Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 5TK 3,5 mm Kaasaskantav ZaZa Infrapuna Kaugjuhtimispult Android, IOS Mobiilne Telefon, Konditsioneer, TV, DVD, Dataprojektor, Juhuslik Värv Vaata suuremalt

5TK 3,5 mm Kaasaskantav ZaZa Infrapuna Kaugjuhtimispult Android, IOS Mobiilne Telefon, Konditsioneer, TV, DVD, Dataprojektor, Juhuslik Värv

€1.07

-50 %

€2.18

Uus toode

Jaam 12
Sertifitseerimine Puudub
Mudeli Number 3,5 mm 5TK Kaasaskantav ZaZa Infrapuna Kaugjuhtimispult Android ja IOS
Pakett No
Päritolu CN(Päritolu)
Traadita Side IR
Brändi Nimi Rondaful
Toetust APP Jah
Kasutamine TV
Sagedus 315 mhz

5TK 3,5 mm Kaasaskantav ZaZa Infrapuna Kaugjuhtimispult Android, iOS Mobiilne Telefon Õhu konditsioneer er TV, DVD, Dataprojektor, Juhuslik Värv

Kirjeldus: Märkus: värv on juhuslikult jaotunud.

Spetsiaalne märkus: Enne ostes selle toote, palun installida remote control tarkvara (tarkvara allalaadimine sirvida, alla), leida brändi mudel pult, mis tahad, aga mõned vanad mudelid, odav koopia, ei ole võimalik leida tarkvara.

Omadused:

Juhuslik Värv

Suurus: 3 cm (1.18 aastal

Pesa suurus: 3,5 mm/0.14 aastal

Toetust Android ja IOS süsteemid, IOS süsteemi versiooni saab toetada IOS 5.0, et 7.1.2. Seda saab kasutada ka tolmu-pistik oma vaba aega.

See ei saa toetust Mi, Redmi; for HTC T328d; Lenovo P700, S899T; Samsung i879, i9000, N719; sest Huawei Honor g606, U9508, 6 Ph, 3C.

Kasutusjuhend:

1).Tarkvara allalaadimine

Ei ole jailbreak: Lae alla "ZaZa Remote" otse app store;

Jailbreak: Otsing "ZaZa Remote Jailbreak", mis käsitleb Interneti-ja alla laadida jailbreak ZaZa Kauge.

Android telefon: Lae alla "ZaZa Remote" otse app store.

2).Seade mobile telefon:

Sest Apple Mobiilne Telefon > Seaded > Muusika > Ekvalaiseri ja Helitugevuse Piir peab olema välja lülitatud;

Avatud tarkvara, helitugevuse seadistamine advanced seaded on 100%, vaikimisi on 82%.

3).Sobitamise meetod:

Sisestage infrapuna-emitter, klõpsake käsul Lisa ja automaatne sobitamine kasutajaliides kuvatakse, määrata elektroonilise liik ja mark, match, DIY raamatukogu klõpsake "√" pikk vajutage sinist nuppu, hoia mobiiltelefoni puldiga elektriline infrapuna saanud aknas umbes 1m, vaata elektriseade on peegeldus, Kohe lahti lasta, klõpsake "täiendav katse signaali", katse-funktsioon iga nupu ükshaaval, kui saad kasutada, alla laadida, kui ei, siis koo tagasi, koo sobitada. (Kliimaseade, automaatne sobitamine SLR test on / OFF nuppu, võite kuulda "tilk" heli; TV, set-top box, automaatne sobitamine test on helitugevuse nuppu, sa pead hoidma aku ja vaata, maht artikli öelda, elektri-vastus).Saab kuulda, et hääl kood on möödunud,, te saate muuta "edasi" ja "tagasi", siis on vaja ainult, et kajastada määratud koodid.Kui test ei kajasta kõiki koode, võite valida kõik seadme marki, sest palju kaugjuhtimispuldi kood on väga levinud, siis on oodata kannatlikult automaatne sobitamine!

4).Kui sa ei tea, elektri-mudel, mida saab alla laadida "diy remote" laadida puldi kood.Palun registreeruda ja sisse logida enne allalaadimist ja seejärel lasti ta kohalikus raamatukogus.Mõnikord koodi ei saa kasutada, siis saate valida ainult automaatne sobitamine.

Tarkvara allalaadimine:

1 Android versioon: Android market, taotluse, 360 mobile assistant, masina ees turu otsi "remote võlur" alla laadida ja installida.

2IOS versioon: Otsing "ZazaRemote" on AppStore ja installi see.

Viide materjalid:

1.ZaZa remote nõustaja APPI dow nload aadress ja nendega seotud vahendid ja juhendid:

Www.shoujiyaokong.com/thread-19-1-1.html

2. Kasutada audio ZAZA seeria ja ühised seaded operatsiooni video õpetus:

Www.shoujiyaokong.com/thread-17-1-1.html

3. Android version 2.0 oleks nagu eespool tarkvara automaatselt matši operatsiooni video õpetus:

Www.shoujiyaokong.com/thread-40-1-1.html

Soovitatav ühilduva RAKENDUSE Remote Wizard (seadme valik Smart-ZaZa) Android mobiiltelefoni puldiga tasuta alla laadida.

Nimekiri:

5*ZaZa IR Remote Control

Märksõnad: leia mobiiltelefoni kaugjuhtimispult, lady za, kaugjuhtimine mobiiltelefoni komplekt, 423 mhz pult, zaza smart remote, aku jabra, j18 tws, za, j15 projektor, 435 mhz pult.

Kirjutage oma ülevaade

5TK 3,5 mm Kaasaskantav ZaZa Infrapuna Kaugjuhtimispult Android, IOS Mobiilne Telefon, Konditsioneer, TV, DVD, Dataprojektor, Juhuslik Värv

5TK 3,5 mm Kaasaskantav ZaZa Infrapuna Kaugjuhtimispult Android, IOS Mobiilne Telefon, Konditsioneer, TV, DVD, Dataprojektor, Juhuslik Värv

Seotud tooted