Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Bagnolux Must Kroom Rose Gold Harjatud Poleeritud Messing Ühe Käepide Seinale Paigaldatud mitmeotstarbeline Kuuma Külma Vee Kraan Vaata suuremalt

Bagnolux Must Kroom Rose Gold Harjatud Poleeritud Messing Ühe Käepide Seinale Paigaldatud mitmeotstarbeline Kuuma Külma Vee Kraan

€22.66

-20 %

€28.33

Uus toode

Mudeli Number 1085
Kraan Mount Ühe Augu
On Nutikas Seade No
Funktsioon Puudub
Käitise Tüüp Seinale Paigaldatud
Pinnatöötlus poleerimine
Brändi Nimi Bagnolux
Kuuma Ja Külma Vett Jah
Stiil Traditsiooniline, Ühe Omanikule Ühe Augu
Tüüp Keraamiline Plaat Rull, Valamu Segistid
Päritolu CN(Päritolu)
Sertifitseerimine CE
Arv Käepidemed Ühe Käepide
Ventiili Südamiku Materjal Keraamika
Kaal Ühe Pakkeüksuse Kohta 2kg

Kohaletoimetamine Tingimused

Me garanteerime, et laeva välja 48 tunni jooksul pärast makse kinnituse (välja arvatud Puhkus) saata kaup teile kingitus.Meie laevandus määrad ei sisalda kulusid, laevandus -, käitlemis -, pakendamis-ja sellega seotud tööjõu kulud.Me laev maailmas hiinast.Tarneaeg on umbes. 14 kuni 20 tööpäeva (välja arvatud laupäev & pühapäev, riigipüha), et kõige US/UK/AU sihtkohad Palun võtke meiega ühendust, Kui te ei saada üle eespool tööpäeva jooksul,me seda probleemi lahendada väga lühikese aja jooksul.Kauba eest on ohutus -, kindlustus on väga soovitatav.

Rahvusvahelise Ostjad Märkus

1. Impordi tollimaksud, maksud ja kulud, mis ei kuulu toote hind või postikulud.Need kulud on ostja ' s vastutusel. 2. Palun kontrollige oma riigi tolliasutus, et teha kindlaks, millised need täiendavad kulud on enne pakkumise/osta. 3. Mõõtmed tegelik toode võib olla veidi erinev meie kirjeldus tõttu kasutada erinevaid mõõtmis-vahendeid. 4. Teade Klient Venemaalt Palun veenduge, et te meile oma TÄIELIKU NIME, kui koht järjekorras, muidu teie parcle ei saa kätte. 5. Teade Klient Brasiiliast Palun meile oma CPF, kui NUMBER koht selleks. 6. Osta Kraan Kliendi Teavitamine Kui ostate kraan sisaldab voolikud, voolik kirjeldus 1/2" vaikimisi standard suurus.Kui teil on vaja MEIEGA 3/8 "või UK 3/8" suurus voolikud, palun jätke teade järjekorras.

Tasumine

Me võtame Alipay, West Union, Deponeerimine jne.Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse.Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Maksed tuleb sooritada 3 päeva jooksul.

Umbes Garantii

Kõik tooted on tehtud viie aastane garantii. (Välja arvatud manused).Pakume tasuta remondi teenuse kvaliteedi probleem esimesel aastal pärast ostu, reklaami ostja maksab 2 võimalust merevedude kulusid.Varuosad ja tarvikud ei kuulu garantii.Kui toode on defektne oma saabumisest, klient on 3 päeva jooksul alates kättesaamise kuupäevast vahetada uue vastu.Me lihtsalt maksta üks viis, laevandus tasu alates Hiina teile, ja me reship asendatud üks teie poolt Hiina air mail.Palun veenduge, et kõik esemed, mis ei ole kahju ja resalable tingimusel, kui me seda saada.Palun pakkuda ka kvaliteeti tõendid kvaliteedi probleem.Palun, peab kontrollima pakendi tema saabumise ees kuller.Kui te leiate, et pakk on kahjustatud või seade on katki, palun keeldub alla kirjutamast paki ja võtke meiega ühendust ASAP.Meil on ka vaja oma tõendi shipping company, et pakk on kahjustatud oma saabumisest, siis saame väita, jälle shipping company hüvitist.Muidu me ei võta hüvitusnõudeid ostja.

Võtke meiega ühendust

Kõik e-kirjad vastatakse 24 tunni jooksul.Kui te ei saanud oma vastuse, palun uuesti saata oma e-mail ja me vastame teile nii kiiresti kui võimalik.Kui te e-posti, meile ja ei kuule vastuse, palun e-posti uuesti läbi alibaba.Kirju käideldakse 24 tunni jooksul tööpäevadel.Me töötame esmaspäevast reedeni tavaliselt.(Välja arvatud riiklikel pühadel) Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist negatiivne või neutraalne tagasiside.Me töötame teiega, et lahendada mingi probleem.

Märksõnad: vannitoa kraan seina, kith, vannitoa segistid harjatud kuld, kraan, must ühe külma vee kraan, valamu segisti, roheline vesi puuduta, suur valamu segistid, must mikser, koputage seina.

Kirjutage oma ülevaade

Bagnolux Must Kroom Rose Gold Harjatud Poleeritud Messing Ühe Käepide Seinale Paigaldatud mitmeotstarbeline Kuuma Külma Vee Kraan

Bagnolux Must Kroom Rose Gold Harjatud Poleeritud Messing Ühe Käepide Seinale Paigaldatud mitmeotstarbeline Kuuma Külma Vee Kraan

Seotud tooted