Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Autopesula, Auto Üksikasjalikult Harja Segatud Kiud Plastikust Käepide Auto Detail Pintslite Puhastamiseks Rattad Mootori Interjöör Vaata suuremalt

Autopesula, Auto Üksikasjalikult Harja Segatud Kiud Plastikust Käepide Auto Detail Pintslite Puhastamiseks Rattad Mootori Interjöör

€0.98

-25 %

€1.31

Uus toode

Toote Tüüp Käsnad, Pajalapid & Harjad
Materjali Tüüp PP
Erilised Omadused üksikasjalikult, autopesula, auto üksikasjalikult pesta
Toote Kaal 0.11kg
Päritolu CN(Päritolu)
Kirje Pikkus 24cm

Funktsioon:

ERINEVAD SUURUSED --- Meil on preparded 5 SUURUSTELE harjad teile, need erineva suurusega pintslid on võimalik täita kõik teie vajadustele.Saate valida iga üks vastavalt oma vajadustele, mis on piisavalt pikkust lihtsalt uurida ja jõuda arvesse tassima pähklid, kitsas või kitsas kohas.

KÕRGE MATERJALI --- Need harjad on valmistatud metssiga karvad, ots lõpuks iga harjastega on loomulikult jagatud kahe või mitme filiaali kaudu, mida nimetatakse lipu all, Mis teeb harja pehmem ja nad on suhteliselt vähe ja see on kallis.Nii et kindlasti, need on vahendid, mille iga detailer peab olema.

VASTUPIDAV JA KAUAKESTEV HARJASED --- detail Meie harjad on mõeldud, et rahuldada nõudlikuma vajab auto hooldust harrastajatele ja professionaalidele.

HEA koostöö --- Puidust käepidemed on lakitud, nii et niiskus ei crack käepidemed nagu puit kipuvad.See auto üksikasjalikult harja komplekt on suurepärane kõike saada crumbs välja oma istme pragudeta, et tõrjevahendite puistamine õhuavad või pesemist embleemid.

IDEAALNE SUURUS IGA TÖÖ --- Perfect fit kõike alates tassima pähklid salongi õhuavad.9" pikk käepide aitab raskesti ligipääsetavatel laigud.

MUTI-FUNKTSIOON PINTSEL---märg ja kuiv.See pintsel eesmärk on eemaldada tolmu, leib, helbed ja muud väikesed esemed välja oma rattad, õhuavad, sisekujundus, istme pragudeta ja embleemid, tee oma armastatud auto täiesti korras ja puhas seest välja.

UNIVERSAL---Sobib kõikidele Autodele, Maasturid, Veoautod, Kaubikud, Sõidukid, Mootorrattad).

Kirjeldus:

Nimi: Auto puhastushari

Käepideme Materjal: Kõrge kvaliteet PP plastist käepide

Värv: Must + Punane (piltide kuva)

Harja Pikkus: Nagu pildid näitavad

Pakett Sisaldab:

1/5tk puhastushari Vahendid

Märkus:

1. Palun lubage väikesed vead tingitud käsitsi mõõtmine.

2. Värvid võivad erinevus on tingitud erinevatest ekraan, palun mõista.

3. Palun võtke meiega ühendust, et paremini lahendada kõik küsimused enne lahkumist ühtegi neutraalset või negatiivset tagasisidet.Suur tänu!

Märksõnad: xs lemmiklooma voodid.

Kirjutage oma ülevaade

Autopesula, Auto Üksikasjalikult Harja Segatud Kiud Plastikust Käepide Auto Detail Pintslite Puhastamiseks Rattad Mootori Interjöör

Autopesula, Auto Üksikasjalikult Harja Segatud Kiud Plastikust Käepide Auto Detail Pintslite Puhastamiseks Rattad Mootori Interjöör