Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Käsitöö Puhas Vask Paks Tee Pot Köögitarbed Pot Lilla Käepide Vaata suuremalt

Käsitöö Puhas Vask Paks Tee Pot Köögitarbed Pot Lilla Käepide

€37.22

-42 %

€64.18

Uus toode

Päritolu CN(Päritolu)
Tüüp Supp Stock Potid
Materjal Puhas Vask
Funktsioon Vetthülgav,
Kohaldatava Pliit Gaasi Pliit

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Avatud Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15 pikslit; float: left; } dd { laius: 240px; kõrgus: 15 pikslit; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; värv: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #product-desc { width: 100%; kõrgus: 209px; } #kirjeldus { width: 100%; kõrgus: 50%; } #üksikasjad { width: 100%; kõrgus: 50%; } .ui-box-title { height: 30px; font-size: 15 pikslit; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: pärivad; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics sm { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Tähtis: Palun hoidke see kuivana pärast everytime kasutada, on soovitatav kasutada salvrätiku, puuvillane riie või muud paremat veeimavus vahend, siis pane see kuiv koht, et vältida oksüdeerumist.

Pärast ostu sooritamist , palun kohaldada soola ja hambapasta(või sibul ja sool), et tassi pinnale, oodata ja kuivatatud, kasutatud rätikud, et puhastage seda.

Kuna vase ioonide on väga ebastabiilne, nii et vask on kergesti oksüdeerunud ja rooste.Et tagada puhas vask ainete, meil ei ole muud katmine, oksüdeerimine kate.

Vaskoksiidi on mitte-toksilised ja ei mõjuta kasutamist ja funktsiooni, kui oksüdeeritud hõbe või must, sa ei pea muretsema see, palume äädikas ja sool 1: 1 suhe hõõruge või nühkima, siis saab eemaldada oksiidi kiht.

värv: nagu näha

Materjal: Vask

suurus: 10x7cm

Pakendi Sisu:

1 x Puhas Vask Paks Tee Pott

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Märksõnad: vask teekann, vask kuum pott, vintage tee veekeetja, keraamilised lambad, pikk tee potid, vask pan, klaasi tee potid, small clay tea pot, teekannud tee veekeetja, Teekann.

Kirjutage oma ülevaade

Käsitöö Puhas Vask Paks Tee Pot Köögitarbed Pot Lilla Käepide

Käsitöö Puhas Vask Paks Tee Pot Köögitarbed Pot Lilla Käepide

Seotud tooted