Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Talje Koolitajate Naiste Pluss Suurus Neopreenist Topelt Talje Cincher Trimmer Vöö Kõhu Kontrolli Body Shape Sport Vöö Shapewear Vaata suuremalt

Talje Koolitajate Naiste Pluss Suurus Neopreenist Topelt Talje Cincher Trimmer Vöö Kõhu Kontrolli Body Shape Sport Vöö Shapewear

€8.31

-50 %

€16.62

Uus toode

Function4 Aitab taastada õige asendi ja leevendada seljavalu.
Sündmus Isik/Working/Pulm/Travel/Igapäevast elu
suurus S/M/L/XL/2XL/3XL
Shapewear2 Compression Trimmer Treening, Fitness
Brändi Nimi miss moly
Toote asukoht CN-KOOD/USA
Sugu Naised
Rõve Pilt No
Päritolu CN(Päritolu)
Kanga Tüüp Broadcloth
Function2 Tarbivad vähem energiat, lihtsalt kiirendada kaalulangus
Materjal Polüester, Spandex, Shell
Mudeli Number 0075
Seksuaalse Alatooniga No
Lõpetamine Belt + zipper combination design
Paksus STANDARD
Värv Must/Hall
Teenetemärgi Puudub
Konditustatud Built-in 9 STEEL BONES
Toote Tüüp Shapers
Hallituse Cup Paksus Õhuke Hallituse Cup
Shapewear Talje Cinchers, Neopreenist Saun Talje Treener Korsett
Kontrolli Tase Firma
Toetuse Liik Underwire
shapewear naised Salendav Vöö Faja
Shapewear1 Higi Vöö Naiste kaalulangus
Funktsioon Edendada keha soojust aktiivsus, parandada keha vormimine
Function3 Aitab põletada rohkem rasva kõhu ja lase keha saada hea saun

Shell:Polüester100%;Vooder:Neoprene100%

Imporditud

Velcro & Hook & Silmade sulgemine

✅Tehtud Upgrade NEOPREENIST Materjal: vöökoha koolitajad on teinud 0,55 mm, 2-kihiline kangast.Välimine Neoprene100%, õrn tunne, pehme, parem elastsus, parem kujundamisel mõju; Puuvill-spandex vooder imab niiskust ja tunneb pehme vastu nahka.

✅12 Tolline Laiendada Treening Talje Treener Täiuslik Kõver Disain: Laiendada disain on hea katvuse, surub rinnalt üles, rohkem kaloreid põletada, hoiab ja peidab ekstra kõht rasva ja sileda kõhu.Topelt rihmad ja 4 rida suur konks-ja silmade on lihtne kanda ja reguleeritavad, muutub piht ja treeningu intensiivsus, vähendada oma vöökohale rohkem kui 2-4 tolli, koheselt kuju oma keha liivakell näitaja.

✅Raskeveokite Vastupidav Talje Koolitaja Ja Tagasi Tuge - Meie Lateks talje koolitaja, korsetid, mis on sisseehitatud 9 TERASEST LUUD, mitte ainult õdus mahu ja rõhu oma talje, vaid ka kaitsta ribi alates haiget, annavad piisavalt tuge selja valu ja parandada oma kehahoiakut.See on parim fitness seadmed igasuguseid harjutusi jõusaalis.

✅Suur Fit & Aitab vormi Kuju: Kõrge kokkusurumise Vastupidav, elastne lateks aitab teil higi kõrvaldada toksiine, kiirendab kalorite põletamise protsessi, kõht kontrolli, kaalulangus, ja edendada sünnitust talje taastumist.Säilitada lihaste soojust ja tuge, et vältida väsimust ja vigastusi pärast treeningut.Hea treening, jõusaal, sport, kaalulangus, igapäevane keha vormimiseks või isegi sünnitust toetada vöö.

✅SOE NIPP: Kuna Lateks Materjalist, seal võib olla nõrk lõhn pärast pakendi avamist, see on maitsetu pärast pesemist.Palun peske kerge pesuvahendi enne esmakordset kasutamist.Ja see ei tohiks ületada POOLE TUNNI jooksul esimest korda kasutada.Kui teil on küsimusi meie toodete, palun võtke meiega ühendust niipea kui võimalik ja me anname teile vastuse 24 tunni jooksul ja aitab seda lahendada.

3 Terasest Luud

Sisseehitatud 3 TERASEST LUUD, annavad piisavalt tuge selja valu ja parandada oma kehahoiakut.See on parim fitness seadmed igasuguseid harjutusi jõusaalis.

Topelt Rihmad Vöökohal Vöö Treener

Tegelikult annab firma survet oma talje ja kõhu, aitab kaalulangus ja talje vormimiseks ja kujundamine.

3 Rida Konks Disaini Uuendada

Oleks lihtne panna ja ära võtta 30 cm pikk 3-rida konks, annab täieliku tihenduse lamedamaks magu.On seda võimalik kohandada vastavalt erinevate vaja.

Tihe ja Suurepärane Õmblemine

Kasutades kõrge-tase õmblus -, infotehnoloogia -, teras luu on täiesti lõigatud ja korralikult kinni õmmeldud sees.Õmblus niit on pingul õmblused on puhas ja õrn, üldine mõju on ilus, ja käsi tunne on suurepärane.

Märksõnad: plus size shapewear, varba shapers, female trainers women, 3mm kummiülikond, shapewear naised, hüpata ülikond meestele, tööpink, koolitaja vöökoht, vöö higi, talje sa koolitaja.

Kirjutage oma ülevaade

Talje Koolitajate Naiste Pluss Suurus Neopreenist Topelt Talje Cincher Trimmer Vöö Kõhu Kontrolli Body Shape Sport Vöö Shapewear

Talje Koolitajate Naiste Pluss Suurus Neopreenist Topelt Talje Cincher Trimmer Vöö Kõhu Kontrolli Body Shape Sport Vöö Shapewear

Seotud tooted