Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 6TK Zezzo® Puit Pin-Lokaator Komplekt 4-12mm Multi Tüübli keskpunkti Seada Vahend Ühine Viimine Pin-Puit Puit Sm Dropship Vaata suuremalt

6TK Zezzo® Puit Pin-Lokaator Komplekt 4-12mm Multi Tüübli keskpunkti Seada Vahend Ühine Viimine Pin-Puit Puit Sm Dropship

€2.76

-35 %

€4.31

Uus toode

Taotlus Puit Töövahend
Päritolu CN(Päritolu)
Toote Kaal 47g
Tüüp Harjutused
Pakendi suurus (L x W x H) 7 x 3 x 5cm 2.8 x 1.2 x 2inches
DIY Tarvikud Puidutöötlemine
Värv hõbe
Brändi Nimi isfriday
Mudeli Number Wood Pin Positioner
Materjalid Roostevaba Teras

Aidata mõista seost kahe lauad, täpne positsioneerimine, ja püsiv märgistus.Roostevaba teras on korrosiooni-vastupidavad ja on pikk kasutusiga.Vaba storage box on mugav kaasas kanda tööriistade osad koos sinuga.

Peamised Omadused

[Tõhus Positsioneerimine] Aitab kinnitada täpne puurimine seisukohta, antakse alaline märk, leida kohaselt vastavasse auku ja kiiresti aru, et seos kahe lauad.

[Roostevabast Terasest Materjalide], mis on Valmistatud kõrge kvaliteediga roostevabast terasest, kulumiskindel, vastupidav, korrosioonikindel, ja on pikk kasutusiga.Järsem ja raskem, suurendada puurimise kiirus.

[Kasti Storage] vaba storage box on mugav ladustada osad ja vältides kaotada.Palm suurusega suurus on lihtne teha või salvestada oma tööriista kott.

[Rikas Suurus Valikuid] Komplekt sisaldab 6 positioners erineva suurusega (4mm/5mm/6mm/8mm/10mm/12) , mis sobivad kõige puuriterad ja kohtuda erinevate töö nõuetele.

Kasutades Meetodeid

Kirjeldused

Materjalid

Roostevaba Teras

Toote Kaal

47G

Pakendi Suurus

(L x W x H)

7 × 3 × 5cm / 2.8 × 1.2 × 2inches

Pakendi Sisu

Zezzo® Puit Pin-Lokaator Komplekt

4mm Puit Pin-Lokaator × 1

5mm Puit Pin-Lokaator × 1

6mm Puit Pin-Lokaator × 1

8mm Puit Pin-Lokaator × 1

10mm Puit Pin-Lokaator × 1

12mm Puit Pin-Lokaator × 1

Värv

Hõbe

Märkus

Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv, mis kuvatakse pilt.

Märksõnad: Power Tool, tüübli pin-koodi, tüübli, värv sm, dropship keskus, multitul, kivi, puit sm, multitool, leatherman, mac tööriista komplekti.

Kirjutage oma ülevaade

6TK Zezzo® Puit Pin-Lokaator Komplekt 4-12mm Multi Tüübli keskpunkti Seada Vahend Ühine Viimine Pin-Puit Puit Sm Dropship

6TK Zezzo® Puit Pin-Lokaator Komplekt 4-12mm Multi Tüübli keskpunkti Seada Vahend Ühine Viimine Pin-Puit Puit Sm Dropship

Seotud tooted