Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Uusim mini electric massaaž relv kaasaskantav sidekirmega relv lihase meridian tervise sport fitness seadmete vibratsiooni, fitness massager Vaata suuremalt

Uusim mini electric massaaž relv kaasaskantav sidekirmega relv lihase meridian tervise sport fitness seadmete vibratsiooni, fitness massager

€5.33

-32 %

€7.85

Uus toode

Taotlus Mini Power Plate (käeshoitav Tüüp)
Brändi Nimi Tugev-Toyers
Operatsiooni Meetod Pihuarvuti Tüüp
Päritolu CN(Päritolu)

Kirjeldus:

Kiirendada sügava lõõgastuse sidekirmega relv, leevendab lihaste jäikus, parandada valu pärast treeningut.

High speed noise reduction mootor, tugev võim, madala müra-vibratsioon; kasutada suurema võimsusega mootoriga, tuua tugevad ja tõusmas võimsus; 3200 rpm kiire mõju, leevendab lihaste valu pärast treeningut.

Intelligentne mikrofon chip, käsitööline core sõita, kõrge efektiivsusega mikrofon; imporditud, ülekoormus, lühis, kaitse, kiire tegutsemise juhiseid.

Sisestage touch kohanemise -, palmituuma -, kontroll 6 gear kiiruse muutmine; kuni 6 käik vibratsiooni intensiivsus korrigeerimine, võib kergesti toime tulla erinevate kasutustingimuste, et rahuldada erinevate gruppide inimesed.

Kiirlaadija liitium aku, sisseehitatud rõhu tagasiside süsteemi, tagada, intelligentne ja kestev väljundvõimsus.

Vastavalt eri osade kestuse kasutades massaaž relv on erinevad.Selleks, et vältida liiga pikk massaaž aega ja lihaste ja luude kahjustused sama osa sidekirmega relv on varustatud intelligentsete ajastus kaitse, mis automaatselt pärast 15 minuti jooksul pidev kasutamine, teadusliku ja hoolivad kaitse.

Juhtmeta ja kaasaskantav, massaaži ja lõõgastuda ajal ja igal pool; ABS käepide, mugav ja õrn; galvaanilise katmise nuppu, sujuvaks ja mugavaks.

küsimused, mis vajavad tähelepanu:

1. Ärge puudutage või vajuta massaaž peaga töötamise ajal.

2. Ei mõju ühine sidekirmega release relv on üldiselt kohaldatavad ainult lihaste ja pehmete kudede.Kui teil on otsene mõju ühine, see on sarnane koputab ühise kivist, mis on lihtne põhjus liigeskahjustusi.

3. Mitte kõik osad on sobivad kasutamiseks: näiteks, kael, rindkere, kõhu-süvend ja kaenla alt, kui lihase paksus on õhuke ja tihe, et elundite ja aort, sidekirmega relv ei soovitata üldse.

4. See ei ole enam aega, mida rohkem valu, seda tõhusam see on: keha tunne tuleks säilitada vähemalt 6-8 punkte valu ja kasutamise aeg samas asendis peaks olema 1 minuti jooksul nii palju kui võimalik

5. Ärge kasutage imikutele, alaealiste, rasedate, stimulaatorid, luumurrud või metallist sisu.

Tehnilised andmed:

Toote Nimetus: intelligentne sidekirmega relv

Toode värv: must, hall, punane, roheline

Toote kaal: 460g

Käepideme materjal: ABS

Kere materjal: ABS

Vastupidavus: umbes 2 tundi

Liidese tüüp: tüüp-C

Väljund pinge: 7.4 v

Toide režiim: aku / toide

Kohaldatavad osad: lihased ja sidekirmega kogu keha

Massaaži tehnika: shock

Massaaž kontaktid: 4

Püügivahend: 6 / 32

Rated frequency: 50 Hz

Hinnatud võimsus: 24W

Intelligentne tüüp: sageduse muundamise vibratsioon

Mootori tüüp: harja mootor

Pinge: 7.4 v

Funktsioon: Dredge meridiaanid ja leevendab väsimust

Komplekti Kuulub:

1 * massager, 4 * massaaž juhataja

Märkused:

1-2cm viga võib esineda tõttu manual mõõtmise, palun mõista.Värvid kõrvalekalle võib erineda tänu erinevatele monitori seaded.

Pakume teile parima toote ja teenuse.Kui teil on mingeid probleeme, siis palun andke meile teada ja me probleemi lahendada ASAP.Tänan sind nii palju.

Märksõnad: massaaži lihaste relv, massaaž theragun, fascial relv, tervist, vibreerivate lihaste relaxer, relv massag, xiaomi yunmai, mini vibreeriv platvorm, massaaž vibratsioon fitness, fitnes püksid.

Kirjutage oma ülevaade

Uusim mini electric massaaž relv kaasaskantav sidekirmega relv lihase meridian tervise sport fitness seadmete vibratsiooni, fitness massager

Uusim mini electric massaaž relv kaasaskantav sidekirmega relv lihase meridian tervise sport fitness seadmete vibratsiooni, fitness massager

Seotud tooted