Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 4tk Unikaalne Ohutu Armastus Kulla Värvi lukustusnupp Kõrvarõngas Kõrvarõngad on Naiste-Meeste Pircing Tolknema Earing Set Helix Piercing Ehted Vaata suuremalt

4tk Unikaalne Ohutu Armastus Kulla Värvi lukustusnupp Kõrvarõngas Kõrvarõngad on Naiste-Meeste Pircing Tolknema Earing Set Helix Piercing Ehted

€1.91

-42 %

€3.35

Uus toode

Ear piercing Style Vintage lukusta kõrva augustamine helix kõrvarõngas komplekt
Materjal Metallist, Sulam võti luku keha ehted, kõrvarõngad
Drop shipping ? JAH. Ilma müüja info
Augustamine Tüüp Helix Augustamine kõrvarõngad naastud
Päritolu CN(Päritolu)
Keha Ehted Tüüp Plug & Tunnel Ehted
Madu kõrva käerauad Suurus 3.1 cm kontrollige suurus foto palun
Stiil Vintage
Gendor Naised, tüdrukud ja mehed. Unisex
Brändi Nimi STARBEAUTY
Kuju\muster lukk
Metallide Tüüp Tsingi Sulam
Toote Tüüp Keha Ehted
Augustamine Disain Romantiline lock earing kõrva ehtekomplekt
Trahvi või Mood Mood
Mudeli Number M5460
Madu kõrvarõngad Pakkimine 4 tükki/set safe pakkimine
Ei wholesales ? JAH. Rohkem Allahindlus suurem, et

Starbeauty 4 tk/set Unikaalne Ohutu Armastus Hõbe Kulla Värvi lukustusnupp Kõrvarõngas Kõrvarõngad on Naiste-Meeste Pircing Earing Helix Augustamine Ehteid Komplekti

Meie ettevõte on professionaalne töötab äri enamikus tüüpi jewelries ja ilu aksessuaarid.Kui te olete eraisik, ostja,siis palun ärge unustage lisada meile oma Lemmik Pood Nimekirja .Kui teil on hulgi-või turustaja ja ka otsin rahul business partner Hiinas, palun võtke meiega ühendust liiga.

ELUKUTSE TEEB TIPPTASE !!ME VÄÄRIME OMA USALDUST !!

Makse laekumist oodata 24 tunni jooksul pärast teie rahaülekannete lõpetatud.Pärast kinnitavad maksmist ja kohaletoomise info, me korraldame saadetis 2~3 päeva.

Deponeerimine on meie eelistatud makseviis.Me nõustuda ka muid erinevaid maksmise meetodit, näiteks Krediitkaardi, Visa,Master Kaart jne.Kui te vastate iga maksmisega probleeme, siis palun võtke meiega ühendust.Aitäh.

Teie tagasiside on väga oluline, et meie ettevõtete arengut.Me siiralt paluda sul lahkuda VIIS Tärni ja Positiivsed kommentaarid kui olete rahul meie toodete ja teenuste.See viib teid ainult 30 sekundit.Aitäh!

Kui teil on mingeid rahulolematus, palun ÄRGE jätke negatiivne ja neutraalne tagasiside enne teatise.Me kontrollime, kui tagasi või raha tagastamist on võimalik 24 tunni jooksul.Tänan teid väga !!

1. Värvi Erinevuse: reaalne värv võib-olla veidi erineda pilte.See võib olla põhjustatud mõned muud põhjused, näiteks ekraani peegeldus ekraanil, valguse mõju ning muid tegureid.

2. Vene kliendid: Palun õigesti täita oma TÄIELIK nimi, vastuvõtja.Kuna Postitus Poliitika Venemaal on üsna range.See on väga oluline, teil saada oma paki kiiresti ja edukalt.

Teie Rahulolu On Meie Lõplik Jätkamisega.Mis Me Ütlesime On See, Mida Me Teeme ! ! ! ! !

Märksõnad: alumiinium lukk, bike disc lock, helix augustamine teras, u-lukk, helix mees, kuld helix ringi, võltsitud naba rõngas, helix, hobuseraua huule rõngas, conch hoop.

Kirjutage oma ülevaade

4tk Unikaalne Ohutu Armastus Kulla Värvi lukustusnupp Kõrvarõngas Kõrvarõngad on Naiste-Meeste Pircing Tolknema Earing Set Helix Piercing Ehted

4tk Unikaalne Ohutu Armastus Kulla Värvi lukustusnupp Kõrvarõngas Kõrvarõngad on Naiste-Meeste Pircing Tolknema Earing Set Helix Piercing Ehted

Seotud tooted