Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 5D DIY Täis Ruut/Ring Diamond Drill Maali Usuliste Jeesus Maarja Tüdruk Teemant Tikandid ristpistes Mosaiik Art Decor Kingitus Vaata suuremalt

5D DIY Täis Ruut/Ring Diamond Drill Maali Usuliste Jeesus Maarja Tüdruk Teemant Tikandid ristpistes Mosaiik Art Decor Kingitus

€3.02

-54 %

€6.71

Uus toode

Kasutamine Maalid
Värvide arv 1-30
Vorm Üksik
Tüüp Hulgimüük Jah(>50 Tk)
Materjal Vaik
Komplekt Tüüp Jah
Lõuend Pakkimise Meetod Rullitud
Päritolu CN(Päritolu)
Teemant Kuju Ring
Muster Tüüp PORTREE
drill ring/ruut
Väline Pakend PABERKOTT
Kleepides Ala Täielik
Stiil Uus Klassikaline/Post-modern
Raam No

-Brändi nimi: CherryBlossoms Diamond Maali

-Motiiv: ümar diamond maali

-Materjal: 2,5 mm ruut Vaik Teemant

-Värv Kogus: 30-45 Värvid

-Kasutamine: Kodus/Hotellis/Kontori Kaunistamiseks,Ainulaadne Kingitus

-Umbes Puurida: 100% Täis Puurida

-Umbes Raam: raamita, kui olete valmis vaja haardumine kohaliku osta Raami

-Lõuend Package: Roll up , Vältida Kortsud

-Pakett Sisaldab: Täis puurida teemant , trükitud riie, tööriistad

Umbes teemant kogus: 20%~30% rohkem kogus teemant, absoluutne piisavalt

Meie pood kasutada ringil vaik diamond toorainena.Kombinatsioon see stiile teeb maali tunduvad olevat rohkem elegantne tekstuuri shinning heledus.Võrreldes traditsiooniliste vaik maali,meie teod on tugevam tunne stereophotograph ja luksus, täiesti väljendatud uus-stiilis vaik teemant, seistes oma elegantne maitse maja kaunistamiseks!

Vaik teemant on valmistatud vaid üksikud tootjad.Lisaks, tänu oma väike suurus, on raske vältida puuduse probleemi absoluutselt.Vahepeal, see võtab ka palju töötegijaid korja puudus esemed selline pisike suurus.Seega, Agassi otsustada toadd 20% rohkem teemante iga kott moodustavad võimalus puudus probleem, samuti mõned ootamatud asjaolud, nagu operatsiooni vigu DIY.

vaik teemant koosneb 447 teemandid erinevad värvid väljendada värv vajalikud muudatused igasuguseid tingimusi.Rikas värvid ja erksad mõju on täielikult rahuldada nõue isikliku huvi, kogumise, kingitused, DIY, või on kasutatud kõrgema maja kaunistamiseks.

Me müüdud teemant maali materjal on vaik, kogu mosaiik mustrid on puuritud läbi vaik teemant, põhikaart koos isekleepuv fotopaber.Müük diamond maal on müüdud nr kvaliteediga probleeme ei tule. (Näide: toode ei ole sama, mis pildil, ei kujuta ette täiuslik toote suurus ei näe, seal on defektne, jne.ei ole kvaliteedi probleem).Toote mõõtmed märgitud toote kirjeldus vaik puurida professionaalne tehases masstootmine, kuid ka väike, on paratamatu defektne puurida, Täname oma arusaamist!Vaiguga diamond saab olema rohkem, rohkem kui 30%, vähem puurimine nähtus üldiselt ei ole, võite olla kindel ost.

Isiklik Õmbleja:

Me ei saa custom tahes suurusega teie jaoks, ja me saame seda teha custom foto, sa lihtsalt vaja, et saata meile kõrge resolutsiooniga pilti.

Firmast

Meie diamond maali on pooltooted, ei sisalda raami.Me pakume teemant tikandid tööriistad, oma tee.Ja me paigutatud 20% rohkem teemandid!Kuigi meie tooted ei ole kõige odavam, kuid kvaliteet meie kaubad on parima!Kui olete lõpule jõudnud, saate saata pilte oma maalid meiega, me ei näita seda, et ostjad üle maailma hindavad!

Tagasiside

Kuna teie tagasiside on väga oluline, et meie ettevõtete areng, me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside meie eest, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.See on lihtsalt võtta, siis 1 minut.Aitäh!Kui te ei ole rahul toote ja teenuse, palun võtke meiega enne lahkumist kõik negotive ja mis tahes neutraalse tagasiside.Me püüame oma parima, et rahuldada sind.Aitäh!

Märksõnad: jeesus maalid-pildid, diamond tikandid rebane, tass kivi, sinine pärl, diamand maali maarja, diamond maali religioso, diamand religioosse maali, teemant värvi, 5d kunstnik diamond maali, beebi jeesus maalid.

Kirjutage oma ülevaade

5D DIY Täis Ruut/Ring Diamond Drill Maali Usuliste Jeesus Maarja Tüdruk Teemant Tikandid ristpistes Mosaiik Art Decor Kingitus

5D DIY Täis Ruut/Ring Diamond Drill Maali Usuliste Jeesus Maarja Tüdruk Teemant Tikandid ristpistes Mosaiik Art Decor Kingitus

Seotud tooted