Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Tasuta Graveeritud Nimi Kohandatud Koerte Kaelarihmad Reguleeritav Nailon Krae Isikupärastatud Koer, Kass Silt Kaelarihmu Kutsikas Keskmise Suured Koerad ID Vaata suuremalt

Tasuta Graveeritud Nimi Kohandatud Koerte Kaelarihmad Reguleeritav Nailon Krae Isikupärastatud Koer, Kass Silt Kaelarihmu Kutsikas Keskmise Suured Koerad ID

€3.41

-9 %

€3.78

Uus toode

Värv Punane
Päritolu CN(Päritolu)
Sugu Unisex
Sobib Väike Keskmine Suur Koer Kass
Omadus - Isikliku Nailon Krae
Funktsioon 2 Lihtne lahti võtta
Funktsioon eraldunud, Isikupärastatud, Kiire Vabastamine
Muster Prindi
On Nutikas Seade No
Materjal Nailon
LEMMIKLOOM KASS, koer
Hooaeg Kõik aastaajad
Tüüp Ääred, Nailon Koera Kaelarihm
Krae Tüüp Põhi Ääred
Silt Tasuta Kohandatud graveerida
Koera Suurus XS-S-M-L
Funktsioon 1 Reguleeritav
Brändi Nimi AIRUIDOG
Kohandatud Jah

Toote Nimetus: Isikliku Koera Kaelarihmad Kohandatud Koer Krae Id Sildid Eco-sõbralik Microfiber Reguleeritav Suurus, Suur-ja Väike Koer Pitbull Kutsikad inglise Buldog Beagle Correa Perro

Materjal: Eco-sõbralik Microfiber krae bänd sulamist valmistatud id-tag tüübisilt

Suurus: XS/ S/M/L (Vt mõõtmise suurust pilti)

Toote Omadused:

Roostevabast terasest tehasesilt, kus me graveerida lemmiklooma nimi ja telefoni number

Lasergraveerimine teeb Unfadeable värv

Oleme tehase spetsialiseerunud erinevate graveerimine erinevate metallide, sealhulgas koera kaelarihmad , tööriistad ja mood jewelrys .

See koer krae sobib mitut tüüpi koerad, nagu Puudel, Pugs, Taks, Terjer, Beagle, Pitbull, Labradori, Buldog ja nii edasi.

Palun saatke oma koera teavet kontrollida või saata meile kiri.

Märkus: Palun jätke meile sõnum kohta teavet, mida vajate!

Me nõustuda ENAMIKUS keeltes üle maailma.

Missie

0123 456 789

Mõõtmine:

Palun kasutage pehmet valitseja ümber oma koera kaela, et mõõta ümbritseva seda.Palun ära tee seda liiga pingul.Parem jäta ruumi, et saab panna 2 sõrme .Nii et teie kutsikas võib tunnevad end mugavamalt.

Esemed saadetakse jooksul 2-3 tööpäeva jooksul, kui kogu summa on tasutud.Kui te ei saa oma üksuste aega, palun võtke meiega ühendust esimesena, siis me vaadata ja lahendada see teile varsti.Me vastame teie e-posti 24 tunni jooksul tavaliselt.Mõnikord on väike viivitus on tingitud nädalavahetusel või puhkuse ajal.Kui te ei saa oma e-Posti 48 tunni pärast, palun kontrollige oma rämpsposti või võtke meiega ühendust muude e-posti aadress.

Eri laevandus meetodeid toimuda eri päevadel tarne objekt.Kui paned, et saate valida parim viis, kuidas saate.

Kohta küsimusi, võtke julgelt jäta sõnum.

Aitäh, et valisite meie poes pakume 7 päeva tagasi teenus:

1. Mingil põhjusel te ei ole oma ostuga rahul, võtke meiega kohe.Me võtame tagastab või vahetuste 7 päeva jooksul kättesaamisest, hoida toodet algne seisukorras ning korraldab laevaliini kulud ise, töötleme teie tagasi taotleda pärast tagastatud toode.

2. Kui teil on saada defektiga toodete, palun võtke meiega kohe, et asendamine või remont.Kui asendamine ei ole saadaval, siis täielikku toetust antakse algse makseviis.

3. Lisateabe saamiseks võtke palun ühendust meie klienditoega meeskond.

Teie toetus ja usaldus on suurim tõuke meile:

1. Kui olete rahul meie üksused ja teenuste, palun võta minut aega, et jätta positiivne tagasiside, kus 5 tärni , siis me hea meelega teha sama teile.

2. Palun ärge kõhelge meiega ühendust, et saada parem lahendus enne, kui sa lahkud neutraalne või negatiivne tagasiside, me püüame oma parima, et pakkuda teile parimat teenust.

Märksõnad: kassi nimi silt, koer id sildi, krae kassipoeg, kass krae, lemmiklooma plaat, kassi kaelarihm pet, kass krae nahk, kass krae nailon, kass id sildi, cat.

Kirjutage oma ülevaade

Tasuta Graveeritud Nimi Kohandatud Koerte Kaelarihmad Reguleeritav Nailon Krae Isikupärastatud Koer, Kass Silt Kaelarihmu Kutsikas Keskmise Suured Koerad ID

Tasuta Graveeritud Nimi Kohandatud Koerte Kaelarihmad Reguleeritav Nailon Krae Isikupärastatud Koer, Kass Silt Kaelarihmu Kutsikas Keskmise Suured Koerad ID

Seotud tooted