Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Köök Skaala BT Digitaalne Toidu Toitumisalase teabega Skaala Toiteväärtust Kalkulaator ja Taimer 3kg/0,1 g Touch Control 5 Ühikut USB-Laadimine Vaata suuremalt

Köök Skaala BT Digitaalne Toidu Toitumisalase teabega Skaala Toiteväärtust Kalkulaator ja Taimer 3kg/0,1 g Touch Control 5 Ühikut USB-Laadimine

€11.26

-30 %

€16.09

Uus toode

Mudeli Number köök skaala
Funktsioon LED-Ekraan
Materjal Muud
Täpsus 0,1 g
Kuju Rectangle
Skaala Tüüp Digitaalne

Omadused:

Sünkroonib Smart Toiteväärtust App: digitaalne köök skaala ja rakendusi on lihtne kasutada.See sisaldab rohkem kui 6000 toidu andmebaasi.

Salvesta ja Jälgi: saate määrata, et tervis eesmärk on toitumine ja salvestada oma päevase Ajaloolisi andmeid kalorite, vitamiinide, valkude, rasva jne, mis aitab teil jälgida ja kontrollida toidu tarbimist.Köök skaala kontrollib APP aitab teil saada terve, kaotada kaalu kiiresti ja lihtsalt!

Täpse & Selge: suurus köök skaala, suur platvorm, LCD ekraan, ja nupp disain tagamaks, et see saab rahuldada rohkem inimesi, kes armastavad toiduvalmistamiseks.

Suure täpsusega: See saab mõõta 0,1 koos suurt täpsust skaala.Kaalub 0,1 g, maksimaalse kaaluga kuni 3Kg.

Multifunktsionaalne: elektrooniline skaala on funktsioon null-peamine arveldus-ja mõõtühikute teisendamise funktsioon(Režiimi nuppu).Taimer näitab minut ja sekund.Tare funktsioon: Et keeta maitsvat kohvi, mõõtmine kaevandamise summa ja kaevandamise ajal on hädavajalik.ml, oz, lb, g/ml, g viis osakuid saab vabalt ümber, et rahuldada kaalumise nõuded eri koostisosi.

Võimsus: Laadimine ja aku kaks mudelid, sisseehitatud liitium aku. 2*AAA patarei (ei kuulu komplekti)+laadimiskaabel (lisatud).

Tehnilised andmed:

Kirje nimetus: BT elektroonilise skaala

Ühikud: ml, oz, lb, g/ml, g

Võimsus: 3kg/0,1 g

Materjal: ABS plastik

Ekraan: LCD

Toide: sisseehitatud 3.7 V 250mAh aku / 2*AAA patareid (ei kuulu komplekti)

Toote suurus: 19.5*13*3cm

Toote kaal: 290g

Pakendi suurus: 23*15*5cm

Pakendi kaal: 495g

Pakett nimekiri:

1*BT elektroonilise skaala

1*Laadimiskaabel

1*Kasutusjuhend

1.Originaal toode pildid on ette nähtud vanad kliendid.

2.Hulgi/dropshipping nii toetada, siis palun võtke meiega ühendust kui teil on vaja rohkem bulk hind või kiiremini shipping.

3.Me laev maailmas, mida Hiina post,HK post EMS,DHL, Fedex ja nii edasi,vastavalt oma valik, kui tellimusi.me ei suuda kontrollida tarneaeg,sest see on töödeldud Kolmanda osapoole teenust.

4.Teenuse transiidi ajal on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda,eriti pühade ajal .

1. Kui midagi muudab sind rahuldamata või vihane, siis palun võtke meiega otse enne lahkumist Tagasisidet.Teeme oma parima, et lahendada probleem, kuni te vastate.

2. Kui te vastama kirje, palun lisage meie poest lemmikute nimekirja ja jätta positiivse tagasiside (5stars), et julgustada meid! ?

3. Palun ärge jätke mõni negatiivne või neutraalne tagasiside või avada mis tahes vaidlus, ilma suhtlemine meie meeskond, me usume, saab probleemi lahendada sinu jaoks täiesti sõbralik viis !

Märksõnad: 8mm film, köök skaala xiaomi, toitumine mahus, digitaalne taimer mahus, tilguti mahus, raamatu nagu ekraani kaitsekile ipad, kohvi skaala taimer, digitaalne skaala usb, kohvi mahus, skaala taimer.

Kirjutage oma ülevaade

Köök Skaala BT Digitaalne Toidu Toitumisalase teabega Skaala Toiteväärtust Kalkulaator ja Taimer 3kg/0,1 g Touch Control 5 Ühikut USB-Laadimine

Köök Skaala BT Digitaalne Toidu Toitumisalase teabega Skaala Toiteväärtust Kalkulaator ja Taimer 3kg/0,1 g Touch Control 5 Ühikut USB-Laadimine

Seotud tooted