tolmuimejad saab kasutada erinevatel puhkudel.

(4)pika lame otsik imiotsaku kasutatakse puhas ning tolmu vahel väikesed praod.See sobib kuvar, klaviatuur ja kodumasinad.

(5)korter suu puhastamine tolmuimeja harja pea on kasutada puhastamiseks klaviatuuri ja värvitud valdkondades: klaviatuur, desktop, šassii.

(6)Suur imiotsaku kasutatakse, et taluda suuremaid osakesi prügi.See sobib töölaua ja väikesed elektrilised kodumasinad.

Kirjeldused:

Tõhusa filtreerimise süsteemi, et kõrvaldada sekundaarne reostus: tõhus eraldamine tolmu ja gaasi, vältida tolmu ja mustuse sattumist seinakontakti, tõeliselt kõrvaldada sekundaarne reostus, puhas ja terve, see on soovitatav, et korrapäraselt puhastada puhta veega, et saavutada parem vaakum kogemus filter saab kergesti eemaldada ja puhastada regulaarselt.

Universaalne USB-porti (USB 2.0, USB 3.0) saab kasutada ilma juhita, ja saab ühendada USB liides.Laine lüliti saab kergesti kontrolli all, et lülitada sisse/välja lülitada ning kõrge ja madala klassi, ja töö on lihtne ja kiire.

Tehnilised andmed:

Kohaldatava vahendid: arvuti, sülearvutid

Tüüp: arvuti puhastamise hari

Kauba materjal: ABS + elektroonilised komponendid

Toode net kaal: umbes 70g

Toote mõõdud: 14*3.5*4cm

Komplekti Kuulub:

1 * Arvuti puhastamise hari

Märkused:

1. Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Tagame, et stiil on sama, nagu on näidatud pilte.

2. Palun lubage kerge mõõde erinevus on tingitud erinevatest käsitsi mõõtmine.

Märksõnad: xr plastikust kütusepaak.

Kirjutage oma ülevaade

1 Usb-Klaviatuuri Puhastaja Arvuti Sülearvuti Puhastaja Arvuti tolmuimejaga Kit Vahend Eemaldada Tolmu Harja Home Office Desk

1 Usb-Klaviatuuri Puhastaja Arvuti Sülearvuti Puhastaja Arvuti tolmuimejaga Kit Vahend Eemaldada Tolmu Harja Home Office Desk

Seotud tooted