Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Päitsed Varrukateta Sifonki Pikk Lapsed Õhtukleidid 2019 Punane Tüdrukute Kleidid Pulmapidu Flower Girl Kleidid Vaata suuremalt

Päitsed Varrukateta Sifonki Pikk Lapsed Õhtukleidid 2019 Punane Tüdrukute Kleidid Pulmapidu Flower Girl Kleidid

€56.01

Uus toode

Varruka Stiil Regulaarne
Tegelik Pildid Jah
Toote Tüüp flower girl kleidid
Kleidid Pikkus Põranda-Pikkus
Teenetemärgi volt
Kaelus Päitsed
Varruka Pikkus(cm) Varrukateta
Brändi Nimi Moraketa
Kanga Tüüp Sifonki
Värv Punane
Mudeli Number 072407
Siluett ON-LINE
Tagasi tõmblukk

1. Kõik tüdrukute kleidid on tehtud 100% puuvillast vooder, pehme nahk ja vett hülgav. 2. Meie suurus joonis on USA-s laste suurus, palun lugege hoolikalt enne järjekorras. 3. Eri stiilis on koos erinevad kleidi pikkus, kui olete sirvimise põranda-pikkus stiilis, lugege palun põranda-pikkus. 3. Kui suurus ei sobi teie lapsele, kohandatud suurus on toimiv, palun võtke teenust. 4. Kõik kleidid saab teha täiskasvanute suurus, kui soovite, et ema ja tütar kleit, palun võtke meiega ühendust.

Küsimus: ma ei tea, mis suurus sobib mulle, kuidas ma saan valida suurust?

Vastus: Meie suurus joonis on USA standard suurus, kui te ei ole selge, mis on oma suuruse, palun pakkumist rind, talje, puusad ja kõrgus meile.

Küsimus: mis On kohandatud kleit on saadaval?

Vastus: Me ei saa teha kleit nagu oma mõõte, palun võtke teenuse pakkumise teie rind, talje, puusad, pea korrusel ja õla, et põranda kõrgus,Kohandatud tasu on USD8 eurot kleit, palun veenduge, et kõik mõõdud on õiged, sest kohandatud kleit ei saa muuta ja tagasi.

Küsimus: Mis on tarneaeg?

Kokku Kohaletoimetamise Aja Hulka Töötlemise Ajal Ja Tarneaeg

Töötlemise aeg: kleit on Tehtud-To-Order, Kas valida standard suurus või kohandatud mõõdud, meie rätsepad käsitöö-iga kleit tellida.Rätsepatööd aeg on 5-7 päeva.

Tarneaeg:

1)Epacket, Hiina post air mail on kõige kulu-tõhusam laevandus meetod, tarneajad on vahemikus 15-35 päeva, et kõik peamised sihtkohad.

2)UPS, TNT, FEDEX, EMS, DHL, ARAMEX on kiireim kohaletoimetamine meetod.Tarneajad on vahel 3-7 päeva, et kõik peamised sihtkohad.

Kui teil on vaja kleit kiiresti, palun andke meile teada oma pool aega, me püüame oma parima, et saaki oma sündmus.

Palun pange tähele, et ostjad on vastutav kõigi täiendavate tolli teenustasu, vahendus tasu, kohustusi ja maksustatakse importimisel teie riigis.Need täiendavad tasud võivad olla kogutud kohaletoimetamise aega.Me ei hüvita laevandus tasu keelduda saadetiste.Laevanduse kulud ei sisalda impordimaksud, ja ostjad vastutavad tolli.

Küsimus: kas ma saan tagasi kleit, kui ma seda vastu võtta?

Vastus: kui saate kleidid on defektne, kahjustatud, ei sobi, värvi erinevus, palun võtke ühendust klienditeenindusega, et näha, kui tagasi või raha tagastamist on võimalik.

Märksõnad: xiaomi lisa 9 jdm puhul.

Kirjutage oma ülevaade

Päitsed Varrukateta Sifonki Pikk Lapsed Õhtukleidid 2019 Punane Tüdrukute Kleidid Pulmapidu Flower Girl Kleidid

Päitsed Varrukateta Sifonki Pikk Lapsed Õhtukleidid 2019 Punane Tüdrukute Kleidid Pulmapidu Flower Girl Kleidid

Seotud tooted