Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Külalisteraamatu Puidust Lõikamine Sureb Diy Vibu Hallituse Nahast Hallituse Die-cut käsitöö Käsitöö Vaata suuremalt

Külalisteraamatu Puidust Lõikamine Sureb Diy Vibu Hallituse Nahast Hallituse Die-cut käsitöö Käsitöö

€19.27

-30 %

€27.53

Uus toode

Päritolu CN(Päritolu)
Muster Tüüp Ebaregulaarne Joonis
Mudeli Number Die lõikamine masin

Kallis Klient:

Tere tulemast minu poodi, me teenib sind kogu südamest!Hea meel, et te saate sirvida minu pood.Kui teil on küsimusi, võtke palun ühendust klienditeenindusega.Meie poes on lai valik tooteid ja rikas stiile.Ma siiralt loodan, et meie tooteid võib pakkuda teile lõbus ja parim shopping kogemus.

Toote spetsifikatsioonid:

Kogupaksus hallitus on 16mm, mis sobib erinevate die-lõikamine masinad, mida kasutatakse tavaliselt turul. ( Sealhulgas suur löök masinad ja sizzix masin )

Toote Kasutamine:

Tavaliselt kasutatakse nahk käsitöö, scrapbooks, DIY käsitöö kõrvarõngad, ja isegi teiste ehete tegemisel.Seda saab kasutada ka lõikamiseks mõned hallitusseened, mis tahes materjalist, kaunistada majad, mööbel ja magamistuba, ja rikastada sinu kujutlusvõimet.

Toote jõudlust:

Seda saab lõigata erinevaid materjale, näiteks: visiitkaardi paber, riie, nahk -, magnet-paber jne.See annab teile võimaluse proovida rohkem käsitöö materjale.Toota ootamatuid efekte.

tarneaeg:

Pärast seda, kui olete tellimuse, siis me laeva jooksul 5-7 tööpäeva (välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal).Tänu viimaste epideemiad, tolli kontrolli, ilm jne., me ei garanteeri kohaletoimetamist.Kui teil on küsimusi, võtke palun ühendust minuga!

sõbralik meeldetuletus:

Kui sa ei leia toodet, mis teile meeldib meie poest võite saata mulle pilte ja ütle mulle, soovitud suurus, saame pakkuda just teile.

Kui teil on küsimusi, võtke palun ühendust klienditeenindusega.Tänu aja erinevused, ma ei pruugi olla võimalik, et vastuse aeg.Aga, kui ma näen asjakohast teavet, ma vastame teile niipea kui võimalik

Tänan külastamast minu pood.parimate soovidega!

Märksõnad: terase lõikamine sureb sõnad, vibu katkesta surra, die lõigatud, die tempel, lõika die nahk, foto tüdruk sureb lõikamine, käsitöö ja diy, matriitsi ja templi komplekt, avatud lille die jaotustükid, die lõikab rahakott.

Kirjutage oma ülevaade

Külalisteraamatu Puidust Lõikamine Sureb Diy Vibu Hallituse Nahast Hallituse Die-cut käsitöö Käsitöö

Külalisteraamatu Puidust Lõikamine Sureb Diy Vibu Hallituse Nahast Hallituse Die-cut käsitöö Käsitöö

Seotud tooted