Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Nähtamatu Lühike Naine Higi Soe mugav puuvillane bambusest tüdruk naiste paat sokid pahkluu väike emane nähtamatu 1pair=2tk ws41 Vaata suuremalt

Nähtamatu Lühike Naine Higi Soe mugav puuvillane bambusest tüdruk naiste paat sokid pahkluu väike emane nähtamatu 1pair=2tk ws41

€0.59

-4 %

€0.62

Uus toode

Päritolu Zhejiang
Pakkumise kategooria Kaup laos
Toote liigitus vanuse Täiskasvanud sokid
Rõve Pilt No
Content of main fabric composition 50%
Paksus Paks (Talv)
Materjal PUUVILL, Polüester, Nailon
Mudeli Number roosa värv
Seksuaalse Alatooniga No
kategooria toode Paat sokid
Kas Toetada OEM Nonsupport
Funktsioon higi
Peamine kanga koostis Polüesterkiud (Di Guan)
Sokk Tüüp Kleit

1 värv probleem: kõik tooted on reaalne lask, niipalju kui võimalik teha värvi vaadata lähedal objekti, värvi saab klient ei talu kliendi palun hoolikalt!Selleks et vältida tarbetut raiskamist aega ja raha.

2 suuruse probleem: palun ostjad enne ostu üksikasjaliku pilk toote kirjeldus või suhelda meiega, palun pange tähele, et soovid osta toodet, värvi ja suurust, muidu me vaikimisi Pealkiri, Kirjeldus tarne.

3 kullerpostiteenuse probleem: kuna linn on erinev sellest, kohaletoimetamise kiirus ei ole.Eriti raskete ilmastikuolude ja pühade ajal, tekib viivitus viivitus nähtus.Lisaks, kvaliteeti kullerfirma iga võrk ei ole müügimees, lähis võib esineda üksikuid turustusvõimalusi müügimees halb suhtumine või maatüki kahju, jne., mõned müüjad ei suuda ennustada, milline on ootamatud tegurid.Ühesõnaga, mida ei ole meeldiv, palun võtke meiega ühendust, me aktiivselt suhelda kullerfirma lahendada.

4. Kaup on kadunud: tavaliselt kahju on kaupade kuna pakett on hävitamine, kui leitakse, et maatükk lint on asendades kahjustatud või katki, murd, lahtipakkimine jälgi, palun alla ei kirjuta.Kui pakend ei ole tõendatud saamist, et kauba kaotsiminek, puudujääk või transpordi põhjustatud õnnetust, meil väga raske õla vastutust loodan, et saate aru.Kui see on julgeoleku-või nimel viisa, palun teavitage neid eelnevalt kontrollida kaupa pakendis.

5. Probleem kvaliteet: tuleb lisaks asjad enne saatmist püüame avatud korduvalt kontrollida ja range kontroll, suurus ja värv ei ole meil saadetakse hooletusest põhjustatud, nagu vaja vahetada kauba kannab ostja, kui tõepoolest pärast leidsin kvaliteediga seotud probleeme jooksul saanud 48 tunni jooksul, võtke meiega palun, esitades asjakohaseid tõendeid, pildid, õige teie jaoks lahendus, postmargid, me eeldame.Märkus: aluspesu ja sokid ei võta kasutamise pärast vahetust ja tagasi!Palun kontrollige hoolikalt enne registreerumist!Sest erinevate nõuete iga klient on võimatu olla täiuslik iga kliendi silmade.Mõned ei mõjuta väikesed vead loodan, et te ei hooli liiga palju.

6. Hindamise kohta: me püüame kõik endast oleneva, et hinnad kvaliteedile mõjus näide, luua õiglase ja harmoonilise shopping keskkonna, uuendada riigi shopping keskkonna ja harjumused, hüved online shopping, me peame kalliks koostööd, et säilitada ja südametunnistuse ravida iga summa ostmine ja müümine käitumist.Me püüame saavutada 100% suur kiitus, meil on väga teretulnud, et meie põhjendatud hinnang.Ei kaubandus allagi, esimene, et saavutada side, lahendada arusaamatusi ja konflikte on võimalik lahendada läbirääkimiste teel, on meie hooletusest ja vastutus, me oleme tõsiselt eest.Mõistmine ja austus on vastastikune!Mõned kurikaelad ja vandenõu ostjad palun eemale see tükk puhas maa!

Märksõnad: xr mobiil juhtudel peace.

Kirjutage oma ülevaade

Nähtamatu Lühike Naine Higi Soe mugav puuvillane bambusest tüdruk naiste paat sokid pahkluu väike emane nähtamatu 1pair=2tk ws41

Nähtamatu Lühike Naine Higi Soe mugav puuvillane bambusest tüdruk naiste paat sokid pahkluu väike emane nähtamatu 1pair=2tk ws41