Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! COOLTIME Lilled Roostevabast Terasest Vintage Ringi Hõbeda Värvi Rõngad Pool Kingitus Meestele, Naistele Tüdruk Ehted 2021 Uue Tehase Vaata suuremalt

COOLTIME Lilled Roostevabast Terasest Vintage Ringi Hõbeda Värvi Rõngad Pool Kingitus Meestele, Naistele Tüdruk Ehted 2021 Uue Tehase

€1.45

-40 %

€2.43

Uus toode

Kuju\muster TAIM
Sugu MEHED
Stiil Vintage
Mudeli Number RSS2020111906-S
Päritolu CN(Päritolu)
Pinna Laius 8mm
Brändi Nimi cooltime
Seade Tüüp Puudub
Rõngad Tüüp Pulm Ansamblid
Trahvi või Mood Mood
Materjal Metallist
Metallide Tüüp Roostevaba Teras
Toote Tüüp Rõngad
Sündmus Aastapäev

Toote Kirjeldus

1. Värv: teras värv

2.Materjal: roostevaba teras

Miks valida roostevabast terasest: 1. Puudub rooste; 2. Ole Allergiline; 3. Võimas anti-acid,anti-leelise; 4. Nr deformatsioon; 5. Ei tuhmuma.

1.Q : Mis on ehete suurus?

A:Kõik meie kaup on suurus kirjelduse andmed.Saate vaadata, kas see sobib teile.

2.K : Millal ma võin saada paketi pärast makse ?

A: Standard teenus võtab aega umbes 16-35 tööpäeva jooksul.Kiirendatud Teenus võtab aega umbes 3-15 tööpäeva jooksul.Sõltub sihtkohast ja objektiivsed tegurid.See võib võtta rohkem aega, kuni 35-90 päeva.

3.K : ma ei ole ikka veel saanud üksused pärast 35 päeva , ja mida ma tegema peaks ?

A : Rahvusvaheline laevandus vajab rohkem aega , ja palun paar päeva oodata, kuni 90..Kui sa ikka ei saada pakett ,palun võtke meiega ühendust, ja me pakume täielikku toetust ilma vabandus.

4.K : ma saan element katki, mida ma peaksin tegema ?

A : Iga punkt on hästi kontrollitud enne shipping.Kuigi me pakitud hästi see ikka ei ole võimalik vältida, sest umbes jagab poolt laevanduse töötajad.Sel juhul võtke meiega ühendust ja andke meile teada, kui palju kogus katki ja pakuvad meile pilt, seega tagastame teile või saada uuesti, kuni sa.

5.K : Mis ma sain on erinev pilt.Mis on juhtunud ?

A : Meil on palju tellimusi iga päev, ja mõnikord me ei tee selliseid vigu.Nii et siin on meil väga kahju, et anda teile probleeme.Kuid ka võtke meiega vabalt, me saatmist, et te kohe ilma mingi vabandus.Tõesti loodan, et ei anna meile vaidluse või negatiivset tagasisidet.Kõik tellimused saadetakse läbi käsitöö, mida meie töötajate, nii et palun andke meile võimaluse parandada.Täname oma arusaamist sellest väga palju.

Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline, palun jätke meile positiivset tagasisidet ja 5 tähte, kui sa oled rahul meie üksused ja teenuseid.Kui teil on mingeid probleeme, siis palun võtke meiega ühendust, enne kui jätate negatiivse tagasiside.Teeme oma parima, et lahendada probleeme ja pakkuda teile parim klienditeenindus.

Märksõnad: ring naised, mehe armastus ringi, 925 sõrmus hõbedane, mansi ringi käsi, lill silver sõrmus, mansi messingist sõrmus, mansi võtmehoidja, ringi vintag, mansi ringi unikaalne, lille kuld sõrmus.

Kirjutage oma ülevaade

COOLTIME Lilled Roostevabast Terasest Vintage Ringi Hõbeda Värvi Rõngad Pool Kingitus Meestele, Naistele Tüdruk Ehted 2021 Uue Tehase

COOLTIME Lilled Roostevabast Terasest Vintage Ringi Hõbeda Värvi Rõngad Pool Kingitus Meestele, Naistele Tüdruk Ehted 2021 Uue Tehase

Seotud tooted