Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Need jälle! Veekindel Hingav Talvel Mootorratta Kindad Puutetundliku Ekraani Krossi murdmaa-mootorratta kindad MX MTB MG01 Vaata suuremalt

Need jälle! Veekindel Hingav Talvel Mootorratta Kindad Puutetundliku Ekraani Krossi murdmaa-mootorratta kindad MX MTB MG01

€10.27

-27 %

€14.26

Uus toode

Päritolu CN(Päritolu)
Function1 veekindel
Brändi Nimi Need Jälle!
Function2 Hoida soojas
Materjal Polüester & Nailon
Värv must, hall
Function3 Puutetundlik funktsioon
Sugu MEHED
function6 Magnet ladustamise disain
Function4 Peegeldav öösel
Funktsioon veekindel
Toote Tüüp Kindad
Function5 3D Ergonoomiline disain shell protector

Seal on rohkem allahindlusi olles fänn meie poest .

Toote Kirjeldus:

Toode sobib street mootorratta -, reisi-mootorratta kasutada.

Sobib kevadel, sügisel ja talvel.

Toode on valmistatud 5 kihtide materjalid, esimene kiht on valmistatud vesi-tõend ja õhukindel riie, teine kiht on valmistatud soe samet puuvill, kolmas kiht on valmistatud "ISTEC" TPÜ veekindel kile, neljas kiht on kujuga käsn, ja viies kiht on valmistatud velvet isolatsiooni materjali.

Kaitsev kest kindad on valmistatud TPU plahvatus-tõend ja kulumiskindel materjal.

Lisada silikageel palm vältida tõsta ja suurendada kontrolli.

Selle käeulatuses on puutetundliku ekraani materjal.

Kindad peegeldab valgust öösel.

Mansett on brändi unikaalne patenteeritud disain, mugavalt hangub mootorratta kütusepaagi.

KKK:

Q: Return & Toetuse

A: Kui olete saanud vale, rikutud, defektne, või üksust ei ole kirjeldatud, palun võtke meiega ühendust vahetada või tagastada 7 tööpäeva jooksul;Tagastatud shipping kauba eest tuleb tasuda hiljemalt ostja pool, ja veenduge, et esemed tagastatakse, on nende algne tingimusi.

Q: Hulgi-ja tilk laevandus on nii teretulnud!

A: hulgi,siis pakume soodushinnaga või tasuta express shipping, mis võtab ainult lühikest aega, et jõuda;Sest drop shipping,me võiks saata kaup oma klientidele otse ja ei jäta infot meile, kui soovite.

Q: Kas ma pean maksma tolli maks?

A: Igal riigil on oma kohustus poliitika, WOSAWE ei saa teha lubaduse kohta, et.Kuid kui teil on mingeid nõudeid, pls võtke meiega ühendust, me teeme oma parima, et sind aidata.

Q: Kas ma saan muuta Nimi/aadress/Värv?

A: Palun saatke meile õige nimi/aadress/värv.AGA parim lahendus on see, et saate tellimuse tühistada, siis tehke uus tellimus õige aadress või õige toote info.Pls kontrollige oma tellimused enne makse tegemist.

Q: Umbes Tagasiside

A: Me eeldame, et kliendid on meie sõbrad.Loodame, et saab osta meilt rohkem õnne ja vähem muretseda.Palun ärge unustage, et jätke meid 5-Tärni tagasisidet.

Märksõnad: sest motokross, mootorratta scoyco, mootorratta motowolf, protectored motocicleta, moto jope, alpinestar jope, green fox kindad, moto karusnahast kindad, kinnas koo, mootorratta kindad suvel revit.

Kirjutage oma ülevaade

Need jälle! Veekindel Hingav Talvel Mootorratta Kindad Puutetundliku Ekraani Krossi murdmaa-mootorratta kindad MX MTB MG01

Need jälle! Veekindel Hingav Talvel Mootorratta Kindad Puutetundliku Ekraani Krossi murdmaa-mootorratta kindad MX MTB MG01

Seotud tooted