Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Kevnicely Uus Koer Särgid Veavad Kaamera Mustriga Vest, T-Särgi Suvel Jahe Kutsikas Pet Riided On Väike Keskmine Suur Koerad Kassid Vaata suuremalt

Kevnicely Uus Koer Särgid Veavad Kaamera Mustriga Vest, T-Särgi Suvel Jahe Kutsikas Pet Riided On Väike Keskmine Suur Koerad Kassid

€1.62

-41 %

€2.79

Uus toode

Päritolu CN(Päritolu)
suurus XS/S/M/L
Kohaldatava Koer Tõug Universal
Värv Kollane/Roosa/Sinine
Brändi Nimi KEVNICELY
Materjal PUUVILL

Mood Trükkimine Koer Särk , Armas ja Mugav

Kirjeldus:

Suurus: 4 Suurused

Materjal: Puuvill

Funktsioon:

【Teadmiseks Koer Särk】Võibolla teie laps tavaliselt kannab väike-suurus koer t-särk, kuid see ei tähenda, et kõik väike-suurus kutsikas riietus oleks sobivam.Juhime tähelepanu, et suurus graafiku.

【Kohaldatav Kord】 Need t-särgid koerad on ideaalne igapäevaseks kandmiseks, pühad ja fotosid.Teie beebi saab kanda see koer rõivad, pidude, sünnipäevade, mängides rannas, või sõidab iga päev!

【Puuvillane Riie】Meie koer vest komplekt on valmistatud kvaliteetsest puuvillasest riidest, hingav ja mugav, ja ei kahjusta teie lemmiklooma nahka.Oma last armastan kanda need pet t-särk!

【Koerad Särk Suurus】See koer t-särk on 5 suurused saadaval, mida saab täita erinevate suurustes koerte või kasside, nagu teacup, Chihuahua, Yorkie, Bichon, prantsuse buldog, Bostoni terjer, Corgi, Pommeri, Fox Terrier, Šnautserid, Shih Tzu, Mops, ja nii edasi.

【Mood Trükkimine】Koer, T-särgid, (roosa+sinine+kollane).Paneme populaarne trükkimine selga riided.See võib olla hea kingitus dog lovers suvel!

Märkus:

1. Käsitsi Mõõtmine, viga on 1-4 cm on vastuvõetav.

2. Kui soovite muuta on tekkinud toote vale suurus, siis palun võtke meiega ühendust.

3. Kiire ja tasuta shipping ei tähenda, et sa ei pea maksma extra kohandatud.

4. Pikamaa reisi võiks teha toote natuke volditud või creasy.Kuid see ei mõjuta kvaliteeti ja toote kasutamise.

5. Kuna kasutada erinevaid ekraane, pilt ei pruugi kajastada tegelikku värvi toode.Siiski, me garanteerime, et stiil on sama, nagu on näidatud pildil.

Umbes Laevandus ja tagastamine

1. Me lähtekoha kõik tellimused 5 päeva jooksul, sest mõned turvakontroll, mille www.tihendimeister.ee.Saatmise kuupäev võib olla laiendatud tõttu pühad.

2. Teie toode saadetakse teile jooksul 10 kuni 60 päeva.Riikides, kus meil saab vähem tellimusi, tarneaeg on 120 päeva.

3. Me nõuda ülesanne on kõikvõimalike vale üleandmise ja kvaliteedi küsimustes toote.

4. Ettevõte ei ole vastutav igasuguste tolli -, maksu-ning sihtkoha riik.

5. Nõutavad andmed, sh aadress, postiindeks, telefoninumber, e-posti ja mobiiltelefoni number peaks olema täielik ja täpne.

6. Iga venemaa kodanik klient, palun anna oma täielik nimi, täielik sünnitust oma kaupu.

7. Hulgi-müüjad, see on soovitatav, et meiega otse parimad hinnad, samuti laevanduse allahindlusi.

Umbes Tagastab

Me veenduge, et kontrollida kõiki üksusi enne lähetamist neid teile.Juhul kui objekt on kahjustatud veo ajal või kohaletoimetamise, ärge kartke, et meile helistada ja andke meile teada lähema seitsme päeva jooksul.Meie pühendunud klienditeeninduse meeskond pärast kontrollida, et kas saadame teile asendamine tellimuse tasuta või tagastame raha.Kliendi rahulolu on meie peamine motiiv.

Kohta Tagasisidet

Klientide tagasiside on väga oluline, et meie firma; palun anda tagasisidet peale igat sünnitust.Kui olete rahul toote ja teenuse, veenduge, et jätke positiivset tagasisidet ja hinnake meid.Juhul, kui te ei ole oma ostuga rahul, palun võta meiega ühendust ning teeme kõik endast oleneva, et lahendada see.Ootame vastust meilt 24 tunni jooksul selgitus ja vabandus.Oleme tänulikud, kui teil oleks suhelda meiega enne kirjalikult negatiivset tagasisidet.

Meie teenuste kohta

Kui teil on küsimusi, jätke teade, me vastame 24 tunni jooksul ja me pakkuda parimat teenust.

Kui olete rahul meie tooted, siis võib anda positiivne kommentaar, me täname, teie julgustust.

Kui te ei ole rahul, võtke meiega ühendust, me lahendame probleemi, kuni olete tulemusega rahul.

Märksõnad: cabelas koera kaelarihm, meister koera toit, gimbal vest, kaitsva koera riided, väike plaan kaamera, tark koer, furbo koera kohtleb kaamera, ekstra suure koera riided, gopro mount, kaamera video.

Kirjutage oma ülevaade

Kevnicely Uus Koer Särgid Veavad Kaamera Mustriga Vest, T-Särgi Suvel Jahe Kutsikas Pet Riided On Väike Keskmine Suur Koerad Kassid

Kevnicely Uus Koer Särgid Veavad Kaamera Mustriga Vest, T-Särgi Suvel Jahe Kutsikas Pet Riided On Väike Keskmine Suur Koerad Kassid

Seotud tooted