Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Mood Vintage Blue Bird Kõrvarõngad Unikaalne Koolibri Lind Kõrvarõngad Daamid Mood Loomade Ehted Design Naiste Jaoks Tüdrukud Vaata suuremalt

Mood Vintage Blue Bird Kõrvarõngad Unikaalne Koolibri Lind Kõrvarõngad Daamid Mood Loomade Ehted Design Naiste Jaoks Tüdrukud

€0.78

-30 %

€1.12

Uus toode

Kuju\muster Loomade
Mudeli Number DRD7TT79785
Sugu Naised
Materjal Metallist
Metallide Tüüp Tsingi Sulam
Stiil TRENDIKAS
Päritolu CN(Päritolu)

Kohaletoimetamine Tingimused

Standard Teenus võtab aega umbes 18-25 tööpäeva.Palun pange tähele, et see teenus EI ole jälgitavad.

Kiirendatud Teenus võtab aega umbes 10-15 tööpäeva.See on jälgitavad teie riigis post office ' i veebisaidi Või (Hiina EMS kodulehel).

Tarneaeg Pühade ajal (Jõulud, Hiina Uus Aasta jne) võib olla tavapärasest kauem aega.Palun lisada veel 5-10 päeva, kui see on viivituseta.Kui teil on küsimusi makse, võite võtta ühendust www.tihendimeister.ee online klienditeenindus.

1 .Tellimused töödeldud jooksul 24-48 tundi pärast kontrollimist

2 .Meie tooted on võetud selline, nii palju kui võimalik, et näidata toote välimust.Kuid tänu erinevate ekraanide on erinevaid mõjusid,Nii et palun valitsevad selline pilt on üksnes võrdluseks

Tulu Mõiste

Juhul, kui olete saanud defektse toote, klient on kuni 7 päeva jooksul alates kättesaamise kuupäevast kuni taotluse, toetuse või vahetada uus.

Juhul, kui olete saanud vale toote, kaubad tuleb tagastada algses ja kasutamata seisukord & peavad olema ka oma originaal kast ja pakkimine.

Me ei luba toetusi või vahetust, kuna meelemuutus.Palun lugege kõiki kirjeldus, kui juhend enne saate teha pakkumise.Kuigi iga samm on astutud, et tagada, et me laeva välja õige punkt, seal on kord, kui saate, et esemed on erinevad kirjeldus.Sellisel juhul palume teil meiega ühendust võtta, kohe nii et me võime olukorda parandada.Teie rahulolu on meile tähtis ja me hindame oma äri.

Tagasiside

1.Teie tagasiside on väga oluline meie Ettevõtte arengut,Nii et jätke palun Tagasisidet, 5 Tähte, kui sa oled rahul meie tooted,Tänan teid väga palju.

2.Ei jäta Negatiivset Tagasisidet küsimata meid aidata,siis palun Võtke meiega esimesel kui teil on mõni probleem.Tagasiside on meie elu,enne, kui sa lahkud neutraalset või negatiivset tagasisidet,siis palun võtke meiega ühendust, et saada parem lahendus,Me vastame kõik sõnumid nii kiiresti kui võimalik,Tänan teid juba ette kannatlikkuse eest.

3 annad müüja tõsi, head tagasisidet, samuti on väga oluline teile.Kuna müüja tugineb oma hinnangu andmeid, et teha kindlaks, kas sul on hea ostja.

Märksõnad: undamine kaela pael, tulevikumuusika suzuki, Roosa, dji mavic 3 pro, sinine top, 10 tongue drum, undamine kleebis, sinine kleit naistele, sinine naine, sinine särk.

Kirjutage oma ülevaade

Mood Vintage Blue Bird Kõrvarõngad Unikaalne Koolibri Lind Kõrvarõngad Daamid Mood Loomade Ehted Design Naiste Jaoks Tüdrukud

Mood Vintage Blue Bird Kõrvarõngad Unikaalne Koolibri Lind Kõrvarõngad Daamid Mood Loomade Ehted Design Naiste Jaoks Tüdrukud

Seotud tooted