Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 1tk NVMe PCIe x4 x2 M. 2 NGFF SSD, et PCIe x1 kaardi adapter PCIe x1 M. 2 kaarti Vaata suuremalt

1tk NVMe PCIe x4 x2 M. 2 NGFF SSD, et PCIe x1 kaardi adapter PCIe x1 M. 2 kaarti

€1.14

-29 %

€1.62

Uus toode

Tüüp PCI-E Ärkaja
Brändi Nimi KOQZM
Päritolu CN(Päritolu)
Sertifitseerimine Puudub

Kirjeldus:

Suurus: pikkus * laius * kõrgus=97mm*22mm*5mm

märkus:

1. Kui teie emaplaadi kiibistik on alla 9-seeria, ärge kasutage PCIe x4 kõvakettad nagu pm951, sm951, pm950, XP941, jne.!AMD kiibistik emaplaadid ei ole soovitatav osta!See ei ole, et sinu emaplaat on PCIE liides kasutada PCIE liides solid state drives, võti sõltub sellest, kas teie emaplaadi BIOS-i võib toetada PCIE liides solid state drives!Tavaolukorras, kiibistikke alla 9 seeria kindlasti ei saa toetada PCIE liides solid-state kõvaketas käivitamine!

2. Palun veenduge, et adapter mälukaart õigesti sisse PCIe liides oma emaplaati, selle asemel, sisestades sinna PCI liides.Valesti sisestamine võib põletada adapter kaardi ja emaplaadi!Kui seal on põletatud märgid gold finger juhatuse liige, me ei tagastada või välja vahetada.See peab olema põhjustatud vale seisukoht!

3. Algne võita 10 installimine kettale tuleb kasutada installida süsteem.Win7 süsteemi ja PE süsteem ei toeta NVE protokolli solid state drives, sest neil ei ole NVME draiverid.Boot ei tuvastata BIOS, aga sa ei näe kõvaketas vajutades boot menüü valiku klahvi (näiteks, vajuta F3 Asus, F12 jaoks Gigabyte, F11 jaoks ASRock, jne., sõltuvalt teie emaplaadi ja käsitsi).See tähendab, et see on okei, ja süsteem on teha samm-sammult.

Märksõnad: kruvi ssd, pci express x1, pci-e splitter, pcie ärkaja, m2 sata, sd pci e, m2 ssd, 1 tb m.2, m2 usb, mini pci e.

Kirjutage oma ülevaade

1tk NVMe PCIe x4 x2 M. 2 NGFF SSD, et PCIe x1 kaardi adapter PCIe x1 M. 2 kaarti

1tk NVMe PCIe x4 x2 M. 2 NGFF SSD, et PCIe x1 kaardi adapter PCIe x1 M. 2 kaarti

Seotud tooted