Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Automaatne Juuksed Braider Tüdrukute DIY Soeng Twist Punumine Elektriline Vahend Juuste Kudumise Masin Punutud Juuksed Vahendid Vaata suuremalt

Automaatne Juuksed Braider Tüdrukute DIY Soeng Twist Punumine Elektriline Vahend Juuste Kudumise Masin Punutud Juuksed Vahendid

€6.06

-55 %

€13.76

Uus toode

suurus 40X30X2 cm
Päritolu CN(Päritolu)
Mitu Tükki Üks Ühik
Toote Tüüp Braider
Materjal Plast
Mudeli Number Automaatne Juuksed Braider

U. S. ostja tähelepanu:

Valdkondades, kus MEILE lattu ei tarni kaupa on: Hawaii, Alaska, Puerto Rico, Jaapan ja teised USA ülemeremaade ja-territooriumide.Ja Eriline aadress.

Hispaania ostjate tähelepanu:

kui aadress sisaldab järgmisi postiindeks palun ärge valige hispaania ladu.

Zip kood algab 35/38.

Välismaal ladu ei saa kätte.

Automaatne Juuksed Braider Naiste jaoks Tüdrukud DIY Soeng Twist Punumine Elektriline Tööriist 3 Suunda Jutustama Rull Masin

Funktsioon:

1.See on uus moodne juuste punumine vahend, luua oma soeng, mis mõned lihtsad sammud, täiesti automaatselt ja mugavalt, vaba teil aega raisata.

2.See automaatne juuksed punutud tool, ainult 6 lihtsat sammu.Sammud: 01 ühtlaselt eraldi koos tarvikutega, kolme suunda juuksed; 02 fix kolme võrdse karvad kolme konksud ees palmik; 03 tõmba heegelnõelaga aas pikk toru alt; 04 juuksed haakida konks palmik; 05 start lüliti, start Punutud; 06 Haarata põimitud piits ja lips kummipaelaga saba just fine.

3.Powered by 3 AA patareid(ei kuulu komplekti), mis annab sulle PIDEV VÕIMSUS väänata oma juukseid.

4. Säästa oma aega ja raha .See juuksuris tööriist on väga sobiv DIY kasutada , säästa oma aega ja raha, Juuksed Salon.

5. Täiuslik, et tüdrukud ja naised.

Kirjeldus:

Materjal: Plastik

Suurus: 400 X 310 X 20mm/15.75 X 12.2 X 0.79"

Märkus:

1. Tänu eri jälgida ja valguse mõju, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv näitas pilte.Aitäh!

2. Palun lubage 1-3mm mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

1 X Automaatne Juuksed Braider Komplekt

1. Kõik teemad on topelt kontrollida ja hästi pakitud enne saatmist.Esemed saadetakse jooksul 3-7 tööpäeva pärast kliendid maksavad järjekorras.Kuna meil on tuhandeid, et everydays.Meil on vaja korraldada ühe saadetise, et üks tellimus.Saadame tooted sulle ASAP.

2. Me ainult laeva Kinnitas, et aadress.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie merevedude aadress.

3. See kestab tavaliselt umbes 20-60 tööpäeva toimetama paki sihtkoha(puldiga valdkondades,see võib võtta veidi pikk).Samal ajal,saate valida, DHL EMS lühendada kohaletoimetamise aega, kui teil on vaja, et kiiresti.

4. Kui sa ei saada, et hiljemalt 60 tööpäeva,palun võtke meiega ühendust enne lahkumist negatiivne Feeback,me teeme oma parima, et aidata teil probleemi lahendada.

1. Kui te ei ole rahul punkt kui sa seda saada,palun viige see tagasi 10 päeva jooksul vahetada või raha tagasi.Palun võtke meiega ühendust, enne kui te selle tagasi.

2. Kõik tagastatud tooted peavad olema originaalpakendis ja sa pead andma usa shipping jälgimise numbri ja konkreetsed tagastamise põhjuse.

3. Tagastame teile raha täis,upone saamist punkt selle algne seisukorras ja pakendis kõik komponendid ja lisaseadmed hõlmavad.

4. Kui objekt on kahjustatud transportimise ajal või ei saa kasutada tavaliselt,palun contactus tõeline fotod, esemed ja tagastame teile raha.

Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Teie rahulolu on meie esimene prioriteet!

I f saate tellida ja see on heas seisukorras,me oleks tänulikud, kui te ei jäta 5-Tärni Positiivne Tagasiside tehingu kohta.

Muidu me oleks tänulik, kui sa oleks meiega enne lahkumist 1-Star ja 3-Tärni Tagasisidet,võtame rõõm pakkuda rahuldavat lahendust.

Märksõnad: automaatne braider, Ariel, sidrun t-särk naistele, sulg peapael, täielik saada särk, suur tüdruk supelrõivad, blusa tumblr, nypd politsei, punutud juuksed, kuuba lipu särk.

Kirjutage oma ülevaade

Automaatne Juuksed Braider Tüdrukute DIY Soeng Twist Punumine Elektriline Vahend Juuste Kudumise Masin Punutud Juuksed Vahendid

Automaatne Juuksed Braider Tüdrukute DIY Soeng Twist Punumine Elektriline Vahend Juuste Kudumise Masin Punutud Juuksed Vahendid

Seotud tooted