Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Riided Patch Plaaster Remondi Tehase Otsene Kolju Tiivad Kauboi Vaata suuremalt

Riided Patch Plaaster Remondi Tehase Otsene Kolju Tiivad Kauboi

€0.22

-8 %

€0.24

Uus toode

suurus 3
Technics Appliqued
Funktsioon KÄSITÖÖ, Öko-Sõbralik
Stiil Raud-kohta

I tehas on spetsialiseerunud tootmise erinevaid lilli, karikatuurid, loomad, märke, riie plaaster, erinevaid mustreid suur hulk spot pakkumise, võib tulla proovi kohandatud, nagu on näidatud joonisel ilma oma nõutud stiil, võib wangwang või QQ ühendust!

QQ:200741250 telefon/WeChat: 13757927492

【Ostja peab lugema】käesoleva lõike beebi on selline makro pildistamine. Kuna pildistamine Üldist taset, võib see põhjustada teatud värvi erinevus, samal ajal, iga arvuti monitor on erinevad, kuvatakse värv on veidi erinev, selline ülimuslikud, kui mingeid kvaliteedi probleeme, müüa beebi tekk ei kuulu tagastamisele.

[Lapiga kinnitatud kasutada】pane riie kleebised Triikimine või õmmeldud kleit, kangad, rätikud, kardinad, voodipesu, käterätikud, laudlinad, salvrätikud, jalatsid ja peakatted toorainete, nagu tekstiili pind, dekoratiivne rõivad, katta vigu, DIY väike ehted, luua tikandid pilt, või isegi teha ise tükk villast riiet, teenetemärgi kodus, seinad jne., samuti on haruldane kogu.

[Lapiga plaaster Triikimine meetodi kasutamise】üldiselt väikesed, paksus 0. 1 cm, riie kohaldatav ulatus on lai, kasutades kõige lihtsam.

1. Kuuma enne tagasi hoida puhtana, vastavalt Raud meetodil temperatuur oli reguleerida sobivaks riided temperatuur.

2. Pane riie kleebised panna vajadustele sobiv asend liimi ära kiskuma, ja edasi-tagasi foolium paar korda, üldiselt hot 15 sekundit või nii, et saate

3. Selleks, et vältida põletushaavu või halb, saab lapiga patch pad on õhuke kiht puuvilla(tuleb puuvill Õs, mitte siis, kui värvi riie üks. Kuuma pärast check serva, et näha, kui kuuma hästi, serva multi-foolium paar.

4. Ka juur-decal paksus määrata temperatuuri, veidi paks, veenduge, et kõrge temperatuur mõne sooja enam. Eriti paks riie kleebised, saad tagasi ja siis kuum paar.

5. Erilist tähelepanu: kasutamiseks koos litrid või pinna suhteliselt ere riie plaaster tõttu litrid on plastikust toodete)veenduge, et pad kihiga riie ja madal temperatuur triigitud(150℃ja alla selle, või otse auruta. Või peal pad kiht niiske lapiga. Selleks, et vältida temperatuur on liiga kõrge, et põhjustada plastmassplaadiga sulamine.

6. Parim viis on kuuma hästi, nõel ja niit lapiga külge külge õmmeldud mõned õmblused, seega on rohkem tahke, kuid ka väga kuulekas.

7. Ilma kodus raud võib ka otse kasutada sama värvi joon on riie plaaster õmble riideid

Märksõnad: plaaster tiib, kana tiib, decor kolju, angel wing applique, plaaster takjakinnitusega, barber kolju, kloun mantel, plaaster kolju, mehhiko kolju tattoo, angel wing.

Kirjutage oma ülevaade

Riided Patch Plaaster Remondi Tehase Otsene Kolju Tiivad Kauboi

Riided Patch Plaaster Remondi Tehase Otsene Kolju Tiivad Kauboi

Seotud tooted