Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 50TK 11X14mm 2 Värv Õõnes Ümmargune Lained Võlusid Mõlemad Käed Ripats Ehted Metalli Sulam DIY Kaelakee, Käevõru, Kõrvarõngad ja Märgistus Vaata suuremalt

50TK 11X14mm 2 Värv Õõnes Ümmargune Lained Võlusid Mõlemad Käed Ripats Ehted Metalli Sulam DIY Kaelakee, Käevõru, Kõrvarõngad ja Märgistus

€1.11

-37 %

€1.77

Uus toode

suurus konverteerimise 1 mm=0.0393 tolli 1inch=25.4 mm
Brändi Nimi PULCHRITUDE
Kogus 40pcs
Mudeli Number 19D3-9
Trahvi või Mood Mood
Päritolu CN(Päritolu)
Toote Tüüp Amuletid
Värv antiik hõbedane ; antiik pronks
Võlusid Tüüp Lilled
suurus 11x14mm
Stiil TRENDIKAS
Materjal Metallist
Kaal 0,4 g
Metallide Tüüp Tsingi Sulam

Rohkem Käik Võlu web:

Otsest käsku

Meil on parimad hinnad !!!

Teie rahulolu on minu suurim võim!

50TK 11X14mm 2 Värv Õõnes Ümmargune Lained Võlusid Mõlemad Käed Ripats Ehted Metalli Sulam DIY Kaelakee, Käevõru, Kõrvarõngad ja Märgistus

Et Rohkem Kui 10 palju = Saad 5% Allahindlust.

Kirjeldus

Nimetus Kogus:40pcs/palju Kirje NR:19D3-9

Punkt Matetials: Tsink alloyMain Värv: Antiikne Hõbe Antiik-pronks, Antiik Antiik kuld Vask KC Kuld

Ripats Suurus: nii Nagu näidatud joonisel(1 mm=0.0393 tolli 1inch=25.4 mm)

Kirje Kuju:set ripats võlu käevõru võlu kaelakee võlu

Punkt Useage: Sobib ehete valmistamine Ripats järeldused (kaelakee või käevõru, kõrvarõngas tolknema ripats jne) või muud käsitöö järeldused käsitöö.

PAKETID

Me võtame väga hoolikalt pakkimine iga detail, et tagada ohutu veo teile .Seega palun kontrollige pakendi enne sisselogimist seda vastu võtta, kui see on katki või kahjustatud, võite teha rekordi vedaja.Samal ajal, võite võtta foto ja saatke meile, me lahendame probleemi esimese korraga.

LAEVANDUS

Tähelepanu, Palun!meil on rahvusvaheline müüja Hiina mandriosas.PALUN OLE KANNATLIK!Me tavaliselt pakkuda standard rahvusvahelise lennupostiga.Seda võib teha umbes 10 kuni 25 tööpäeva jooksul tarnimiseks.Aga kui teie kogusumma ületada $200,lubame, et saadame kauba teie poolt EMS.Kui sul on mõni küsimus või mis tahes eritellimusel, palun võtke meiega ühendust.me vastame 24 tunni jooksul, kuna aega vahe meie vahel.

Vedaja Nimi

Eeldatav Aeg Transiidi

Jälgimise Teenuse

DHL

Umbes 3-5 päeva

www.dhl.com

UPS

Umbes 3-5 päeva

www.ups.com

EMS

Umbes 5-7 päeva

www.ems.com

Hiina Post Air

Umbes 15-25 päeva

www.intmail.183.com

HKPOST

Umbes 15-20 päeva

www.hongkongpost.com

Kui teil on vaja mingit soodne hind ja kiire kohaletoimetamine, võtke meiega ühendust.

MÄRKUS: Ostja vastutab maksude ,tolli-ja muid tasusid ajal shipping !Kõik teemad peaksid olema veeti www.tihendimeister.ee kontrollitud aadress.

MÜÜGI

Kui te ei ole rahul toote mis tahes põhjusel, see võib tagasi selle algne seisukorras nädala jooksul pärast kättesaamist.saadame teile kogu toetust, koos transpordi maksumus niipea, kui saame punkt.Kuid ostja peaks maksma tagasi laevandus.

KKK

Küsimused

Vastuseid

Kas sa ühendada tellimusi?

Jah, me võib ühendada tellimusi nii, et sa pead ainult maksma üks kord.Palun võtke meiega ühendust enne maksad, kui teil on vaja, et teenust.

Kas te pakute tilk laevandus?

Jah, me ei.Saadame oma kliendi postiaadress, kui koht selleks

Kas olete nõus kohandatud tooteid?

Jah, me ei.On vaja ainult pilte ja proovi.

Kas sa laeva rahvusvaheliselt?

Jah, me laev maailmas

TAGASISIDE

Kuna teie tagasiside on väga oluline, et meie ettevõtete areng, me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside meie eest, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.See on lihtsalt võtta, siis 1 minut.Aitäh! :) Kui sa arenot rahul toote ja teenuse,palun võtke meiega enne lahkumist kõik negotive ja neutralfeedback.Me püüame oma parima, et rahuldada sind.Aitäh! :)

FIRMAST

Meie Tehas asub Yiwu, Zhejiang, mis on tuntud kui "Kauba Paradiisi Ostukottide".

Praegu,Kirjutades, et ettevõtte filosoofia "kõigepealt klient, rajada ees" ja põhimõtet "kõigepealt klient", meil on pakkuda meie klientidele kvaliteetseid teenuseid.

Hea Kvaliteediga ja Mõistliku hinnaga on meie peamine eelis, mis teeb meie toodete konkurentsivõimet rahvusvahelisel turul.

VÕTKE MEIEGA ÜHENDUST

Meie Töö Aeg: 9:30 AM-12:00 PM ( Hiina HK aeg)

Ühtegi küsimust teretulnud, Me oleks vastus teile niipea, kui saame.

Märksõnad: kcaloe võlu kaelakee, lind ripats, käsi fatima ripats, võlu kinga, öökull tattoo, võlu, hane ehted võlu, lille necklac, mündi ripatsid, ehted tegemine, võlu ehted.

Kirjutage oma ülevaade

50TK 11X14mm 2 Värv Õõnes Ümmargune Lained Võlusid Mõlemad Käed Ripats Ehted Metalli Sulam DIY Kaelakee, Käevõru, Kõrvarõngad ja Märgistus

50TK 11X14mm 2 Värv Õõnes Ümmargune Lained Võlusid Mõlemad Käed Ripats Ehted Metalli Sulam DIY Kaelakee, Käevõru, Kõrvarõngad ja Märgistus

Seotud tooted