Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 4cm Suur Branch Suur Pea Dahlia Hotelli Fuajees Kodu elutoas Pulm Teenetemärgi Kunstlik Lill Vaata suuremalt

4cm Suur Branch Suur Pea Dahlia Hotelli Fuajees Kodu elutoas Pulm Teenetemärgi Kunstlik Lill

€4.04

Uus toode

Stiil Lill
lille stiil Lille Kimp
Tüüp Hübriid
Brändi Nimi BANGUO
Materjal mitte-riie
Päritolu CN(Päritolu)
Sündmus pidu
Mudeli Number DHLH-1
Liigitus Tehislilled

Osta Märkused:

Sul on lilled ja kuu, Sul on ka päevalilled ja päike. 1. Palun lugege suurus teavet toote suurus hoolikalt. 2. Parem transport, me painutada pikk lill postid.Pärast paketi, saate sirutada seda käsitsi või sisekujundus lilled, oksad ja lehed. 3. Kui õied on deformeerunud, neid saab aurutatud, vees või päikest. 4. Kui pea lill on langenud, saate selle uuesti installida. 5. Toetuse andmise, ei ole teave, pakendis 6. Hiina Post ei anna jälgimine teabega tavaliste pakkide ja toimetaja on 30-60. 7. Hiina Postitus Lennupostiga, www.tihendimeister.ee standard transpordi pakub jälgimine teabega, Tarne 15-60. 8. ePacket pakub jälgimine teabega, tarneaeg on 15-40 9. Enne ostmist, palun lugege toote suurus üksikasjaliku teabe leht hoolikalt.Täname 10. Alla 5 USD, siis me laeva kaudu Hiina Post on tavaline väike pakend või Cainiao Super Majandusele, ilma jälgimine teabega.Kui soovite jälgida oma tellimus, valige palun e-posti paki või www.tihendimeister.ee standard shipping või Hiina Postitus Lennupostiga.Järgige meie pood ja sa saad rohkem allahindlusi.Iga pere peab olema ilus lill.

Märksõnad: elutuba kaunistada, filiaal plastikust, dahlia lill, digitaalse pildiotsija jaoks teleskoop, kunstlik branch puu, riie unimaguna lilled, dahlia, beaded elutuba teenetemärgi, kunstlik dahlia lill, värske lill.

Kirjutage oma ülevaade

4cm Suur Branch Suur Pea Dahlia Hotelli Fuajees Kodu elutoas Pulm Teenetemärgi Kunstlik Lill

4cm Suur Branch Suur Pea Dahlia Hotelli Fuajees Kodu elutoas Pulm Teenetemärgi Kunstlik Lill

Seotud tooted