Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Karu Silikoonist Vormid Kook Teenetemärgi Fondant Hallituse Kannab Stiil Suhkru Pundunud Käsitöö Šokolaadi Hallitus Köök, Küpsetamine, Tööriistad F0387XM Vaata suuremalt

Karu Silikoonist Vormid Kook Teenetemärgi Fondant Hallituse Kannab Stiil Suhkru Pundunud Käsitöö Šokolaadi Hallitus Köök, Küpsetamine, Tööriistad F0387XM

€1.04

-4 %

€1.09

Uus toode

Mudeli Number F0387XM
Kook Tööriistad Tüüp Hallitusseened
Värv Randon
Tüüp Kook Vahendid
Materjal Silikoon, 100% Toidu-silikooniga
Rõve Pilt No
Seksuaalse Alatooniga No
Sertifitseerimine CE / EL, CIQ, EMÜ, FDA, LFGB, SGS
Kasutatud fondant, šokolaad, Vaik, SAVI, Küünal, Seebi Tegemine, krohv.jne
Funktsioon Öko-Sõbralik, Varuta, ÖKO-sõbralik

Toode:

LUBAME: 100% Tehtud toidu-silikooniga

(Lubatud suuruse ja kaalu on lubatud)

Hallituse Mõõdud: 69*14mm

Hallituse Kaal: 50 g

Lõpetanud Fondant Suurus: 23*19 mm

*O ven ja külmik seif

* Värv: Juhuslik

*Korduvkasutatavad, Non-stick, Lihtne kasutada, Lihtne puhastada

*Sobib kook hallituse / šokolaadi hallitus / marmelaad, hallitus jne.

*Temperatuur: -76°F kuni +662°F (-60°C kuni +350°C)

Miks Valida RIOMADE

Vedu:

--Kui tellida, siis palun valida tarneviisi ja maksta selleks, sealhulgas laevanduse tasu.Me saadame kaubad 5 päeva jooksul pärast teie makse on lõpetatud.

--Me ei garanteeri kohaletoimetamist kõik rahvusvaheliste vedude erinevuste tõttu tolli kliiringu korda igas riigis eraldi, mis võib mõjutada, kui kiiresti teie toode on kontrollitud.Palun pange tähele, et ostjad on vastutav kõigi täiendavate tolli teenustasud, vahendustasud, maksud ja tollimaksud impordile ühendusse teie riigis.Need täiendavad tasud võivad olla kogutud üleandmise ajal.Me ei hüvita laevandus tasu keelduda saadetiste.

--Laevaliini kulud ei sisalda impordimaksud, ja ostjad vastutavad tolli.

tagastab:

--Teeme oma parima, et pakkuda meie klientidele parimat, et saame.

--Tagastame teile, kui te tagasi üksused 10 päeva jooksul sinu kätte punkte, mis tahes põhjusel.Kuid ostja peaks veenduge, et esemed tagastatakse, on nende algne tingimusi.Kui esemed on vigastatud või kadunud, kui nad on tagasi, ostja vastutab sellise kahju eest, ja me ei anna ostja täies ulatuses tagasi.Ostja peaks püüdma esitada kahjunõude koos logistika ettevõte katta kulud kahju või kadu.

--Ostja vastutab shipping tasu tagastab kirjed.

--Naasid esemed, palun kinnitage saatja aadress ja logistika meetod koos meiega.Pärast annad punkte logistika ettevõte, palun saatke meile jälgimise numbri.Niipea, kui me saada punkte, me remont või vahetus neile ASAP.

Tagasiside:

--Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline.Palun jätke positiivset tagasisidet ja 5 tähte, kui sa oled rahul meie üksused ja teenuseid.

- Kui teil on probleeme meie kaubad või teenused, palun võtke meiega ühendust enne seda, kui jätate negatiivse tagasiside.Me teeme oma parima, et lahendada kõik probleemid ja annab teile parim klienditeenindus.

Märksõnad: xs max tätoveering tüdruk.

Kirjutage oma ülevaade

Karu Silikoonist Vormid Kook Teenetemärgi Fondant Hallituse Kannab Stiil Suhkru Pundunud Käsitöö Šokolaadi Hallitus Köök, Küpsetamine, Tööriistad F0387XM

Karu Silikoonist Vormid Kook Teenetemärgi Fondant Hallituse Kannab Stiil Suhkru Pundunud Käsitöö Šokolaadi Hallitus Köök, Küpsetamine, Tööriistad F0387XM

Seotud tooted