Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Tehislilled Vanik Võltsitud Pojeng Eukalüpt Viinapuu Rohelus Rippuvad Pulm Kodu Poole Aed Käsitöö Art Decor Vaata suuremalt

Tehislilled Vanik Võltsitud Pojeng Eukalüpt Viinapuu Rohelus Rippuvad Pulm Kodu Poole Aed Käsitöö Art Decor

€8.44

-53 %

€17.97

Uus toode

Materjal mitte-riie
Päritolu CN(Päritolu)
Brändi Nimi SZVVI
Sündmus pidu
Stiil Lill
Liigitus Tehislilled
Tüüp Roos
lille stiil Lille String

Me toetada hulgi-ja otsene vedu, teretulnud küsima allahindlus

pecifications:

Seisukord: 100% Uhiuue

Värv: valge,Roosa,Šampanja,Punane

Mõõdud: kogu pikkus umbes 2m/6.56 jalad/78inch, lille suurus umbes 6cm/2.36 tolli, suured lehed suurus umbes 3,5 cm/1.37 tolline, väikesed lehed suurus umbes 2,5 cm/0.98 tolline (1tk 8-valged lilled)

Materjal: siid, plastikust

Pakend: 1tk

Kasutusalad: kontor, aed, kauplused, magamistuba, söögituba, diivanilaud, aknalaud, rõdu, pulmad, pidu, sünnipäeva kingitus, emadepäev, Jõulud päev, sõbrapäev, Thanksgiving day ja nii edasi

Funktsioon:

【Päris Otsin】- Arenenud tehnoloogia ja kõrge kvaliteediga materjal, anda neile ilme värske camellia viinapuu.Loomulik ja ühtlane värv, kroonlehed täielik, selge, elutruu.Ei ole odav otsin need alates dollar store, sa oleks üllatunud neid.

【Kunagi Turja】- Elutruu kunstlikku lille viinapuu, mis on lihtsalt nii värske ilmega ja ilus aasta aasta järel.

【Erinevaid Kasutusviise】- See rippuvad lilled viinapuu on ideaalne pulmade, valentinipäeva decor, ristimine decor, centerpieces, festivalid, peod, kodu, kaunistused, aiad, piirded, õie austust, varjualused, kiige raami, kliimaseade, torud, veetorud, ukse raam, valgustatud, juhtmed, trepid jne.

【Lihtne Hooldus】- lille rippuvad ei ole lihtne olla kahjustatud või kulunud.Nad kohanevad igasuguste ilm, ja nad ei vaja mingit erilist hoolt.

【Loominguline DIY】- Neid saab hõlpsasti kohandada, et sobiva kuju(painutatud või vähendada), siis saab DIY seda vastavalt oma loovust ja ideid.

Märkus:

1. Palun lubage 1-3mm erinevuste tõttu käsitsi mõõtmine.

2. Tänu valgust ja arvuti monitor erinevus, elemendi värv võib veidi erineda pilte.

3. Transpordi ajal, võib toodet pigistatakse.Kui lill on deformeerunud, siis võib see olla aurutatud veega või panna päikese kätte või paigutada käsitsi.

4. Sest lilled on semi-hermeetiliselt suletud transpordi ajal, nad lõhnavad natuke, kui nad on avatud.Palun jätke lilled hästi ventileeritavas kohas ja lõhnad kaovad mõne päeva jooksul.

Märksõnad: suur eukalüpt, kunstlik vanik, roheline pu, kunstlik rohelus vanik, eukalüpt vanik, hydrangea, kunstlik eukalüpt pärg, kunstlik sõnajalad seina, kuld pott, VIINAPUU.

Kirjutage oma ülevaade

Tehislilled Vanik Võltsitud Pojeng Eukalüpt Viinapuu Rohelus Rippuvad Pulm Kodu Poole Aed Käsitöö Art Decor

Tehislilled Vanik Võltsitud Pojeng Eukalüpt Viinapuu Rohelus Rippuvad Pulm Kodu Poole Aed Käsitöö Art Decor

Seotud tooted