Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Pehme Klaas Paindlik Laudlina Vedelik Kile Õliriie Tabelis Läbipaistev Põranda Matt Tabel Kaitsmega Katta Pvc-Silikoon Riie Vaata suuremalt

Pehme Klaas Paindlik Laudlina Vedelik Kile Õliriie Tabelis Läbipaistev Põranda Matt Tabel Kaitsmega Katta Pvc-Silikoon Riie

€4.20

-49 %

€8.39

Uus toode

Funktsioon veekindel, Oilproof
Brändi Nimi JEEDNEY
Kasutamine Kodu, Väljas, HOTELL, pidu
Stiil Selge
Muster Läbipaistev
Materjal PVC
Muster Tüüp Tahke
Kuju Rectangle
Päritolu CN(Päritolu)
Technics PVC preformed
Mudeli Number JYTB05

Läbipaistvuse PVC Tabel Lapiga

Veekindel & Oilproof

Materjal:PVC

Paksus:1,0 mm

Laialdaselt kasutatakse söögilaua,teapoy,piknik matt,jne.

Märkus: kui teil on vaja kohandada, pikkus,palun võtke meiega ühendust enne tellimist,kui sa ei ütle suurust, me lihtsalt laeva väikese valimi suurus.

Meelde tuletada: kui soovite osta laius 60cm,palun külastage järgmist linki,saate valida www.tihendimeister.ee standard shipping see link,mis on palju kiirem

Näpunäited:

Palun spray mõned vee lauale enne pannes PVC matt,siis pane PVC matt,kasutada kaarti, et squeege ära õhumullid.

Kui see ei ole korter

Ärge muretsege,materjal on pehme,tavaliselt muutub korter pärast pannakse kohta,palun oodake mõned tundi.Te võite kasutada ka raud(madal temperatuur), et muuta see korter.Umbes Suurus:

Pole viga, umbes 1cm käsitsi mõõtmine.Palun mõista.

Umbes vedu:

Tavaliselt me soovitame www.tihendimeister.ee standard shipping või E-pakettaknad väikestes pakkides.Teie pakett saabub 10-30 päeva.Mõnikord on see kiirem.

Kui soovite, et suur kogus,siis me kindlasti laev kaudu EMS või DHL,see jõuab palju kiiremini.(tavaliselt nädal).

Me veenduge, et iga punkt on hästi pakitud,kui seal on mis tahes kahjude saatmise ajal ,palun ärge märk heakskiitmiseks.

Tollimaksud,maksud impordi riik ei ole hinna sees,kui seal on kõik,ostja on responsable tasud.

Klient Teenus:

Meil on alati valmis aitama klientidele mingeid probleeme, nii et palun võtke meiega enne openning mis tahes vaidlus ,me garanteerida, et teil on responed 1 tööpäeva jooksul.

Pakume 7 päeva täis-garantii,mis tähendab, et sul on 7 päeva, võtke meiega ühendust pärast tagastamise või väljavahetamist.Me tasu kõike tagastamise või asendamise, kui see on kvaliteedi probleem.Aga muidugi,teil on vaja saata meile foto või video, et näidata probleemi.

Me töötame kõvasti, et saavutada iga kliendi rahulolu,nii et palun ära unusta, jäta meile tagasiside,see tähendab palju meile,aitäh!

Märksõnad: pakkimine kastidesse pvc ristkülikukujuline, flexible soft glass, film tabel, metsik klaasist laud lapiga, tabelis laudlina, oilcloth table, riide tabel, blokeerumisvastased matt, õliriie laudlina, film tint.

Kirjutage oma ülevaade

Pehme Klaas Paindlik Laudlina Vedelik Kile Õliriie Tabelis Läbipaistev Põranda Matt Tabel Kaitsmega Katta Pvc-Silikoon Riie

Pehme Klaas Paindlik Laudlina Vedelik Kile Õliriie Tabelis Läbipaistev Põranda Matt Tabel Kaitsmega Katta Pvc-Silikoon Riie

Seotud tooted