Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Qianraq Stiilne Kass Väike Kelluke Helisema Naistele Avatud Rõngad Tüdrukute Armas Loom Rõngad, Naised, Tüdrukud, Pulmapidu Ehted Kingitus Vaata suuremalt

Qianraq Stiilne Kass Väike Kelluke Helisema Naistele Avatud Rõngad Tüdrukute Armas Loom Rõngad, Naised, Tüdrukud, Pulmapidu Ehted Kingitus

€0.71

-39 %

€1.18

Uus toode

Kuju\muster Loomade
Päritolu CN(Päritolu)
Sugu Naised
Materjal Metallist
Metallide Tüüp Vask
Stiil TRENDIKAS
Sündmus Aastapäev

Stiilne Kass Väike Kelluke Helisema Naistele Avatud Rõngad Tüdrukute Armas Loom Rõngad, Naised, Tüdrukud, Pulmapidu Ehted Kingitus

Tehnilised andmed: -Materjal: Sulam -Pakett Sisaldab: 1 tk -Kaal Umbes: 8g -Värv: Nagu Pildil, Suurus Umbes: Läbimõõt 16mm

Omadused: -Kõrge poleeritud viimistlusega, nikli vaba, see pakub mänguline kombinatsioon lihtne ja vogue oma dual kivi cut center disain. -Armastus ringi teeb sind ilusamaks ane elegantne, suur sinu jaoks, et sind võluv ja atraktiivne. -Kõik sobib iga päev seljas, ka ideaalne sõbrapäev, sünnipäev, pulmad, kohustusi, osapooled, lõpuaktused ja tähtpäev.

Pange Tähele:

-Tänu eri kuvab arvutid, värv tegelikust punkt võib veidi erineda pildil näidatud.Palun lubage 1-2cm vigade tõttu käsitsi mõõtmine.

-Kui teil on küsimusi, palun võtke meiega ühendust, ilma kõhkluseta, me vastame nii kiiresti kui võimalik, tänan teid väga palju.

Toote Andmed

Umbes Pilt

-Fotod tooted on vastavuses.Värvi toode võib erineda, sest flash kaamera, valgustus, monitor seade.Kui teil on küsimusi, palun võtke meiega ühendust.

Umbes Laevandus

-Pärast makse teie tellimuse, Me välja saadetud paki hiljemalt 5 tööpäeva jooksul välja arvatud Puhkepäevad.

OSTJA, on ainuisikuliselt VASTUTAV tollivormistust kauba.

Umbes laevandus aeg

-Teil on vaja kontrollida eelnevalt teavet tarneaeg teie riigis.

Umbes Tagasi

-Kui defektsete üksuste või vale üksused, mis sul on, me saata või tagastame teile.

-Kliendid peavad kontrollima kõiki kirjeid peale kättesaamist ja teatab meile, hiljemalt 3 tööpäeva jooksul, kui anythins on puudu või kahjustatud.Me ei hüvita laevandus tasu tagastab, mis on puudusteta.

-14 päeva jooksul pärast kättesaamist, siis saad tagasi toote tagasi.Ostjad on vastutav, laevandus tasu, tagastab kirjed.

Maksude Kohta

-Te olete läbinud imporditud maksud, custom tasud, mis võibolla on kehtestatud oma kohaliku kohandatud office.Me ei saa teile teatada, tasumisele kuuluva tasu, kuna tegemist on erinevate riikide ja esemed.

Kohta Tagasisidet

-Tehke meile teene, jäta 5 tähte positiivset tagasisidet, kui sa oled õnnelik, et ja esemed.Palun lahkesti ärge hush jätta meie negatiivset tagasisidet, kui sa ei ole rahul tellimusi, kuid jäta meile võimalust seda lahendada sinu jaoks.Teeme oma parima, et rahuldada sind.

Märksõnad: kurja kass ringi, kassid ringi, ringi lapsed, kassid, ringi kassid naised, skreeperid rõngad kassid, kassid avatud ring, jewerely kassid ringi, earringe kass ringi, ehted kassid rõngad, ringi kassid prantsusmaa.

Kirjutage oma ülevaade

Qianraq Stiilne Kass Väike Kelluke Helisema Naistele Avatud Rõngad Tüdrukute Armas Loom Rõngad, Naised, Tüdrukud, Pulmapidu Ehted Kingitus

Qianraq Stiilne Kass Väike Kelluke Helisema Naistele Avatud Rõngad Tüdrukute Armas Loom Rõngad, Naised, Tüdrukud, Pulmapidu Ehted Kingitus

Seotud tooted