Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Toapoiss Sahtel Meeste EDC Öökapp Tabel laadimisjaama Saagi Kõik Kummut Sahtel 203F Vaata suuremalt

Toapoiss Sahtel Meeste EDC Öökapp Tabel laadimisjaama Saagi Kõik Kummut Sahtel 203F

€13.93

-26 %

€19.07

Uus toode

Kasutamine Neatening/Ladustamine
Tüüp Hoiustamise Korve
Materjal PU
Mudeli Number 203F8YY1002005
Päritolu CN(Päritolu)

Lase see klanitud korraldaja plaadi aitavad hoida teie öökapp, laud või kummut top segadusega-free.

OOTDTY

LAHENDAB KINGITUSTE ANDMINE DILEMMA IGA KORD - Elegantne ja praktiline kingitus meestele ja naistele Jõuludeks, Valentine 's Day, Father 's Day, Mother 's Day Tähtpäevad, Vsp-s" s Päev, Pulmad, Groomsmen, Bridesmaids, Sünnipäevad, Lõpetamiste või lihtsalt sellepärast, et.

Meie käsitööna valet korraldaja on tehtud faux nahast kooskõlastatud õmblemine.Pehme samet salongi kaitseb oma asjad kuigi samet alt säästab teie sisustus kriimustuste.

TÄIUSLIK SUURUS KÕIKI TEIE EDC (Iga Päev Teha) - Kuus eri suurusega kupeed hakkama oma igapäevase asjad kergust.Läbimõeldud üksikasjad hõlmavad laadimise juhe astme võrra nutitelefoni, a catchall, mis töötab hästi mündid, mansetinööbid, huulepalsam või mis iganes teil on vaja haarata lihtsalt ja osa kaanega isiklikuks aarded.

SÄÄSTA AEGA IGA PÄEV - Ei rohkem meeletu otsimine oma võtmed, rahakott, vaadata, muuta või telefoni teel meie PU nahk valet sahtel.

Hoidke kõik oma isiklikud esemed organiseeritud ja sinu käeulatuses.Seal 's suur piirkonnas, mis on suur suur nutitelefonid ja sisaldab laadimise juhe juhtmete mõlemad otsad.Hoida mõned punktid välja vaadata, kamber kaanega mõõtmise appi.Veel neli kupeed erinevates suurustes on kasulik salvestada kellad, sõrmused, mansetinööbid, raha, mündid, võtmed, rahakott, prillid, pliiatsid, huulepalsam, golf, tees, töö pääsukaardid jne.

Meie PU nahk valet sahtel muudab suurepärane kingitus meestele või naistele Valentine 's Day, Mother 's Day, Father 's Day, Lihavõtted, Jõulud, bridesmaids, maid of honor, groomsmen, parim mees, aastapäev, sünnipäev või lihtsalt sellepärast, et ta võiks kasutada mõnda organisatsiooni oma elu.

Värv:must

Materjal:MDF + PU nahk + lapp

Suurus:35.3 x 24,5 x 4.2 cm

Pakendi Sisu:

1 x Kanne Tabel Korraldaja(ei sisalda otherdisplay esemed)

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Märksõnad: Auto Topsihoidja, sisestage sahtel, hõbe valet sahtel, edc käigukasti, toapoiss plaat metsas, decor sahtel, custom valet sahtel, auto toidu hoidja, salve valet, toapoiss.

Kirjutage oma ülevaade

Toapoiss Sahtel Meeste EDC Öökapp Tabel laadimisjaama Saagi Kõik Kummut Sahtel 203F

Toapoiss Sahtel Meeste EDC Öökapp Tabel laadimisjaama Saagi Kõik Kummut Sahtel 203F

Seotud tooted