Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 500ML 700ML 900 ML Klaasi Tee Pot kuumakindel Nõu W Infuser Kohvi Komplekt Taimsete Lill, Piima, Mahla Vaata suuremalt

500ML 700ML 900 ML Klaasi Tee Pot kuumakindel Nõu W Infuser Kohvi Komplekt Taimsete Lill, Piima, Mahla

€7.49

-50 %

€14.98

Uus toode

Materjal Plast
Võimsus 801-900 ml
Päritolu CN(Päritolu)

Kui te soovite osta rohkem tee, tere tulemast meie poodi!

Umbes Tooted

1.Materjal:kuumakindel Klaas Ja Toidu-grade TK

2.Sisemine filter ja muud plastist osad kasutavad Toidu-hinne PC materjalist, ei ole tavapärase plastikust, ei kahjusta inimeste tervist.

3.Tegelik võimsus= väljaspool klaasist pott sisemine filter = 500ML /750ML/900 ML

4.Teekann kasutamise ohutuse vaht kasti pakkimine, kui saate katki teekann ( transportion probleem), palun võtta foto ja lahkelt meile öelda, et saata see 48 tunni jooksul.

5.Roostevabast filtreerimine net on 80 augud.Tugev võime filtreerimine.Isegi tee pulber võib teha kobe ja puhas tee. 6. Sobib õlle tee: Puer tee, Roheline tee,Oolong tee, taimetee, must tee, puuviljad ja lille tee, kohv, teabag, igasuguseid lahti tee. 7. See on ideaalne kasutamiseks kodus, kontoris, reisil, restoran, on teahouse ja koosolekul.

Umbes Värvi Ja Suuruse

Toote pildid olid võetud lahke, ekraan, kerge -, keskkonna-põhjused, võib-olla kerge kõrvalekalle nähtus, palun, millist ülimuslikud.

Tänu käsitsi mõõtmine, seal võibolla 1cm-3cm sallivust, palun lahkelt mõista, ja veenduge, et te ei meeles, enne kui tellimuse.

Umbes Saadetis

Me Laev worldwideFree ShippingbyePacket või Hiina Post Air mail.

Me laev oma www.tihendimeister.ee makse aadress AINULT.Palun kinnitage see enne maksmist.

Palun veenduge, et teie merevedude aadress ja Postiindeks on õige.Teile teatatakse koos jälgimise numbri kui saadetis on tehtud.

Tarneaeg umbes 7-20 tööpäeva jooksul.Mõnes riigis võivad aeglustada 1-2 nädalat.

Tavaliselt Me laeva kauba hiljemalt 3 tööpäeva jooksul pärast kustutatud makse.

Kui soovite kullerpostiteenuse (EMS/DHL/FedEx/UPS), siis palun võtke meiega ühendust, me arvutada postikulu teie jaoks, või te saate vaadata Shipping & Pakend viide.

Umbes Servcie

Kõik tooted on pakitud käsitsi, võib olla väike viga, kui teil tekib vale kauba või defektne üks, palun võtke koheselt meiega, me ei hüvita teie, tänan teid teie mõistmist.

Me siiralt paluda sul lahkuda Positiivne Tagasiside meie eest, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.Teie tagasiside on meile väga oluline ja julgustada meid, me püüame oma parima, et määrata mingeid probleeme võite olla võttes ja pakkuda teile parimat teenust, Tänu teie toetuse eest.

Aitäh.Pealegi, Ainult 5-Üksikasjalikud Müüja Reitingud on teretulnud.

Märksõnad: klaaspurki infuser, hiina puer tee, teapoy, elektriline vesi kannu, klaasist pott tee, tee teekann, kannu, koksi klaasist, värv hiina tee komplekt, plastikust kannu tee.

Kirjutage oma ülevaade

500ML 700ML 900 ML Klaasi Tee Pot kuumakindel Nõu W Infuser Kohvi Komplekt Taimsete Lill, Piima, Mahla

500ML 700ML 900 ML Klaasi Tee Pot kuumakindel Nõu W Infuser Kohvi Komplekt Taimsete Lill, Piima, Mahla

Seotud tooted