Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 10000LM Kõige Ere 7 Tuled LED Vilkur 8 Valgustus Režiimid USB Laetav Esilaterna Veekindel Pea Tõrvik Telkimine Laterna Vaata suuremalt

10000LM Kõige Ere 7 Tuled LED Vilkur 8 Valgustus Režiimid USB Laetav Esilaterna Veekindel Pea Tõrvik Telkimine Laterna

€8.40

-54 %

€18.66

Uus toode

eesmärk Telkimine, Jahindus, jooksjad, Matkamine, Väljas, Jooksmine
Mudeli Number ert 7
veekindel Jah
USB laetav Pea Lamp, 8 Režiimid Väljas
Mudel LED ' Idega T6
Sertifitseerimine CCC, CE, CQC, EMC, FCC
Brändi Nimi POCKETMAN
Drop shipping Jah
Aku Tüüp Liitium-Metall
Valgusvihu Nurk 180°
Targemaid 7 LED Vilkur Taskulamp koos Valge Punane tuli
Valgusallikas LED-Lambid
Päritolu CN(Päritolu)
Võimsus 40W
Lülitage Režiim Kõrge/Keskmine/Madal

40000LM Kõige Võimsam Särav Esitulede USB Laetav Led Taskulamp 7 LED Vilkur Esilaterna Veekindel Taskulamp Telkimine Laterna

Hoia end turvaliselt koos liikuva peaga valgus, mis hoiab iga tee, mida võtta, iga rada teil uurida ja iga hämar nurgas oma kodu selgelt nähtav.

Pocketman " innovatiivsed LED lamp on piisavalt tugev, et juhtida teid läbi mõned sügavamaid,tumedamaid tingimused !

Valida 8 taset valgustus leida seade, mis töötab teie jaoks parim ja oma praeguse keskkond.

UlTRA HELGE JA PIKK ELUIGA: esilaterna koosneb 7 LED pirnid ja punane ohutuse taillight maksimaalse heleduse 12 000 luumenit ja valgustus vahemikus 500 meetrit, mis aitavad teil selgelt näha, ümbritseva ja eemale ohtlikke olukordi.Kaasas USB-line ja 2 laetavat batterries pakkuda tugevam särav ja pikema eluea.

8 VALGUSTUS REŽIIMID: LED esilatern on 2 režiimi nuppe kontrollida, 8 režiimid mitmekülgne kasutamine. ①Press LED-klahvi mode nuppu, saate kontrollida transpordiliikide peamised lähituled, pool tala, kõik lähituled, strobo SOS.②Press COB ajastiga mode nuppu, saate kontrollida transpordiliikide tugev tala, soe lähituled, punane valgus, SOS punane strobo.

KÕRGE KVALITEEDIGA JA VEEKINDEL: Euroopa esitulede taskulamp on IPX4 veekindluse reiting, kvaliteetne aku kast on rohkem suletud, et vältida vee lekkimist.See on normaalne, et kasutada isegi siis, kui see on vihmane ja sajab lund.Lisaks pakume kõrge kvaliteedi ladustamise kasti, salvestamiseks ja veavad esituled koos tarvikutega.

MUGAV JA REGULEERITAV: käed vaba esilaterna saab keerata 90 kraadi, et muuta see ideaalne sise-ja välistingimustes kasutamiseks.See on varustatud kõrge kvaliteediga kummipael ja pea sponge pad lihtne reguleerimine ja installi, ei libise, mis muudab mugavaks nii täiskasvanutele ja lastele.

SUUR ABI, KUI ASJAD LÄHEVAD halvasti - Kaalub võimalust püütud välja pärast tumedat backcountry vigastuse või ebaõnnestunud käik, meie esilaterna punane valgus teeb suur erinevus.Parim esilaterna puhul töötab (pikamaa jooksja), sörkimine, lugemine, kämping, matkamine, backpacking, astronoomia, kõndides oma koera, jahindus (kuna hirv ei näe punane), DIY töö ümber maja, või mis tahes harrasteita.Parem kui taskulamp kuna hele läheb paremale, kui sa pöörad oma pea juures.

Märksõnad: 10 tolline led vilkur, esilatern, mini maglite led laetav, pea tõrvik, laagris laterna, led latern, pocketman tõrvik, 18650 aku recharg, acebeam, h led vilkur.

Kirjutage oma ülevaade

10000LM Kõige Ere 7 Tuled LED Vilkur 8 Valgustus Režiimid USB Laetav Esilaterna Veekindel Pea Tõrvik Telkimine Laterna

10000LM Kõige Ere 7 Tuled LED Vilkur 8 Valgustus Režiimid USB Laetav Esilaterna Veekindel Pea Tõrvik Telkimine Laterna