Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! SAMSUNG Galaxy A90 5G A908 Tagasi Aku Kate Tagumine Klaas Korpus Juhul Asendada Patareipesa Kaas Vaata suuremalt

SAMSUNG Galaxy A90 5G A908 Tagasi Aku Kate Tagumine Klaas Korpus Juhul Asendada Patareipesa Kaas

€11.63

-20 %

€14.72

Uus toode

Ühilduva Brändi Samsung
Brändi Nimi ZHZ
Mudeli Number SAMSUNG Galaxy A90 5G A908

Kui olete rahul meie esemed , palun andke meile lihtsalt viis tärni positiivset tagasisidet (ei ole vaja näidata, fotod tagasiside )

Meeldetuletus

1.Nr on antud juhised selle oksjoni eest 2. See ei ole lihtne töö, keegi, kes on vähe kogemusi või puuduvad need üldse.

3. Me ei vastuta kahjude eest, et teie mobiiltelefon/mobiilne telefon, mis võib teil põhjustada ajal muutmine varuosad

4. See on vajalik ja tähtis üles võtta video -, kui sa lahti pakett, ja see on kehtiv tõendeid, kui saate kahjustatud lcd.Kui te ei saa anda video, me ei suutnud uskuda, et see on kahjustatud transiidi, ja me ei vastuta mis tahes kahju juhtudel.

Laevandus Poliitika:

Meil on võimalik saada neile tarnitud kaudu DHL, UPS, FEDEX, EMS, www.tihendimeister.ee Standard Shipping pärast oma valik.Või suudame me teile pakkuda kõige ökonoomsem ja ohutum laevandus meetod.Meie eesmärgiks on saada oma tellimus jõuda parimal viisil, mis teile meeldib.

* DHL,UPS ja Fedex võtab tavaliselt 7-10 päeva, et jõuda.

* EMS tavaliselt jõuda 10-15 päeva.

* Wuyou lennupostiga tavaliselt jõuavad kogu maailmas 15-30 päeva

Me ei saa pakkuda P. O Kasti ja me ei suuda ilma teie kontakt telefoni number.Veenduge, et telefoni ja aadressi, et sa jätsid on õigus, me ainult pakkuda aadressi, saate jäetud www.tihendimeister.ee süsteemi.

Garantii Ja Tagastamine:

1. Kõik tooted on testitud enne sünnitust, spetsiaalsete instrumentide või peamine lauad, et tagada töö.

2. Kõik tooted 100% täiesti uus ja rangelt testitud enne shipemt,Palun meile teatada 3 PÄEVA JOOKSUL pärast paki, kui olete rahul tooted (Reaalne pilt ja muud tõendid, mis tuleb anda),siis pakume asendamine /tagasi, kui tooted ei ole nii, nagu kirjeldatud.

3. Kui üksus on oma prossession rohkem kui 7 päeva ,siis loetakse seda kasutada /second-hand ,me Ainult pakkuda asendamine teenuse pärast seda, kui me oma tagasi punkt .

FQA:

1.Miks te peaksite meid usaldada?

Me ainult müüa kvaliteetsed tooted, kliendid, ärge muretsege kohta meie toodete kvaliteeti.Meie eelised on hea kvaliteediga ja parimat teenindust.

2.Kas see saadetakse minu riik

Me saame laeva punkte 98% maailma riikidest.kui teie riigis ei saa olla valitud www.tihendimeister.ee , pls meiega rääkida.

3.Kui kaua see aega võtab, et jõuda?

Üldiselt me korraldame saadetise jooksul 1-7 tööpäeva jooksul, kui makse on kinnitatud, ja me teeme koostööd DHL, UPS, TNT, FEDEX (5-7 päeva), ja EMS (13-30days).Aga palun mõista meid, kui on mõnda aega viivitada, sest midagi, mis on väljaspool meie kontrolli.

4.Kas ma pean maksma tollimaksu?

meil ei tasu maksta Maksu .Hind www.tihendimeister.ee ei sisalda tolli -, maksu-ja teenustasu, kui see juhtub, siis ostja peab maksma talle ise.Kui te ei nõustu, palun ei osta, et vältida mured .Et tollimaksud on kehtestatud importivad riigid.Kuigi me ei saa kontrollida seda, me aitame teil kuulutada madalama väärtuse juures tolli.Seega enamik meie kliente ei ole vaja maksta tollimaksu või lihtsalt maksavad vähe.Kui teil on erinõuded deklareeritud väärtus, palun selgita meile, kui sa korraldusi.Muidu me näidata vähem väärtust, kui tavaline kui meil on teadmised oma riigi tolli-või näitame õige väärtus, kui meil ei ole teadmisi oma riigi tolli.Me püüame parimat, et aidata meie ostja risk Maksud.

Märksõnad: a90 lcd, a6 kate samsung, supra, case poco x3, a71 aku, juhul m31 samsung, samsung galaxy s20 ultra 5g snapdragon 865, a90, a71 samsung kleebis, a908.

Kirjutage oma ülevaade

SAMSUNG Galaxy A90 5G A908 Tagasi Aku Kate Tagumine Klaas Korpus Juhul Asendada Patareipesa Kaas

SAMSUNG Galaxy A90 5G A908 Tagasi Aku Kate Tagumine Klaas Korpus Juhul Asendada Patareipesa Kaas

Seotud tooted