Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Aias Dekoratiivne Kaalul Haldjad Ja Dandelions Tantsida Koos Metallist Aed Õue Art Decor Muru Maastik, Skulptuur Teenetemärgi Vaata suuremalt

Aias Dekoratiivne Kaalul Haldjad Ja Dandelions Tantsida Koos Metallist Aed Õue Art Decor Muru Maastik, Skulptuur Teenetemärgi

€9.71

-32 %

€14.29

Uus toode

HALDJAS Raud
Tugi Dropshipping /hulgimüük
Mudeli Number Haldjas Tantsimine Võilill
Nimi Võilill skulptuur
Teema ingel
Päritolu CN(Päritolu)
Pole Mälu Sulam, Kokkupandav; pikkus 66cm
Materjal Metallist
Võilill Kiu Traat

Omadused:

1. HALDJAS, MÄNGIDES SISSE/välja VÕILILL: Nad on võluv haldjas, skulptuurid, mis on valmistatud metallist.Iga üks on täis elujõudu ja vitaalsust, kui see võib hüpata ära ja kaovad koos päkapikud' smirk igal ajal.

2. KVALITEETSED AIA-SISUSTUS: Korter-lõika metallist plaat, tugev must anti-rooste ravi, vastupidav ja ilmastikukindel.Saate neid kuvada aastaringselt lisada lõbus tahes aed.

3. VIIMISTLETUD DISAIN: pole saladus, et haldjad on osa meie elust Lähis-maa.Alates inglid ja taimede qq haldjad, meie maailm on täis kaaslased.Meil on vaja, et avada meie intuitsioon ja soov ebatavaline ja koputage oma energia.Spring breeze vastab, et tuul puhub, ja tiivad värisema, mistõttu on rohkem reaalne.

4. SISE-JA VÄLISTINGIMUSTES: Kapseldatud taim teenetemärgi pakk on suurepärane kingitus sugulastele ja sõpradele.Vastupidav, veekindel ja rooste-tõend, see on laialt kasutatav sise-ja välistingimustes, näiteks eluruumides, büroodes, köögid, aiad, töökojad, patios, lillepotid, jne.

5. LIHTNE PAIGALDADA: Lihtsalt sisestage kaalul pinnasesse või maapinnale.Kui teile toode, see võib olla veidi deformeerunud tõttu, transport, palun muutke selle parimas seisukorras käsitsi.

Kirjeldus:

Materjal: Võilill-kiud siid,Masti-mälu sulam,metall

Suurus: pole 66cm

Teenetemärgi vorm: sisestamine

Värvi/Stiili: Nagu pildil näidatud

Pakett Sisaldab:

1 x Aed Haldjas Teenetemärgi Kaalul

Teade:

Tegelik värvitoon võib olla veidi erinev pilt, mis on tingitud erinevatest jälgida ja valguse mõju.

Palun lubage 1-3cm kõrvalekalde tõttu käsitsi mõõtmine.

Märksõnad: väljas aia kaunistused, lilleaed taim, kujud aed, linnu veega, ghibli stuudio, aia katusealune, sureb haldjad, kivi aed haldjad, aed decor, maskott papagoi.

Kirjutage oma ülevaade

Aias Dekoratiivne Kaalul Haldjad Ja Dandelions Tantsida Koos Metallist Aed Õue Art Decor Muru Maastik, Skulptuur Teenetemärgi

Aias Dekoratiivne Kaalul Haldjad Ja Dandelions Tantsida Koos Metallist Aed Õue Art Decor Muru Maastik, Skulptuur Teenetemärgi

Seotud tooted