Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Pulm Kleit Lühikeste Varrukatega Kühvel Pits Top Line Tülli Seelik Beach Pruut Kleit Boho Pulm Kleit 2020 Vaata suuremalt

Pulm Kleit Lühikeste Varrukatega Kühvel Pits Top Line Tülli Seelik Beach Pruut Kleit Boho Pulm Kleit 2020

€86.52

-16 %

€103.01

Uus toode

Moe Element lihtne
Rüü De Mariage Lihtne Pulmakleit
Päritolu Tõmblukk/Lace-up(custom made)
Brändi Nimi R&BWEDDING
Pikkus põranda pikkus
Pulm Kleit Riie Pits
Rasedad Naised Jah
Sisseehitatud Rinnahoidja Jah
Tagasi Disain Pits Üles
Toote Tüüp Pulmad Kleidid
Varruka Kunst mahuti
Värv/Suurus Custom Made
Teenetemärgi Applique
Varruka Stiil Tank
Kaelus Kühvel
Varruka Pikkus(cm) lühike
Mudeli Number t113
Varruka Pikkus (cm) Lühise
Kleidid Pikkus Tee Pikkus
Siluett Rand
Punkt Brautkleider
Piht Loodus
Rong Harja lohistage
Tootmise aeg Nädal
Tagasi tõmblukk
Taille Loodus
Sündmus Rannas Pulm Kleit
vestido de novia vintage rand pulmad kleidid
Tegelik Pildid No

Tere tulemast Meie poe

Palun Märkused:

1. suurus ja värv on väga tig, kleit, nii et kui on valida värvi ja suurust, palun tee valida, kuna meie värvikaardi ja suurustabelit, becase suurus võib-olla valgustatud erinev teie riigis.

2. kui kleit soovite, custom made, palun jätke sõnum meile oma üksikasjalikud suuruse rind ___, talje ___, puusad ___, õõnes korrusel kingad ___ tolli või cm Ja mõõda ise nagu meie meede juhendamine.

3. kui sa oled inimene, Brasiilia, palun kaaluda.teie riik, see on väga difficlt selge kohandatud, nii et meil on tavaliselt kleit, saada Hiina Post Air (25-30 päeva), ja see shipping mothed on kõige lihtne selgeks kohandatud.

4, Brasiilia sõbrad pööravad tähelepanu: palun Jäta oma CPF oma, et kui teil on valida kiire Väljendada, nagu DHL, EMS.harjumusi seda .Täname koostöö

5. kui sul ei ole seda vaja kleit kiiresti, palun kasutage Hiina Post valida Õhu -, laevandus aeg on väga aeglaselt (25-35 päeva).

Loe mind

Loe järgmised sõnad väga hoolikalt enne tellimuse esitamist.Võite vabalt võtke meiega ühendust kui teil on küsimusi järgmisi poliitika.

Laevandus

Kohaletoimetamine alates Euroopa ja Ameerika riikides võtab tavaliselt 7 kuni 21 tööpäeva.Enamik punkte on) saab kätte 2 nädala jooksul, kuigi seal on delay jaoks midagi, mida me ei saa kontrollida (nagu halb ilm.Teiste riikide ja piirkondade tavaliselt vahemikus 30 ja 60 päeva jooksul.Kui see juhtub, lihtsalt võtke ühendust meie klienditeenindusega me aitab teil kontrollida ja lahendada mingit probleemi.

Tagastamine ja tagastamise

! Me keelduda toetuse kui te ei aita tolli.Seetõttu, hoolikalt lugeda luba poliitika alla.Aitäh,

Eelarve

Meie pulm kleit hinnad on alates USD 30 USD 200, kui www.tihendimeister.ee poliitika, lähetus on kohustus ostjad.Me näeme, et aktsepteerite seda, kui te ostate meie tooteid.Aitäh,

Kvaliteeti

Meil on palju pulmad kleidid, et hind on umbes 30 USD, USD 45. See on väga odav hind ja tasuta kohaletoimetamine paljudes riikides.Kleidid tavaliselt kaalub 1 kg, kauba ei ole odav.Ja need kleidid on käsitsi valmistatud.Nii et kui sa arvad, et need odavad hinnad, see pulm kleit ei reeda sind.Kui soovite, peen portselan pulm kleit, valida oma pulmas kleit, mille hind ületab 50 USD.Aitäh,

Tagastamine ja vaidluste

1 Nagu eespool öeldud, teeme täieliku toetuse u kui tooted ei veetud 60 päeva pärast, laevandus (Brasiilia on 90 päeva), seega, ärge avage vaidluse pärast saadetise alates 1 kuni 40 päeva.Pöörake tähelepanu tooteid, võtke meiega enne avamist vaidlus, me püüame oma parima, et lahendada probleem.

2. Kohandatud suurused, me ei ole nõus toetuse.

Märkused

Kuna teie kommentaarid on väga oluline, et arendada meie äri, me siiralt paluda sul lahkuda, et meile positiivne kommentaar, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.Tänan teid toetuse eest.

võtke meiega ühendust

Märksõnad: viimane pulm kleit 2020, amanda luksuslik pulmad kleit 2020, berta pruudi, ametliku pulm kleit 2020, kleit wed, berta pulm kleit 2020, kolmapäev, orgaza pulm kleit 2020, pruut kleit merineitsi, aixiangsha pulm kleit.

Kirjutage oma ülevaade

Pulm Kleit Lühikeste Varrukatega Kühvel Pits Top Line Tülli Seelik Beach Pruut Kleit Boho Pulm Kleit 2020

Pulm Kleit Lühikeste Varrukatega Kühvel Pits Top Line Tülli Seelik Beach Pruut Kleit Boho Pulm Kleit 2020

Seotud tooted