Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Paindlik Nina Clip 2tk 0.8 mm Õhuke Võltsitud Nina Rõngas Hoop Armas Pallid ninavaheseina Rõngad Kirurgiline Teras Vale Keha Augustamine Ehted Vaata suuremalt

Paindlik Nina Clip 2tk 0.8 mm Õhuke Võltsitud Nina Rõngas Hoop Armas Pallid ninavaheseina Rõngad Kirurgiline Teras Vale Keha Augustamine Ehted

€1.17

-44 %

€2.09

Uus toode

Võltsitud Nina Rõngas Hoop 2 tükki * Nina rõngas safe pakkimine
Ohutuse Standardid CE standardile, Nikli vaba, Plii vaba, anti-allergia
Augustamine Tüüp Nina rõngas, Nose piercing helix piercing cartilage piercing earrings
Brändi Nimi STARBEAUTY
suurus 0.8x8mm (20G)
Sugu Nina lend naistele ja tüdrukutele meeste Keha Ehted
Mudeli Number M5428
Materjal Metallist
Metallide Tüüp Roostevaba Teras
Kuju\muster Pall
Trahvi või Mood Mood
Sündmus Mood & Vabaaja ehted, tore pidu, puhkus kena kingitus
Ei wholesales ? YES. Cheaper price for bigger order
Stiil Armas/Romantiline
Toote Tüüp Keha Ehted
Moe Elemente Armas pallid, Õhuke, paindlik ja reguleeritav vastavalt nina vahesein ringi
Ninarõngad Värv hõbe, must, Mitmevärviline, Kuldne, roosa kuld
Keha Ehted Tüüp Ninarõngad & Naastud
Päritolu CN(Päritolu)

Starbeauty Paindlik Nina Clip 2 tk/palju 0.8x8mm Õhuke Võltsitud Nina Rõngas Hoop Armas Pallid ninavaheseina Rõngad Kirurgiline Teras Vale Keha Augustamine Ehted

Kui soovite U kuju võltsitud nina rõngas, palun klõpsake allpool foto.Tänud

Meie ettevõte on professionaalne töötab äri enamikus tüüpi jewelries ja ilu aksessuaarid.Kui te olete eraisik, ostja,siis palun ärge unustage lisada meile oma Lemmik Pood Nimekirja .Kui teil on hulgi-või turustaja ja ka otsin rahul business partner Hiinas, palun võtke meiega ühendust liiga.

ELUKUTSE TEEB TIPPTASE !!ME VÄÄRIME OMA USALDUST !!

Makse laekumist oodata 24 tunni jooksul pärast teie rahaülekannete lõpetatud.Pärast kinnitavad maksmist ja kohaletoomise info, me korraldame saadetis 2~3 päeva.

Deponeerimine on meie eelistatud makseviis.Me nõustuda ka muid erinevaid maksmise meetodit, näiteks Krediitkaardi, Visa,Master Kaart jne.Kui te vastate iga maksmisega probleeme, siis palun võtke meiega ühendust.Aitäh.

Teie tagasiside on väga oluline, et meie ettevõtete arengut.Me siiralt paluda sul lahkuda VIIS Tärni ja Positiivsed kommentaarid kui olete rahul meie toodete ja teenuste.See viib teid ainult 30 sekundit.Aitäh!

Kui teil on mingeid rahulolematus, palun ÄRGE jätke negatiivne ja neutraalne tagasiside enne teatise.Me kontrollime, kui tagasi või raha tagastamist on võimalik 24 tunni jooksul.Tänan teid väga !!

1. Värvi Erinevuse: reaalne värv võib-olla veidi erineda pilte.See võib olla põhjustatud mõned muud põhjused, näiteks ekraani peegeldus ekraanil, valguse mõju ning muid tegureid.

2. Vene kliendid: Palun õigesti täita oma TÄIELIK nimi, vastuvõtja.Kuna Postitus Poliitika Venemaal on üsna range.See on väga oluline, teil saada oma paki kiiresti ja edukalt.

Teie Rahulolu On Meie Lõplik Jätkamisega.Mis Me Ütlesime On See, Mida Me Teeme ! ! ! ! !

Märksõnad: augustamine mees võlts, clicker vahesein, puidust vaheseina augustamine, rhude top, pierc, võltsitud raha, boho rõngas teras, augustamine komplekt võlts, võltsitud hobuseraua vaheseina augustamine, nina augustamine küünte.

Kirjutage oma ülevaade

Paindlik Nina Clip 2tk 0.8 mm Õhuke Võltsitud Nina Rõngas Hoop Armas Pallid ninavaheseina Rõngad Kirurgiline Teras Vale Keha Augustamine Ehted

Paindlik Nina Clip 2tk 0.8 mm Õhuke Võltsitud Nina Rõngas Hoop Armas Pallid ninavaheseina Rõngad Kirurgiline Teras Vale Keha Augustamine Ehted

Seotud tooted