Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! PapaViva Asendamine Läätsed Autentne Targetline OO9397 Polariseeritud Päikeseprillid - Mitu Valikud Vaata suuremalt

PapaViva Asendamine Läätsed Autentne Targetline OO9397 Polariseeritud Päikeseprillid - Mitu Valikud

€15.12

-20 %

€18.91

Uus toode

Brändi Nimi PapaViva
Prillid-Tarvikud Läätsed
Sugu MEHED
Värv Kui Teie Valik(Raamita)
Kate HMC
Polarisatsiooni Polariseeritud, Välja Arvatud Selge, Kollane, Roosa ja Eclipse Photochromic
Lenses Optical Attribute PEEGEL, UV400, Anti-reflective, Polariseeritud
Sertifitseerimine FDA
Toote Tüüp Prillid-Tarvikud
Päritolu CN(Päritolu)
Mudeli Number Sobib Targetline OO9397
Lenses Material Polycarbonate

PapaViva Asendamine Läätsed Oakley Targetline OO9397 Polariseeritud Päikeseprillid - Mitu Valikud

Toote Omadused

*Legendaarseks Selgus Polariseeritud Kile* *100% UV400 Kaitse Täielik Kiired* *Anti-Reflective Kaetud Oluline Glare Vähendamine* *Hüdrofoobne Kate Tõrjuma Tolmu ja Vee* *Kerge ja Vastupidav Materjal Kõva Kattega Kiht* *Hea Teravus & Contrast* *Löögikindel ANSI Z80.3 ja EN 1836:2005 Standardid* *Microfiber Puhastamine Riided & Prillide Kott Tasuta* *Osta Ei Kuulu Raam*

Oluline

Kui tunned rahulolematust tahes osa, palun ärge kiirustage jäta negatiivset tagasisidet.Andke meile võimalus, 99.9% rahuldav teenus on teile.Meie kaubad on kõik näitab Tõelist palet.Kõik pildid on tehtud autentselt poolt PV.ja ilma PS protsessi.Lubame, Iga senti maksad on täiesti ära teeninud.

Vedu

Kohaletoimetamine on tavaliselt valmistatud 1-2 päeva jooksul peale makse sooritamist.Post Office, Tolli-ja Ilmastiku tingimused ei ole meie kontrolli all.Kui tarneaeg jõuab on oodatust kauem aega palume oma mõistmist ja kannatlikkust.Lubame, iga kirje oleks veetud, kuid mõnikord on vähem kui 0,5% paketi võib kaduma minna nii, sa võid valida, et andke meile saata teise sama toote uuesti või küsi raha tagasi.Meil valida parim laevandus meetod teie riik, sõltub tingimusest, transport.Kui te ei saa pakett 30 päeva pärast välja saadetud, siis palun võtke meiega ühendust, kui on shipping probleem, me anname teile teada ASAP.

Tasumine

Me võtame Tingdeposiidileping makse ainult.Kui makse ei ole laekunud jooksul 7 tööpäeva jooksul pärast tellimuse, on meil õigus tehing tühistada.

Tagastamise Poliitika

Me kutsusime tulu asendamist või raha tagastamist, palun võtke meiega 14 päeva jooksul pärast kauba.Kulude kohta kirje tagastatakse täielikult, sealhulgas, kuid mitte tagasi merevedude kulusid.Täname oma arusaamist.

Disclaimer

PapaViva™ Logo on Kaubamärk PV.Oakley, Inc.Ei ole Seotud PV Ja Ei Toeta, Sponsor Või Toetust PV Toote.Mis Tahes Kasutamine Oakley Kaubamärk On Ainult Kirjeldada Nende Toode.

Märksõnad: päikeseprillid foolium, gqfas päikeseprillid, tarvikud lentes, foto tarvikud lentes, colnels päikeseprillid, egiptus lentes, tina päikeseprillid, lentes oppo, osa päikeseprillid, bolato päikeseprillid.

Kirjutage oma ülevaade

PapaViva Asendamine Läätsed Autentne Targetline OO9397 Polariseeritud Päikeseprillid - Mitu Valikud

PapaViva Asendamine Läätsed Autentne Targetline OO9397 Polariseeritud Päikeseprillid - Mitu Valikud

Seotud tooted