Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! EarTlogis Varuosade jaoks HyperX Pilv Silver, Core, II PS4 Peakomplekt Kõrva Padjad Mikrofon Kaitseraua Mic Peapael Earmuff Vaata suuremalt

EarTlogis Varuosade jaoks HyperX Pilv Silver, Core, II PS4 Peakomplekt Kõrva Padjad Mikrofon Kaitseraua Mic Peapael Earmuff

€6.72

-41 %

€11.39

Uus toode

Toote Tüüp Kõrva Padjad
A eest HyperX Silver Cloud
Brändi Nimi EarTlogis
Päritolu CN(Päritolu)
D Eest HyperX Pilve PS4
Mudeli Number Eest HyperX Kõrvaklapid Kõrvaklapid
C eest HyperX Cloud II
Materjal PU nahk ja Samet
Pakett Jah
B eest HyperX Pilv Core

➜Lubadus:Palun andke meile teada enne lahkumist mis tahes negatiivset tagasisidet, 1 punkt, 2 punktis madal DSR või avatud vaidlused,Palun andke meile võimaluse lahendada probleeme ja me püüame oma parima, et rahuldada oma vajadusi !!!

K: Mida peaksin tegema, kui mu kõrvaklappide padjad on katki?

A: Tere~ EarTlogis Ametlikku Poodi, siis on kõrvaklappide tarvikud eksperdid.Pühendatud leida peakomplekt tarvikud kõikidele kasutajatele.On laias valikus lisatarvikuid kõige marki ja mudeleid.

Q: Miks peaks ma asendaks minu kõrvaklappide padjad ?

A: Esiteks Ebamugav ja Inetu.Teiseks bakterid kõrva padjad aeglaselt kasvavad, pikaajaliseks kasutamiseks, tervisele kahjulik.

K: Mida peaksin tegema, kui ma ei leia sobivad Osad?

A: Pöörduge meie klienditeeninduse töötajad, me püüame oma parima, et rahuldada oma vajadusi

﹋﹏﹋﹏﹋﹏﹋﹏﹋﹏﹋﹏﹋﹏﹋﹏﹋﹏﹋﹏﹋﹏﹋﹏﹋﹏﹋﹏﹋﹏﹋﹏﹋﹏

✲ Üksikasjalikud: 100% bränd uus & kvaliteetne ja Mitte originaal

✲ Materjal: Pehme Velvet & PU Nahk ja Pehme Käsnaga

✲ Värv: Must / Hall / Valge / Sinine / Punane

✲ Punkt loetelu: 1 Paar Kõrvapadjakesed ( 2pcs ) / 1 Tk Peapael ( 1tk ) / 1 Tk Mic ( 1tk ) / 1 Komplekt Kõrvapadjakesed (3tk ) (Ei kuulu kõrvaklapid)

✲ Sobib:

HyperX Cloud II

HyperX Silver Cloud

HyperX Pilv Core

HyperX Pilve PS4

﹋﹏﹋﹏﹋﹏﹋﹏﹋﹏﹋﹏﹋﹏﹋﹏﹋﹏﹋﹏﹋﹏﹋﹏﹋﹏﹋﹏﹋﹏﹋﹏﹋﹏

♪ Mõnikord on See padjake vaja DIY.

Enamik kõrvaklappe saab paigaldada otse.Kui te ei saa installida otse, siis palun vaadake vana kõrvapadjakesed suurus ja lõigata pildi osa.

※ Toote Pildid Olid Võetud Lahke.

※Nõuanded: Palun võimaldada 1-2mm erineb tõttu käsitsi mõõtmine, (Kõik mõõtmed mm ja pange tähele (1mm=0.039 tolli).Aitäh!

☀ Tere tulemast EarTlogis Ametlik Salvestada, see on kõrvaklappide tarvikud eksperdid.Oleme spetsialiseerunud kõrvaklapid, ja mis on pühendatud leida peakomplekt tarvikud kõikidele kasutajatele.Meil on lai valik tarvikuid kõige marki ja mudeleid.Kui te ei leia sobivad tarvikute poest, võtke ühendust meie klienditeenindusega.Sa oleks üllatunud.

1.Keel: Meie meeskond on pärit eri riikidest,tagada side on tõketeta. 2.Online Kellaaeg: on aja erinevus riikide vahel, nii et meil on kahju, ei ole võimalik vastata teavet õigeaegselt.Aga lubame, vasta sõnumile 12 tunni jooksul. 3.Muud: ükskõik mis ajal, millist probleemi julgelt ühendust klienditeenindusega,me teile veendunud vastus.

I. Me Aktsepteerime Visa, MasterCar, Maestro, pangaülekandega, Western Union, paypal, ...II.Maksmine Ebaõnnestus 1.Palun Muuda Viis Maksta. 2.Kontakt Poe Klienditeenindus. 3."Abi-Klienditeenindus" Me shipp kvaliteedi logistika.Saate valida : www.tihendimeister.ee Standard Shipping Hiina Post, EMS, UPS, Fedex, E-Pakettaknad... ※Nõuanded:Me ei suuda kontrollida tarneaeg, sest see on töödeldud Kolmanda osapoole teenust, aga kui pakend ei ole kohale jooksul oodata aega, palun võtke meiega ühendust, me aitame teil jälgida it ja annab sulle rahul vastuse.※ ## KUIDAS JÄLGIDA? ## 1.Võite vaadata seda, ostja lehel. 2.Maailmakorrast Jälgimine: https://global.cainiao.com 3.17 Teele: https://www.17track.net I. ÕNNELIK# Kui olete rahul meie toote ja teenuse, anna meile 5-TÄRNI tagasisidet (Lisada foto,kui võimalik), kui te saate pakett. ※See on ergutada ja toetada meie tööd.※ II.ÕNNETU# Palun andke meile teada enne lahkumist mis tahes negatiivset tagasisidet, 1 punkt, 2 punktis madal DSR või avatud vaidlused,Palun andke meile võimaluse lahendada probleeme ja me püüame oma parima, et rahuldada oma vajadusi. ※See on meie jaoks võimalus parandada vigu ja parandada teenuse kvaliteeti.※ ---Aitäh !!!---

Märksõnad: cpu waterblock, hp z840, ddr4 sülearvuti, peakomplekti hyperx pilv core, huperx pilv stinger, ps4 tihend, hyperx, rühma mikrofon, zte v, grado kõrvaklapid kõlar.

Kirjutage oma ülevaade

EarTlogis Varuosade jaoks HyperX Pilv Silver, Core, II PS4 Peakomplekt Kõrva Padjad Mikrofon Kaitseraua Mic Peapael Earmuff

EarTlogis Varuosade jaoks HyperX Pilv Silver, Core, II PS4 Peakomplekt Kõrva Padjad Mikrofon Kaitseraua Mic Peapael Earmuff

Seotud tooted