Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Umbes.42pcs roheline kollane crystal rock, Kvarts Punkti Ripats Bullet Kuusnurkne Pendel Veerus Reiki Tervendav Tšakra Helmed Ehted Vaata suuremalt

Umbes.42pcs roheline kollane crystal rock, Kvarts Punkti Ripats Bullet Kuusnurkne Pendel Veerus Reiki Tervendav Tšakra Helmed Ehted

€8.44

-14 %

€9.92

Uus toode

Funktsioon Mood
Materjal Kristall
Brändi Nimi Cingesto
Trahvi või Mood Mood
Ühilduvus Kõik Ühilduvad
Ripatsid Tüüp ring
Metallide Tüüp Puudub
Kuju\muster Crystal Samba
Stiil TRENDIKAS
Mudeli Number X20190409
Toote Tüüp Ripatsid
Sugu Naised

Toote pildid on täpselt ühe saad.Kõik pildid olid võetud loomulikku valgust.

Kirjeldus:

Materjal: Loodusliku kvartsi kristall

Võlu Kuju: Stick / looduslik vabaduse kuju

Kvaliteedi Klass: AA

Suurus:3 - 5x10-25mm iga üks kivi

Pikkus: Umbes 15.5 cm/strand

Kogus: täielik strand, kaal on hinnanguliselt kuju iga üks ei ole määratud

Stiil: ornament, kaunistada hind on jaemüügi, palun võtke minuga bulk hind.

Pakend:

Pakendatud õhu mull leht ja siis pakitud mull mailer.Bulk cargo, pannakse kasti.

Kohaletoimetamine:

1. Kõik iterms saadetakse 3 päeva jooksul pärast makse tehtud, Hiina post pakettaknad, tasuta,ja kui teil on vaja mis tahes muud express,palun andke meile aega.aga sa võib-olla maksta Muu Transpordi Kulu,thankyou!

2. Tasuta transport esemed, me kasutame HK või Hiina Post Air Mail ja teile: item(s)

3. Kirjed võtab tavaliselt 10-30 päeva, et jõuda, et enamik riike.Et mõned riigid või maapiirkondades, see võib võtta isegi kauem aega, kuna ei sageli lennufirma ja kontrollimine tolli poolt.Kui teil on vaja kiiresti teed, siis palun vali EMS, DHL, UPS või TNT, see võtab 3-5days et saabumisest, addtional kauba maksumus on 20 USD.

Maksmine:

DEPONEERIMINE, T/T, Western Union, Paypal, VISA....Tagastada & Vahetada Politsei:

Me oleme väga kindlad, et meie punkt on täita ja ületada kõik teie ootused.Samas, kui sa mingil põhjusel ei ole täiesti rahul, nagu punkt on kvaliteediga seotud probleeme või kahjustatud transiidi ja nii edasi., teil võib naasta oma korraldusega 30 päeva jooksul alates ostukuupäevast.Elemendi tuleb saata tagasi selle algne seisukorras, unworn ja muutmata kuidagi.Me ei hõlma tagasi postikulu ja ainult poe krediit on välja tagasi.Kui tagastamine ei meeldi üksuste heas seisukorras, ostja peab maksma täiendavaid laevandus tasu on tekkinud saadan uuesti läbi.Firmast:

Oleme spetsialiseerunud Pool Vääris Kivid/Gemstone beads rohkem kui 10 aastat ning on rikkalik kogemus design helmed.Kõik tooteid pakume on täiesti käsitöö ja me oleme alati kohta mession viia trend ehted turul.Palun mine koos meiega !

Ma olen õnnelik, et vastata ühelegi küsimusele, te võib-olla, nii et palun ärge kõhelge minuga ühendust.Ma annan oma parima, et vastuse saate hiljemalt 24 tundi päeva jooksul.

Märksõnad: crystal pendulum, reiki, Crystal Samba, crystal ripats kvarts, tšakra pendel, laua pendel, pendel seista, mäekristalli kvarts rant, rock pannil, pendulo.

Kirjutage oma ülevaade

Umbes.42pcs roheline kollane crystal rock, Kvarts Punkti Ripats Bullet Kuusnurkne Pendel Veerus Reiki Tervendav Tšakra Helmed Ehted

Umbes.42pcs roheline kollane crystal rock, Kvarts Punkti Ripats Bullet Kuusnurkne Pendel Veerus Reiki Tervendav Tšakra Helmed Ehted

Seotud tooted