Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Pähkel Puidust, Magnet Köök Nuga Omanik Mitmeotstarbeline Köögitarbed, Nõud Magnet Nuga Seista Puust Loominguline Nuga Blokeerida Rack Vaata suuremalt

Pähkel Puidust, Magnet Köök Nuga Omanik Mitmeotstarbeline Köögitarbed, Nõud Magnet Nuga Seista Puust Loominguline Nuga Blokeerida Rack

€4.70

-44 %

€8.54

Uus toode

Mudeli Number T1557
Brändi Nimi Deamare
Värv Pruun
Komplekti Kuulub 1 - 3 Tükki
Tüüp Plokid & Roll Kotid
Kaal 75g
suurus 7 x 4cm
Funktsioon Öko-Sõbralik, Varuta
kirje nimetus Võimas Magnet Noahoidja
Päritolu CN(Päritolu)
Sobib KÖÖK, BAAR, keetmine, kokk
Liigid seina külge kinnitatav
Materjal Puit

Seisukord: täiesti uus ja kvaliteetne, vastupidav

Materjal: Puit Pähkel

Paigaldus: Nr Mulgustus-Liimi

Suurus: 7 x 4cm

Värv: Pruun

Kaal: 75g

Pakett Sisaldab: 1 - 3 Tükki

Hoiatus:

Installige see esimest korda, ei ripu midagi, 48 tunni jooksul

Vedu:

1. Esemed saadetakse 1-3 tööpäeva jooksul pärast täieliku makse on kinnitatud.Seal on mõningane viivitus, puhkus, nagu National Day, Hiina kevadpäev ja nii edasi, me püüame oma parima, et korraldada saadetise pärast puhkus lõpeb, loodan, et saate aru.

2. Muud ärilised meetodeid, palun võtke meiega ühendust enne maksmist.

3. Seoses jälgimise info (kui otsustate laevandus meetodeid, mis on info jälgimine), siis palun klikkige www.17track.net sa viide.

4. Kui sa ikka ei saa oma, et 60 päeva jooksul (välja arvatud Brasiilia), palun võtke meiega ühendust esiteks, me kontrollime, ja probleem lahendada.Kõik sõnumid on vastas 24 tunni jooksul üldiselt, mõnikord me hilinemise eest nädalavahetusel või pühade ajal, kui te ei saa meie vastus 48 tunni pärast, palun kontrollige oma rämpsposti või võtke meiega ühendust e-posti.

5. Me ei vastuta mis tahes kohandatud tollimaksu või impordi maksu.

Toetuse või Tagasi:

1. Sul on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva jooksul tagastada, kui olete saanud see.Kui teil on vallanud punkt üle 7 päeva, siis loetakse, et ta on kasutatud, me ei saa anda teile toetust või asendamine.Ei ole erandeid.Lähetamise kulud on jagatud nii müüja kui ka ostja poole.

2. Kõik tagastatud toode peab olema originaalpakendis ja sa pead andma meile tracking number, konkreetsed põhjused tagastamine ja tellimuse ID.

3. Me toetuse oma täieliku võitnud pakkumise summa saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakett, kus kõik komponendid ja tarvikud kaasas.Pärast nii ostja kui ka müüja tehing tühistada alates www.tihendimeister.ee või võite valida, kas vahetada.

4. Me kandma kõik laevaliini kulud, kui tooteid ei reklaamitud.

5 Tärni Tagasiside:

1. Teie rahuldav on meie ülim eesmärk ja teie tagasiside on sunnivad meid edasi minna.

2. Kui te täidate meie toodete ja teenuste, palun jäta meid 5-tärni tagasisidet.

3. Kui te olete tatt vastama meie toodete või teenuste kohta, võtke meiega kohe, enne kui nad annavad meile neutraalne või negatiivne, nii et meil saab rahuldavalt lahendada oma probleeme.

Märksõnad: tassi omaniku puit, magnet-noahoidja bamboe, falcon, plokk nuga, akna plokk, puit, omanik nuga, köögi set, kai magnet nuga blokeerida, köök nuga komplekt, must pähkel puidust.

Kirjutage oma ülevaade

Pähkel Puidust, Magnet Köök Nuga Omanik Mitmeotstarbeline Köögitarbed, Nõud Magnet Nuga Seista Puust Loominguline Nuga Blokeerida Rack

Pähkel Puidust, Magnet Köök Nuga Omanik Mitmeotstarbeline Köögitarbed, Nõud Magnet Nuga Seista Puust Loominguline Nuga Blokeerida Rack

Seotud tooted