Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Tarvikud Dual RS Peakomplekt Kuular Koos Mic Baofeng UV-82 UV 82 UV82L UV-89 Vaata suuremalt

Tarvikud Dual RS Peakomplekt Kuular Koos Mic Baofeng UV-82 UV 82 UV82L UV-89

€2.41

-18 %

€2.94

Uus toode

Päritolu CN(Päritolu)
Brändi Nimi FREZEN
Toote Tüüp kõrvaklapid

Walkie Talkie Peakomplekt Topelt RS Kuular Jaoks BaoFeng UV-82 UV-89 kahesuunaline Raadio

Algne BaoFeng Dual RS Peakomplekt Paindlik, kerge ja mugav seljas, Kasutades kõrge elastse keskkonna PU traat, tugev ja vastupidav Spetsiaalne disain, intelligentne kanali lüliti nupud, mida Kasutatakse: Baofeng UV-82 UV-89 samuti võib kasutada baofeng uv-5r uv-b5,uv-b6.888s,5re pluss RADI O

Pakett Sisaldab: 1X kuular

Umbes Makse

1.Makseviis:www.tihendimeister.ee nõus Tingdeposiidileping/Krediidi

2. Tasumise Kord: kui sa teed tellimuse, pls lõpetada maksmine

3. Kontrollige Aeg: www.tihendimeister.ee kontrollib teie makse jooksul 24hours

Umbes saadetis

1. Postiaadress: Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress.

2. Türgi Kliendi Teade: Kuna Türgi on rangelt raadio-import, kui sa osta walkie talkie ja ilma raadio impordisertifikaadi, pls, et 1-2tk ühe korra, ja me laeva välja kaup ilma retail box, see on lihtne, tollivormistus.

3. Umbes Ülesanded: me ei kanna mingit täiendavat imporditollimaksu, maksude paki sihtriigis; ja shipping company kogub see ostja kauba kättesaamisel.Palun pange tähele, et ostjad on vastutav oma kohaliku kohandatud tasud ja maksud

4. Kinnitame Väärtus: kinnitame, USD7-USD20 iga komplekt raadio.Tavaliselt, ja kokku kuulutada väärtus ei ole suurem kui USD40. Kui teil on eritellimusel siis palun jätke teade järjekorras või võtke meiega otse.

5. Kaal: Kõik maatükid tarnitud kaudu normaalne postitus on piiratud kaal jooksul 2KG, nii et kui teie paki ülekaaluline, me korraldame oma maatüki kaudu 2 maatükke.Sest pakk kaaluga üle 2KG on võimalik valida DHL, TNT või muud express seetõttu, täiendavad kulud ostja.Kui ostate rohkem kui 4-10tk raadiod, saame kasutada DHL või muud Express nagu vaba shipping, pls võtke meiega ühendust.

6. Saadetise Meetod :Meil on kaup, mida Hiina posti või posti, PostNL posti, Singapur Post, jne) muud post mail, kui sa valida, vaba shipping, mõnikord me muuta ja valida veose viisil, mis põhinevad tegeliku olukorra, et kindlustada, et saad oma kauba kiire ja turvaline.Tavaliselt takes15~35 päeva, et jõuda teid seal, kuid me ei garanteeri, et täpne tarneaeg teie saadetised, erinevuste tõttu custom kliiringu korda igas riigis eraldi,mis võib mõjutada, kui kiiresti teie paki vaadatakse ja sooritanud.

7, Teenuse Transiidi Ajal on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal.

Kui tellimuse esemed aku, tavaliselt me kasutame Holland post, (vene, USA, Kanada kasutab e-Pakettaknad).Üksuste ilma aku: me kasutame Hiina posti tähitud lennuposti.Aku saadetise saab kasutada Rootsi posti või ePacket.Kõik saadetis registreeritud air mail.

Umbes Tagasi

1, Kui sa ei ole rahul oma ostu, me hea meelega teha, vahetada või tagastada 7 päeva jooksul.

2 tahes vahetada või tagastada, meil on tarvis, et toode peab olema selle algne seisukorras, sealhulgas karp ja kõik tarvikud.Ostjate eest vastutab tagasi saatmise hind .

3, võtke meiega Palun ühendust enne tagastate toote, siis pakume teil on õigus tagastada aadress.

4, Esemed tagastatakse pärast 7 päeva üleandmisel on ainult remondi.

Kohta Tagasisidet

Palun jätke meile viis tärni Tagasiside

1, Meie eesmärk on teha kindel, et teil on õnnelik klient ja meeldiv shopping koos meiega.

2, Kui olete rahul ostuga ja meie kogu teenuste, sinu kommentaar on väga oluline oma äri eduks.Palun võta minut aega, et jäta meile positiivset tagasisidet üldine Üksikasjalikud Müüa hinnangu 5 tärni.

3, Kui sa ei ole rahul selle ostuga, siis palun võtke meiega ühendust jooksul 24hours, võtame sinuga, kuni probleem lahendatud ja pakume parimat teenust saame.

Märksõnad: baofeng uv-82hp, baofeng uv5r, auto cb, uv 82hp 8w, tarvikud baofeng uv-82, baofeng peakomplekt, dmr-raadio, baofeng bluetooth, uv82hp programmeerimine, baofeng s5 plus.

Kirjutage oma ülevaade

Tarvikud Dual RS Peakomplekt Kuular Koos Mic Baofeng UV-82 UV 82 UV82L UV-89

Tarvikud Dual RS Peakomplekt Kuular Koos Mic Baofeng UV-82 UV 82 UV82L UV-89