Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 11 Ruutu Õhu Praepann Tarvikud, Sobib Õhu Praepann, COSORI ja teine Ruut Õhu Praepanni ja Ahi Vaata suuremalt

11 Ruutu Õhu Praepann Tarvikud, Sobib Õhu Praepann, COSORI ja teine Ruut Õhu Praepanni ja Ahi

€24.57

-31 %

€36.13

Uus toode

Päritolu CN(Päritolu)

p { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } p { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } img { width: 800px; text-align: left; } ohutusstandardite-Meie tarvikud on valmistatud standard ja ohutu toidu-klassi ja kuumuskindlad materjalid, ilma et peaks muretsema mis tahes kahjulikke kemikaale, nautida lõbus ja tervislik toiduvalmistamise.

Kohaldamisala ja-Nende peamine aksessuaar komplektid on ideaalne Phillips XXL fritüürid HD9650 ja HD9630; COSORI ja rohkem ruudu õhu fritüürid.

Naudi extra tarvikud-kokk koogid, pizza, munad, vardas ja rohkem!Kaasasolevad tarvikud (kook hallituse, kook sinine, pitsa plaat, leib hammas -, auru-rack, grill, potholder, toidu-klamber, õli, pintsel, plaat, tõstja, perforeeritud paber) laiendada oma tootmist valik, ja isegi laiendada pliidiplaat õhu praepanni.

Mitmekülgne-need õhu praepann tarvikud on suur tegemine, friikartulid, sibul-rõngad, kana ribadeks, grillitud köögiviljad, pitsa, küpsised, küpsised, kala -, juustu pulgad, sealiha, mais kuuma koera, krevetid, spargelkapsas, ja teised maitsed.Toode.

Nõudepesumasinas pestav-kõik meie tarvikud on nõudepesumasin ohutu.Non-stick pans, metallist nagid ja kuumuskindel matid ja hallitusseened on vastupidav ja lihtne puhastada.

Värv: nagu näha

Materjal: Roostevaba teras

Pakendi Sisu:

1x kook sinine

1x pitsa plaat

1x leib rack

1x auru rack

1x grill

1x pot matt

1x kook tina

1x füüsilise clip

1x sahtel

1x õli, pintsel

1x perforeeritud paber

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Märksõnad: õhu pehme mask, õhu praepann 42l, 10mm toru bender, airsoft relv, mask, air madrats, messingist toru lõikur, air madrats, air fryer 3 f 2l, õhu praepann 7l, õhu praepann 2 4 l.

Kirjutage oma ülevaade

11 Ruutu Õhu Praepann Tarvikud, Sobib Õhu Praepann, COSORI ja teine Ruut Õhu Praepanni ja Ahi

11 Ruutu Õhu Praepann Tarvikud, Sobib Õhu Praepann, COSORI ja teine Ruut Õhu Praepanni ja Ahi

Seotud tooted