Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Kiiresti kuivav Silma Meik Sulg Kuju Vedeliku Silmapliiats Must Pliiats Waterpoof Eye Liner 1g Anti-higi Pliiats Kosmeetika#LK13E Vaata suuremalt

Kiiresti kuivav Silma Meik Sulg Kuju Vedeliku Silmapliiats Must Pliiats Waterpoof Eye Liner 1g Anti-higi Pliiats Kosmeetika#LK13E

€1.21

-50 %

€2.46

Uus toode

Mudeli Number LK13E
Koostisosa Aqua/vesi, CI 77266/MUST 2, butüleenglükool
Veekindel / Water-Resistant Jah
Koostis Vedelik
NET WT 1g
GZZZ YGZWBZ
Mitu Tükki Üks Ühik
Sertifikaadi Number 2020021515
Kogus 1 Tükk
Päritolu CN(Päritolu)
Riik/Regioon Tootmine Hiina
Sertifitseerimine GZZZ
Brändi Nimi LAMUSELAND
Kasu Pikaajaline, Lihtne Kanda, Kiire/Quick Dry
Tüüp Silmapliiats

Toote Kirjeldus

【Funktsioone】 täiesti Uus & kvaliteetne.Kaasaskantav suurus, lihtne teha.Sobib professionaalseks kasutuseks või kodus kasutamiseks. 【Toode Sissejuhatus】 Toote Tüüp: Silmapliiats Värv: Must Neto Kaal: 1g Efekt: Veekindel kõlblikkusaeg: 3 Aastat kõlblikkusaeg: Tavaline Kehtivuse. (Viimane tootmise kuupäev, palun kontrollige välispakendil üksikasju.) 【Koostisosa】: AQUA/VESI,CI 77266/MUST 2, butüleenglükool,1,2-HEXANEDOL, DIPROPYLENE GLYCOL,ACRYLATES COPOLYMER,BEHENETH-30, FENOKSÜETANOOL,PROPANOOL,ETHYLHEXYLGLCERIN,AMINOMETÜÜL Tahan olla tasa teha talent?Kui sul on see, see saab tõeks.See on absoluutselt kindel, et sa neid kasutada.Pange Tähele: et tänu valgustuse mõju ja arvuti värv, tegelikud värvid võivad olla veidi erinev pilt.Pakendi Sisu: Silmapliiats * 1 Tükk #meik #ilu #Silmapliiats

1.Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Tagame, et stiil on sama, nagu on näidatud pilte, kuid mitte sama jõudlust erinevate asutuste eeskujul.Aitäh!

2. Palun lubage 1-2cm erineb tõttu manual mõõtmise, aitäh!

1. Parim viis on otse online makse,saate ise valida.Kui soovid, et ka teised maksetingimused palun andke meile teada enne, kui teile selleks.

2. Täielik maksmine peab toimuma 7 päeva jooksul pärast tellimuse või tellimuse kehtetuks või tühistatud süsteemi.

3. Veenduge, et teil on täitnud kõik üksikasjalikku teavet, nagu kontaktisik,aadress,postiindeks ja telefoninumber täites oma ostja teavet.

1. Me free shipping Hiina Post Air Mail ,jõuda kõige riikide jooksul 35----60 tööpäeva.

2. Laevanduse kulud ei sisalda impordimaksud, ja ostjad vastutavad tolli.

3. Saadame kauba hiljemalt 7 tööpäeva jooksul pärast täieliku makse on kinnitatud.Kui makse ei ole kättesaadav, tellimuse suletakse automaatselt.

4. Ostja on vastutav kõigi kindlustus -, probleeme ja kahju, mis on põhjustatud shipping service selliseid õnnetusi, hilinemise või muude probleemide puhul.Peale ostja peaks olema vastuta ühegi maksu-ja/või kohustus tasuda nende riigi poolt.Ja kaup on Märgitud "gift" või "sample" teie lihtne tollivormistus ja väiksem tasu. (kui soovite deklareerima kauba mõne muu üksuse nimetus, või määrake väärtus kohandatud, palun teavitage meid tellides)

1. Kõik kaup on kontrollitud enne saatmist, nii et kui sa ei ole rahul ostuga, võid vahetada punkte, üks nädal ja tuleb meiega ühendust võtta 24 tunni jooksul kätte teie ostu.

2. Laevandus ja käitlemise tasu ei tagastata ja klient peaks olema vastutav kõigi tasude tagastamise ja reshipping.

3. Kõik objektid peavad olema esialgse tingimused, sealhulgas kasti ja tarvikud.Meeste tehtud vead ei ole tagatud , nagu katki, kriimustatud ja nii edasi.

4. Mis tahes esemete,palun saata EMS või oma kohaliku post kui tagasi saatma.

1. Ostja varase kinnitus on kõrgelt hinnatud pärast esemed.

2. Kuna teie tagasiside on väga oluline meie ettevõtte arengut, me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside meie eest, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.Seda saad lihtsalt võtta, siis 1 minut,kuid see 1 minut on äärmiselt oluline tähendus meile.

3. Palun võtke meiega ühendust enne vaidluste või sealt mingit negatiivset või neutraalset tagasisidet.Me töötame teiega, et lahendada kõiki probleeme.Täname oma arusaamist!

Märkus:

Kui teil on vaja muid erinevaid punkt minu pood,

palun kliki järgmised fotod, et seda leida.

Tänan.

Märksõnad: retinool seerumi, eyelin, näo vesi, ecu test, nägu test, elu raku nahk, koor retinooli, anti melaniini koor, liner, naha test.

Kirjutage oma ülevaade

Kiiresti kuivav Silma Meik Sulg Kuju Vedeliku Silmapliiats Must Pliiats Waterpoof Eye Liner 1g Anti-higi Pliiats Kosmeetika#LK13E

Kiiresti kuivav Silma Meik Sulg Kuju Vedeliku Silmapliiats Must Pliiats Waterpoof Eye Liner 1g Anti-higi Pliiats Kosmeetika#LK13E

Seotud tooted