Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! STRAVA Meeste vett hülgav Tõmblukk Jalgrattasõit Jersey Rõivad Quick Fit Spordirõivad Rassi Fit Bike Jersey MTB Ropa Ciclismo Jalgratta Unifor Vaata suuremalt

STRAVA Meeste vett hülgav Tõmblukk Jalgrattasõit Jersey Rõivad Quick Fit Spordirõivad Rassi Fit Bike Jersey MTB Ropa Ciclismo Jalgratta Unifor

€6.15

-38 %

€10.08

Uus toode

Püksid Materjal 80% Velveteen ja 20% Stretch & Spandex
Mudeli Number 066
Kampsunid Materjal 100% Polüester
Varruka Suurus Lühikesed varrukad
Jalgrattasõit Jersey Pad Stiil GEEL Hingav Pad
Brändi Nimi Yibimotto
Hooaeg Suvi
Tüüp Jersey Komplekti
Tõmblukk Pikkus Täielik
Materjal Polüester
Päritolu CN(Päritolu)
Sugu MEHED
Müügi Meetodid Tehase Otsene Müük
Sobivus Sobib tõsi suurus, võtke oma tavaline suurus

---------------Tasumine---------------

Me võtame alipay Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro deebetkaart,WebMoney ja panga ülekanne.Rohkem makse valikud on saadaval www.tihendimeister.eein tulevikus.tänu Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse.

---------------Vedu---------------

Kui tellida, siis palun valida tarneviisi ja maksta tellimuse eest includingthe laevanduse tasu.Me saadame kaubad 3 päeva jooksul, kui teie makse on lõpetatud.Wedo ei garanteeri tarneaeg kõik rahvusvaheliste vedude erinevuste tõttu customsclearing korda igas riigis eraldi, mis võib mõjutada, kui kiiresti teie toode on kontrollitud.Palun pange tähele, et ostjad on vastutav kõigi täiendavate tolli teenustasud, vahendustasud, maksud ja tollimaksud impordile ühendusse teie riigis.

---------------Garantii & Hooldus---------------

Pakume 1-kuu tasuta asendamine.Ostjad võivad nõuda asendamine jooksul 15 daysfrom sinu kätte toodet .Ostja peab tagastama toote theoriginal conditionsto usa ja peaksid kandma tagastamise postikulud.

---------------Tagastab---------------

Teeme oma parima, et pakkuda meie klientidele parimat, et saame.Me hüvitame teile, kui te tagasi esemed 15 päeva jooksul sinu kätte punkte, mis tahes põhjusel.

Kuid ostja peaks veenduge, et esemed tagastatakse, on nende algne tingimusi.Kui esemed on vigastatud või kadunud, kui nad on tagasi, ostja vastutab sellise kahju eest, ja me ei anna ostja täies ulatuses tagasi.Ostja peaks püüdma esitada kahjunõude koos logistika ettevõte katta kulud kahju või kadu.Ostja vastutab shipping tasu tagastab kirjed.

---------------Tagasiside---------------

Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline.Palun jätke positiivne feedbackand 5 tähte, kui sa oled rahul meie üksused ja teenuseid.Kui teil on mingeid probleeme ouritems või teenused, palun võtke meiega ühendust enne seda, kui jätate negatiivse tagasiside.Me teeme oma parima, et lahendada kõik probleemid ja annab teile parim klienditeenindus.

Märksõnad: yzf 450 frame guard.

Kirjutage oma ülevaade

STRAVA Meeste vett hülgav Tõmblukk Jalgrattasõit Jersey Rõivad Quick Fit Spordirõivad Rassi Fit Bike Jersey MTB Ropa Ciclismo Jalgratta Unifor

STRAVA Meeste vett hülgav Tõmblukk Jalgrattasõit Jersey Rõivad Quick Fit Spordirõivad Rassi Fit Bike Jersey MTB Ropa Ciclismo Jalgratta Unifor

Seotud tooted