Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 1 tk kvaliteetsest metallist nupp pandla kolm käigukasti lukk riided windbreaker kott teenetemärgi nuppu Vaata suuremalt

1 tk kvaliteetsest metallist nupp pandla kolm käigukasti lukk riided windbreaker kott teenetemärgi nuppu

€1.25

Uus toode

Päritolu CN(Päritolu)
Tüüp Hulgimüük Jah(>50 Tk)
Nupp Tüüp Varre Nuppu
Komplekt Tüüp No
Kuju Ring
Funktsioon Öko-Sõbralik, Keemiline Puhastus, Pestav, Nikli-Vaba
Metalli Tüüp Tsingi Sulam
Mudeli Number weiduVVV
Stiil varre
Toote Tüüp Nuppe
Teenetemärgi Litrid
Technics Katmine
Materjal Metallist

Toote Detailid

1. Palun osta õige kliendi aadress ja telefoni number, et lihtsustada kiiret kohaletoimetamist logistika. 2. Tänu mitme mõju ekraan, kaamera keskkonna ja valguse, pildi ja objekti on teatud värvi erinevus. 3. Kogusumma tellimuste 10 USA dollarit, kasutades standard logistika kohaletoimetamise (transpordi ajal 25-45 päeva).

Palun lisa

et müüja ei ole vastutav kõik täiendavad tolli teenustasud, vahendustasud, imporditollimakse ja impordimakse, et oma riik, meresõidu hind ei sisalda impordimaksud

pilt

Kuna kasutada erinevaid kaamera , teises arvutis, seal on mõned eri liiki pildi värvi.Palun saada tegelikud värvid.Erinevad mõõtmismeetodid -, mõõte-suurus võib-olla mõned vead (1-2MM).

Laevandus

1) Pärast asutamist et, palun täida õige nime, aadressi ja telefoni kasutamist inglise keeles.Muidu see mõjutab saabumise aeg selleks, et ei isegi jõuda oma sihtkohta. 2) Meie poest kõiki objekte maailmas müüja jaotamise meetodeid.Tasuta kohaletoimetamine Sest hind, mida Me kasutame majandus logistika (summa $ 5), tavaliselt võtab 25-45 päeva, et jõuda.Tasuta Kohaletoimetamine poolt EMS, DHL (tellimuse summa>$150) on vaja 7-20days jõuda, mõnikord võib olla tingitud tolli või puhkuse või ilm probleeme laiendada transiidi ajal. 4) Peale tellimuse tasumist, saadame tellimuse 1-7 päeva 5) Pärast et saadetakse me täidame tellimuse logistika numbrid.Palun kursis hoida, pange tähele, et kontrollida 6) Kuna tollivormistuse aeg erinevused iga riigi, me ei garanteeri kohaletoimetamist kõiki rahvusvahelisi kauba, mis võib mõjutada, kui kiiresti oma toodete kontroll.

Tasumine

1) Kõiki makse on kaitstud Tingdeposiidileping ning teie täielik maksmine peaks olema laekunud 3 päeva jooksul. 2) Tasumist on vaid vabastati pärast kinnitate tarne.

Paketid

Me võtame väga hoolikalt pakkimine iga detail, et tagada ohutu veo teile .Seega palun kontrollige pakendi enne sisselogimist seda vastu võtta, kui see on katki või kahjustatud, võite teha rekordi vedaja.Samal ajal, võite võtta foto ja saatke meile, me lahendame probleemi esimese korraga

Tagasiside

1) Kui teie tagasiside on väga oluline meile, palun võta paar minutit, et jätta positiivne tagasiside kui olete rahul meie toodete ja teenuste.Ka meil teevad sama teile ASAP.Aitäh! 2) Palun ärge kartke meiega ühendust võtta enne, kui te jättes negatiivne või neutraalne tagasiside.Me püüame oma parima, et lahendada teie probleemi ja rahuldada oma vajadust.Tulu: 1) Me garanteerime kõikide kaupade me müüme.Me pakume täielikku toetust või saata kaupa, kui me saatsime teile ekslikult või ei saada oma kaupa või kahjustatud läbisõidu ajal. 2) Iga-tagasi peaks põhinema tõenditel.Võtke meiega ühendust: 1) Kui sul on mõni küsimus, palun jätke meile sõnum www.tihendimeister.ee või kirjuta meile. 2) Me siiralt loodan, et sa leiad, mida sa nagu siin ja sõpru koos sinuga.Tänan teid toetuse eest!Have a nice day!

Tere tulemast kauplus ja on tore shopping !

Märksõnad: vöö naistele, nupp metallist, hip-hop jope naine, nupp neetide, dell sisemine kõlar, highlead õmblusmasin, nupp kruvi, 12 core kiudoptilise kaabli, samsung käik s3 kruvikeeraja, buckl.

Kirjutage oma ülevaade

1 tk kvaliteetsest metallist nupp pandla kolm käigukasti lukk riided windbreaker kott teenetemärgi nuppu

1 tk kvaliteetsest metallist nupp pandla kolm käigukasti lukk riided windbreaker kott teenetemärgi nuppu

Seotud tooted