Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Noa Teritaja, 3-astmeline Köök Teritus-Tools - Teemant,Volfram, Keraamiline Whetstone Aitab Remont, Taastamine ja poola Labad Vaata suuremalt

Noa Teritaja, 3-astmeline Köök Teritus-Tools - Teemant,Volfram, Keraamiline Whetstone Aitab Remont, Taastamine ja poola Labad

€10.92

-34 %

€16.79

Uus toode

Mudeli Number LKS103020
Sertifitseerimine CE / EL, CIQ, LFGB
Brändi Nimi Leeseph
Metalli Tüüp Roostevaba Teras
Funktsioon Öko-Sõbralik, Varuta
Tüüp Sharpeners

3-Samm Nuga Teritamise Süsteem - meie uskumatu 3-slot süsteem, me oleme pöördeliselt kunsti nuga teritamise!1. diamond teritamine rod remont ja sirgeks kahjustatud terad enne 2. pesa teritab taastada oma V-kuju.Lõpuks, 3. pesa trahvi lugusid puhas poola.

Premium Kvaliteet: Tahke ABS Baas,Tegi ta istuda kindlalt oma countertop või mis iganes workspace sulle meeldib.See on pehme, kummist alumine pakub täiuslikku mittelibiseva pinna.Pakkuda rohkem stabiilsust ja tuge, see teritaja on ka horisontaalne terasest käepide., see on tugev, vastupidav ja loodud selleks, et kesta kogu elu.

LIHTNE ja KIIRE Teritama Oma Nuga-Noa Teritaja on väga lihtne, kiire ja teritama oma noad.Kompaktne, lihtne kasutada, atraktiivne ja excellentdesign.

Sa Väärid Midagi Paremat - See töö terav nuga, teritaja Ratta hoiab kõik sirge servaga terasest noad pidevalt terav.Teie köök ei tohiks olla ilma nugade teritus komplekt!Nuga sharpner Kõige noad .

Kauplus riskivaba: Me kontrollige meie toote kvaliteeti, enne kui me laev meie Üksuse kindlad, et meie kliendid saavad kvaliteetsed tooted.Seda on öelnud, kui sa ei ole 100% rahul selle toote 15 päeva jooksul ostu -, Leeseph hakkab asendama või tagasi oma tellimuse, ei ole küsimustele, ET PRAEGU EI RISKI.

Pange tähele:

1. See ei ole mõeldud kasutamiseks kääridega või sakiline nuga.

2.Ei pane knife sharpeners nõudepesumasinas.

3.Hoidke käeulatusest laste.

Kõik Armsaim Klientidele: 1. Kui teil on küsimusi, palun jätke oma kirjad, me lubaduse, et vastata teile 24 tunni jooksul ja pakkuda teile parimat teenust. 2. Kui olete rahul meie tooted, siis ära unusta jätta Tagasisidet, me hindame teie innustada. 3. Kui te ei ole rahul, võtke meiega ühendust ja andke mulle teada, mis on valesti toodete ja me proovige oma parima, et lahendada probleem, kuni te rahuldada. 4. Meil on alati siin sinu jaoks, ja tänu tulevad minu salvestada ja nautida oma shopping!

Märksõnad: mill pipar, sharpner, knive, nuga whetstone, nuga teritama, noa teritaja labad, teemant kivi teritaja, teemandid teritaja, murra nuga, diamond lihvida.

Kirjutage oma ülevaade

Noa Teritaja, 3-astmeline Köök Teritus-Tools - Teemant,Volfram, Keraamiline Whetstone Aitab Remont, Taastamine ja poola Labad

Noa Teritaja, 3-astmeline Köök Teritus-Tools - Teemant,Volfram, Keraamiline Whetstone Aitab Remont, Taastamine ja poola Labad

Seotud tooted